Манго- тема 20

• 62 398
  • 506
  •   1
Отговори
# 495
Чакам панталон от лен, който поръчвам за втори път. Миналата година го носих доста пъти и леко поизбеля. Много е удобен и си отговаря на размера.
Този https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/trousers/straight-leg/ … rs/87087162/06/00 поръчах размера, който нося без да прочета, че е умален. От синия имам от миналата година и реших, че и този ще си отговаря на номера. Ще видя какво ще дойде. В последно време от Манго панталоните са с много объркана номерация. Наколко пъти поръчвам и връщам /от други сайтове/, но там не е упоменато както в основния сайт дали са умалени или уголемени.
И от тази пола поръчвам втори път, защото Л- номер нещо ми теснее
https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/skirts/denim/rinse-was … rt/77055657/TS/00 . Взех ХЛ за 9 евро.
За този гащеризон отдавна имам желание https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/dresses-and-jumpsuits/ … lt/87087163/43/00 и се появи Л-ка за 34 евро. Ще видя как е с номерацията. Имам два други Л- размер. Дано и той да си отговаря.

# 496
Здравейте.От аутлета само с Български пощи ли става връщането на стоки?

# 497
И аз това се чудя. От написаното в сайта им виждам, че само с Български пощи 🥲

# 498
Да, само с Български пощи и е за ваша сметка. Скъпо е и в повечето случай не си заслужава.

# 499
25 евро ми излезе връщането 😖
Вече нищо от аутлета няма да поръчам. Мокасините се оказаха различни от снимката в сайта, дрехите не ми допаднаха на допир.

# 500
Ако не са ви изпратили коректен артикул, връщате като рекламация. Слагате и другите неща в кашона и снимате касовата бележка. Като пристигне при тях, ако не ви върнат парите за транспорт, им пишете и прилагате копие от касовата бележка.
Когато е рекламация, по тяхна вина, връщат транспортните.

# 501
Подкрепям, връщала съм два пъти така за дефектен панталон и всичко ми възстановиха. Мудни са, ама като им пишех във Фейсбук и се задействаха (последно съм поръчвала 2023г. )

# 502
Върнах две поръчки към аутлета на Манго. Първата - рокля, с която не се одобрих, втората - няколко неща, едно от които с дефект. За първата поръчка вече получих фактура за връщане на 01.08, но пари по сметката още нямам. От два дни комуникирам с тях по фейсбук, но комуникацията в тромава и все още до нищо не е довела. Вчера им писах и в Инстаграм. Поискаха ми касова бележка за връщането, която им изпратих. Въпросът ми е има ли друг канал за по-бърза комуникация, по-точно имейл някакъв? Коректни ли са в крайна сметка? Ще си получа ли парите? И трябва ли аз да ги натискам, за да се случи това?

# 503
Върнах две поръчки към аутлета на Манго. Първата - рокля, с която не се одобрих, втората - няколко неща, едно от които с дефект. За първата поръчка вече получих фактура за връщане на 01.08, но пари по сметката още нямам. От два дни комуникирам с тях по фейсбук, но комуникацията в тромава и все още до нищо не е довела. Вчера им писах и в Инстаграм. Поискаха ми касова бележка за връщането, която им изпратих. Въпросът ми е има ли друг канал за по-бърза комуникация, по-точно имейл някакъв? Коректни ли са в крайна сметка? Ще си получа ли парите? И трябва ли аз да ги натискам, за да се случи това?

Връщат парите до месец. Уж до 14 дни след като получат пратката, но на мен ми ги върнаха на 27 ден

# 504
А свързвахте ли се с тях, за да им напомняте или просто си изчакахте?

# 505
Свързвам се. Не чакам никой да се сети за мен.

# 506
Здравейте! Виждам че темата е позамряла, но все пак да попитам. На 28.07 пуснах заявка за връщане но до този момент няма развитие. Писах им на имейл, отговориха че заявката за връщане е регистрирана и до там. Комуникирахме си и с уж представител на живо по чат, който ме увери че ще ми пишат когато има развитие . Дайте съвет към кого да се обърна за съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт