🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 696
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 860
Ето Валерия пак "всички ме нападнаха" 🤯
Ами то всички я нападнаха. Хайде не всички, повечето. 😀

Е, нападнаха я, защото се шокираха от новината за кекса.
Ако е имало кекс с някоя от участничките, аз бих помислила дали да остана в шоуто.

# 1 861
Нали е малко тъпа церемонията на розата, та и чалга елемент вкараха с това златно...

# 1 862
Ох, Маги: толкова е вълнуващо, това което Алек казва и в същото време я снимат как буквално умира в кожата си 😄 и то точно докато Алек говори

# 1 863
Маги е мноооого досадна. Пренавита и дразнеща. Постоянно се моля да млъкне!

# 1 864
Честно казано , Ако Алекс сега изгони Валерия а не някоя от крокозъбълките , го махам от мястото топ бг ерген .
Яд ме е , че Магда не се намеси този път и тя да му поразкаже. Щеше да отстрани една от агресивните си врагини.

# 1 865
Магдалена умря като видя как Надежда отиде на среща и взе първа златна роза. Физиономията ѝ е безценна. 😂

# 1 866
Връщам се да ви чета след края на епизода амаааа на Алеко колко му личи,че е снощен..

# 1 867
На Алеко челото и носът са оранжеви, мазал го е гримьорът на годжърса.

Гримьорът = Горджъс Joy

Обаче, колкото и да не харесвам Виктория, тази вечер не мога да отрека колко й отива бял цвят. Един тен какви чудеса прави.

# 1 868
Надежда за мен има много правилно поведение -явно е надушило какъв е той, какво харесва и се прави на младочка, играеща игри, лек характер и усмивка, без драма и подобно. Като натали трифонова на ергена

# 1 869
Според мен, на срещата с Валерия Алек по-скоро се държеше така сякаш иска да даде на Валерия добър пример, но не и той да бъде този партньор до нея. Въпреки емоционалната среща, изборът си го е направил отдавна. Дори и да не беше тази драма, тя няма да е избраницата му, защото вижда, че е все още дете.

# 1 870
На Дядо Коледа гримьорът е бил, червения нос е същия.

# 1 871
На Наум с този костюм ханшът му изглежда по широк от раменете. Rolling Eyes
Просто е с чупка в ханша, прегърбен от тежестта на битието, и говорещ си на ум:
Да пия, или не! Ще пия! Няма тук въпрос,
че…писна ми да ме изкарват прост.
И нека тази вечер цяло стадо от кози
Ергенът да обезрози

# 1 872
На мен Алеко ми е откровено дебилен,във всяка една ситуация

Ефектът на богатото мамино синче

# 1 873
Няма да си тръгне Валерия