🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 193
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Криса Делулуто. Изпитание било, откъде било сигурно, че той нямал чувства към нея. Време е тая досада да ск ходи, ужасно мрънкало.

# 541
Йоана е много готина със съвсем лек грим. Не знам какво я правят на коктейлите, но много я състаряват.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 20:23 от Janelle

# 542
  • София
Защо се захванаха с Годжърса....... Сега докато не я изпидурка Алеко, няма да млъкнеее.............

# 543
Алек много внимава с ръцете нещо.

# 544
Алек гледа лъчезарното ѝ лице, а аз виждам само вената на челото. Head Band

# 545
Барбара много е напълняла.

# 546
Само ние двамата, камерата, режисьора, осветлението, продуцента, гримьора, звука...

# 547
На 3 квадрата лодка: капитан , оператор с камера завряна в лицата им и те, може и други да има , знам ли. Алек говори за абсолютен покой 🙄

# 548
За Алек всички са искрата на живота му.

# 549
Ако се харесват, да се взимат.. Йоана ми е съвсем поносима, а без камери мисля съвсем ще се отпусне Wink

# 550
Алеко(или продукцията) ми развали плановете за вечерта Joy имах намерение да седна със семки и да гледам сеир,а те още първите 15 минути ме отказаха да гледам . От къде я измислиха тази среща с тази супер скучна жена

# 551
Само ние двамата, камерата, режисьора, осветлението, продуцента, гримьора, звука...
И бг-мама Joy

# 552
Барбара много е напълняла.
Подпухнала е вероятно от тоя режим на недоспиване и цял ден да си кисел.

# 553
Криси, че е дразнеща, дразнеща е, но летящата сервитьорка и приятелката и (забравих и името)  са адски, мега, гига злобили. Отдавна не бях писала тук, но тези двете ме поддтикнаха и аз да го "изокам", както е казал Чудомир!

# 554
Ако се харесват, да се взимат.. Йоана ми е съвсем поносима, а без камери мисля съвсем ще се отпусне Wink

Няма да е тя мисля аз, защото в промото за шоуто Алек попита някой не помня кой, баща му или майка му, дали би одобрил избора му и отговорът беше...не. Йоана е поносим избор според мен, така че смятам, че ще е някоя от какичките, с която ще се вземат.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 20:27 от Janelle

Общи условия

Активация на акаунт