🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 024
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 005
Барбара си тръгна.

# 1 006
  • София
Много скучен епизод, единствено идвам да напиша, че Надя е супер противно същество. Наистина си е заслужила всички пайове в лицето Joy Горджъса няма какво да коментирам, едва се трае.

Промото е обещаващо Laughing Колко нещата са такива, каквито изглеждат, ще видим след утре. Най-накрая обаче се очертава качествен сеир.

# 1 007
Айдее,ще има и кекс утре ,става горещо 😂 това не го очаквах . Само да кажа ,че знам от достоверен източник,че валерия си тръгва 4та и пред познати казва,че няма никакъв интерес към Алек,всичко било да си направи пиар
И аз така знам и също, че проблема с наркотиците ѝ се е отразил вътре.
Дори да го е направила, за да ги “пусне” по пързалката, това доказва, че е от типа момиченца дето ще направят всичко срещу малко слава и пари. Но на мен тя ми е доста нечистоплътна от самото начало и не се изненадвам.

# 1 008
Е какво са нападнали Магдалена !  Гледам в момента със закъснение. Тя сама се поставя в центъра , заема  поза  и ни обявява на нас зрителите и на присъстващите  , че била нападната от първия ден и е страдаща от това , всички обсъждали всяка една стъпка и я изолирали , а после се оказва че сама си отишла на люлката и не иска да общува с тях . Около 50 пъти АЗ само от една сцена И всичко това с един тон на много наранена , но веднага създава интрижки -кой зад кой гръб говорел.
Винаги придружено от въздишки и типичен кифленски маниер на показване на шините с онова  плавно затваряне на долната устна  ( много пъти съм го виждала когото станаха модерни ) . Много неприятна женица!

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 23:55 от gerido

# 1 009
От сума време се чудя Маги на кого ми прилича, сетих се като видях една снимка, качена тук днес - на Джери Хол.

# 1 010
Евгени беше спал с Боряна. Не с финалистките.
За Айлин се твърдеше също.

# 1 011

Когато кръшкащият ти мъж се прибере в 4 сутринта.

Надя с това проникване ме уби. Нямаше ли по-стерилен термин? Защо не я попитаха директно дали е имало коитус? 😂

# 1 012
Йоана и Алек стоят добре един до друг.

# 1 013
Физиономията на Маги и на Алек направо къртят 🤣 жалко ,че мъжа иска да гледа херс китчън ,ама аз май ще си пусна ергенина онлайн на телефона,ще следа само ,когато почва сеира за кекса да разберем какво е станало ,ще чакам да пишетех😂

# 1 014
Доста е тъжно, че Валерия се съгласява да си създаде такъв имидж, но и продукцията не знам с каква съвест я тласка в тази посока и в този сюжет. На нейната възраст, в нейното положение, с психолохическите проблеми и травми, усещам го все едно някой да се възползва от човек под въздействието на алкохол/опиати. И изобщо нямам предвид, че е правила нещо, не го вярвам, а решението какви етикети искаш да ти се лепят пред цяла България, докато си на 20 г. и как искаш да гледат на теб хората.

# 1 015
Магдалена все повече не й вярвам и виждам в нея неискреност дори към самата себе си. Нямат разгръщане на разговорите им, като стари другари са и по приятелски си споделят нещо..стои като негова довереница, но не виждам страст никаква там, ако я вземе ще е защото е руса и стои добре за пред хората и оттам насетне ще има още да го палят и подпалват.
По едно време си казвам, ми той пича както ги мята всяка поред и те влюбени и той обещава, идеален е за многоженец. Комплексиран и неизживяни тийн трепети сякаш сега се материализират и му пълнят дефицитите всяка в различната си кутийка на липсващия опит.
Виктория на срещата беше даже красива, като фламинго ми е, чаровна даже, но тоя характер, ех. Двамата ми бяха като да си кликват на травмите идеално, тип любов в 6 клас, виж как ти се карам, щото те обичам, пука ми за теб и той ох леле как я жегвам. Незрели и двамата.
Надежда хем флиртува сладко с него, което го привлича явно много, хем има тая улегналост да й се довери, но колкоъо и да е изписана с тези намеси и тя чаровна и т.н., ми стои като негова майка. Той си е мамин отвсякъде, търси си такава подкрепа и много му е важна. И основно на русо налита.
За срещата с Йона, мега много си приличат, през цялото време си казвах, внимавай Алек да не се окажете братовчеди, че сте копи пейст в всичко.
Хареса ми как имаше пълен игнор на останалите бели птици.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 00:18 от passionbiojuniper

# 1 016
Имали възможност, направили го. Валерия е на състезание все пак, няма какво да й се сърдят на нея. Интересно наистина как Алек ще замаже положението, ако е станало нещо повече от обичайното натискане.
Не е длъжен да се обяснява на която и да е.. Мисля че точно това ще им даде да разберат на квачките там

# 1 017
Тая Валерия е дъно, тотално дъно. Дали я "стимулират" с нещо от продукцията за да им държи рейтинга?

С този кекс утре ще отклонят вниманието от изгонването на Викторка и Криска, които са наред.

# 1 018
Йоана също е мега гнусна.

Маги: буквално изрежда имена на момичета
Йоана с фалшива усмивка: Ама защо все мен назоваваш и към мен гледаш?
Маги: Просто изреждам имена, нищо лично към теб.
Йоана: Неее, все аз съм ти в устата, само мен споменаваш, аз, аз, аз...

Знам, че има своите почитатели, но така и нищо не видях в Йоана след много готиното й представяне на влизане. Освен злобна ми е и ужасно ледена, без грам страст в нея. Не я виждам да се ожени по любов.

+1
Иииии... Щеше да ми е много интересно да я видя в играта, според мен щеше да се изложи доста и тя.

# 1 019
Съвест и продукция са две съвършено различни понятия .

Ако е имало секс, защо нечистоплътието е етикет само на Валерия?!?
Амеб Ергениев не е ли по-малко к...ва? Той колко рокли омачка, респективно, Валерия колко ципа разкопча, за същия период?
 Ето това е двоен стандарт.
Валерия е жертва. Жертва е на чалга ерата и конкретно в тази ситуация е жертва на този пукъл и разни бизнесменчета , които печелят на неин гръб. Искрено се надявам това да не е вярно, да е поредния тъп трейлър и тя да не е толкова безумна.

Общи условия

Активация на акаунт