🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 029
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 975
Голяма работа и да е имало секс.
Щом и двамата са искали аз проблем не виждам.

Факт, но на мястото на другите женки директно отказвам розата и си тръгвам...
Аре дано вееееее 😌

# 976
  • София
Нека не забравяме, че виждаме това, което продукцията е решила да ни покаже и не всичко е такова, каквото изглежда...
Щеше да е плюс да се случват естествено нещата и да виждаме по-реално...

Голяма работа и да е имало секс.
Щом и двамата са искали аз проблем не виждам.

Факт, но на мястото на другите женки директно отказвам розата и си тръгвам...

Точно това е интересното - как те ще го преработят това. 🤣🤣🤣 Досега им беше проблем Маша, че го пипала под масата, сега за случилото се с Вал, утре валидолът ще им е пръв приятел. Иначе бяха много отворени като му се чекнеха на пейката, ама с никоя от тях досега не е имал такива страстни сцени. И пак казвам - хитър е, усети къде ще го пуснат...

Валерия не ми харесва като образ, който са и изградили, визуално е чаровница.

# 977
  • софия
Валерия си мисля, че ги пуска по пързалката .😀
Много вероятно, да Grinning

Ама вярно или не, разчу се вече работата и дузина патки са възмУтени и огОрчени...сега ще трябва и с тях да се сексова....ех, Александре, какво ще правиш сега....Joy

# 978
Persona7, в книгата пишеше ли нещо за връщане на роза?
Ако има такова в този сезон (в предния пропуснаха), сега е идеален момент.

# 979
Евгени беше спал с Боряна. Не с финалистките.

# 980
Виктор и Венета??? Вие ме хвърлихте в оркестъра! Парова, Мария... Венета??

Аз съм си малко романтична и Алек с този кекс яко щеше да ме отблъсне. От целувките с всяка и как всяка до една е специална и го пали - също. Но пък и никога не бих си търсила мъж в реалити. Simple Smile

Clouded, не, то връщането си е като game over. Но щом на Александра позволиха, Пам си тръгна, значи и този сезон могат, ако има желаещи.

# 981
  • Вестерос
Коя Надя сте, докато гледате днешния епизод?

# 982
Надежда наистина е фалшива, но си личи опита, който е натрупала като семейна жена с дете.

А Надежда колко е фалшивааааа....Не е истина. С гласче на Мини Маус, майка, наближаваща 35 и с брак зад гърба си, как е търпяла в годините да и се качват на главата, само тя си знае....
Направо ме удари с парцал като му каза, че души дрехите му ??? Стоях и така Моляяяяяя ?
Тази не е в ред нещо, но тя и Магдалена, просто опита си личи. Това е единствения плюс на годинките.
Виктория тази вечер ме изкефи до някъде, заради по ведрото си настроение и по-закачливото си поведение айде така да го кажем.
Смятм, че чисто визуално Йоана и Алек доста си отиват, макар, че не я харесвам тъй като е клюкарка.
Има приятна усмивка и някак едно детинско усмихване когато му се кефи, харесвам я в тези моменти.
Без коментар за Магдалена и това, че не знае творба на Христо Ботев.
Без коментар за полилея Екатерина и другата къдрава девойка, които не са чували за Парцалев...? WTF ?

# 983
Коя Надя сте, докато гледате днешния епизод?

1 и 4

# 984
Имали възможност, направили го. Валерия е на състезание все пак, няма какво да й се сърдят на нея. Интересно наистина как Алек ще замаже положението, ако е станало нещо повече от обичайното натискане.

# 985
Ахахааа, най - младото ги оправи тези дърти гарги!
По-скоро се самооправи, наби си автогола и се самоизпрати ..но толкова му е акъла

И аз така мисля, това си е автогол погледнато отвсякъде, но поне си начеса крастата да си докаже, че Алек я харесва и желае. Доста е млада, много сексуална и й се е наложило сама да се оправя в живота. Ще се научи с времето да изчаква и да е по-хитра.

# 986
  • here and now
Нека не забравяме, че виждаме това, което продукцията е решила да ни покаже и не всичко е такова, каквото изглежда...
Щеше да е плюс да се случват естествено нещата и да виждаме по-реално...
Абсолютно съм съгласна. Но ние коментираме показаното.

# 987
Има лимит на лайковете.

Какъв е този лимит? На моите лайкове ли? Защото например не мога да лайкна мнение, което никой не е лайкнал...
Извинявам се, че е офтопик, но ми стана интересно....

# 988
Странно как приемат за нормално да си вре езика в гърлата на всички, а сега са зашеметени буквално, че е имало и продължение.

# 989
Евгени беше спал с Боряна. Не с финалистките.
Това сефте го разбирам. Кога е спал с Боряна?

Общи условия

Активация на акаунт