🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 049
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна/Амстердам
Утре бабите от дернека пред блока ще атакуват Валерия, която пък според мен ги пързаля, за да ги предизвика да покажат още по-лошите си страни. Smile

# 991
  • here and now
Ако "прекалиш" с лайковете, ти ги спират за около половин час.

# 992
Всеки може да хареса около 20 мнения или нещо такова. Тук го обсъждаха съфорумци, не съм сигурна. Ако толкова държиш попитай в модераторската. Simple Smile

# 993
Айдее,ще има и кекс утре ,става горещо 😂 това не го очаквах . Само да кажа ,че знам от достоверен източник,че валерия си тръгва 4та и пред познати казва,че няма никакъв интерес към Алек,всичко било да си направи пиар

# 994
Странно как приемат за нормално да си вре езика в гърлата на всички, а сега са зашеметени буквално, че е имало и продължение.

Учебникарски пример за двойни стандарти. 🤣 Утре ще е забавно.

# 995
Ох, не знам какво е правил Алек, но умирам от смях с много от коментарите тук. Жалко, че ми свършиха лайковете, незнам защо са тези ограничения.

# 996
Ако "прекалиш" с лайковете, ти ги спират за около половин час.

Странното е, че явно не са ми ги спрели. Има някои потребители, които мога да лайкна, а други, които не мога.

Сега по темата - Алеко със сигурност е минал мацето, все й забравям името, защото ми е безлична.
Обаче другите няма какво да гледат като отровени, защото той все още е свободен мъж и може да спи с когото си иска. Не е гадже с нито една от тях, независимо какво те самите си мислят.

# 997
Няма лимит на "лайковете" (не са лайкове всъщност, нищо че за това ги ползваме). Натискайте точно върху ръчичката и изчаквайте да ви "светне" в синьо. Просто реагират бавно. Нито един "лайк" не е да не ми се е отразил по този начин.

# 998
Йоана също е мега гнусна.

Маги: буквално изрежда имена на момичета
Йоана с фалшива усмивка: Ама защо все мен назоваваш и към мен гледаш?
Маги: Просто изреждам имена, нищо лично към теб.
Йоана: Неее, все аз съм ти в устата, само мен споменаваш, аз, аз, аз...

Знам, че има своите почитатели, но така и нищо не видях в Йоана след много готиното й представяне на влизане. Освен злобна ми е и ужасно ледена, без грам страст в нея. Не я виждам да се ожени по любов.

# 999
Няма лимит на "лайковете" (не са лайкове всъщност, нищо че за това ги ползваме). Натискайте точно върху ръчичката и изчаквайте да ви "светне" в синьо. Просто реагират бавно. Нито един "лайк" не е да не ми се е отразил по този начин.

Явно има, защото при мен бутонът е сив и не може да се натиска, обаче не на всички потребители, а само на някои.

Физиономията на Маги като разбра за кекса - безценна.

# 1 000
Ми той като не е натиснат, при всички е сив.

# 1 001
Тръгна ли си някоя?

# 1 002
  • София
Айдее,ще има и кекс утре ,става горещо 😂 това не го очаквах . Само да кажа ,че знам от достоверен източник,че валерия си тръгва 4та и пред познати казва,че няма никакъв интерес към Алек,всичко било да си направи пиар

Факт. Християна го каза когато напусна любовното имение. Даже намекна, че са говорили с каква цел е влезнала там таз девойка и как ще я видим по-напред в предаването.

Не знам коя ще си ходи тогава утре, нищо не дадоха и дали имат игри пак...

# 1 003
Виктор и Венета??? Вие ме хвърлихте в оркестъра! Парова, Мария... Венета??

Аз съм си малко романтична и Алек с този кекс яко щеше да ме отблъсне. От целувките с всяка и как всяка до една е специална и го пали - също. Но пък и никога не бих си търсила мъж в реалити. Simple Smile

Clouded, не, то връщането си е като game over. Но щом на Александра позволиха, Пам си тръгна, значи и този сезон могат, ако има желаещи.
По думите на Капитонова, тя много е искала да върне роза. Не е уточнявала дали е говорила с продукцията. Другите момичета обаче са се изпускали, че Александра е имала специално позволение.
Иначе за Венета и аз съм изненадана, до последно не вярвах, че е тя. Блага и после Дениз разказаха историята в Комеди Клуб Подкаст, но криеха името. В последствие Дениз гостува при Александра в подкаста ѝ и там Сашка (естествено!) се изпусна за името на момичето, уж беше цензурирано, но се разбираше ясно.

# 1 004
Ми той като не е натиснат, при всички е сив.

При мен е бял, когато работи, а когато не работи става сив.

Аз така и не разбрах, коя е минал Виктор?

Общи условия

Активация на акаунт