🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 984
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз така и не го откривам вече това "голямо промо'.
Някой може ли да даде линк?

Буквално първите 10 минути.

https://playtube.tv/watch/ергенът-сезон-3-епизод-1_kNUAQvRREZ8Zjkd.html

# 1 156
Виктория се изчерпа и мисля, че е време да си ходи. Силно попадение е за сезона, но вече играта е между конкурентките, а тя с Алеко шанс няма никакъв.
Не и направи чест да разнася клюката за Маги зад гърба ѝ, трябваше да я конфронтира в лицето, за да видим реакцията на Маги. И евентуално да се защити.
Катето хубаво я побутнаха да се бори малко, защото и тя на санаториум все едно е отишла.
Горджъса и тя като Виктория, изчерпан образ.

# 1 157
Мария не каза ли, че е в България от 2018-2019? В какъв Киев я пращате, какви бомбандировки? И щом в държавата ѝ има война, е длъжна да живее на палатка, така ли?

# 1 158
Мисля, че за първи път, откакто го има предаването, се заплита по-интересна интрига. Предните сезони съм гледала от дъжд на вятър, защото като цяло бяха скучновати и скалъпени бяха нещата. Този сезон, обаче, мисля че ергенът е много подходящ и си играе добре ролята за целите на предаването, също и жените добре са ги подбрали с идеята да стане сеир и интрига. Grinning Днешният епизод ще е интересен, защото Алек демонстрира близки отношения с няколко жени и изведнъж Валерия влиза с бутонките (или той влиза, не е ясно Stuck Out Tongue Winking Eye).

А за епизода снощи, голяма излагация на играта. Въпросите бяха от най-елементарна обща култура и би трябвало поне на 90% от тях да знаеха отговорите. Наистина прекалиха с нападките срещу Маги и Катето, но нали не смятате, че сами са го решили? Не забравяйте, че повечето неща са режисирани и там им седят едни продуценти на главите и се чудят какво интриги да заплетат за да има рейтинг. Но Маги, за мен, е безобразно фалшива и глупава. Говори клишета и заучени фрази, а интелектът и опитът са й като на тийнейджърка, която има още много да учи. Тя освен почивки коли и тоалети, едва ли е виждала друго. Дори и с мъжете няма нормален опит, ако наистина е търсела лукса и позьорщината пред нормална връзка. За такива жени никак не ми е жал, че нямат още семейство, защото те сами са си го направили ли чрез изборите им за мъже и приоритетите им в живота.

Другите много неприятни са ми Надя и Йоана. Имат фалшиви усмивки, с които иронизират останалите непрекъснато и ги провокират, а после се правят на хрисими и, че нищо не било казали всъщност. Криси наистина пресоли манджата, но те си го заслужаваха, защото директно търсеха конфронтация с нея заради контузията и пак с фалшивите си усмивки отидоха да й се подиграват.

Виктория също е дразнител, но е поне по-истинска. Тя гледа лошо и сърдито, обижда си и си хейтва. Но не стои с мазна усмивка и не крие, че е злобна личност. Grinning

Продължавам да смятам, че най-истински отношения има Алек с Надежда. При нея няма фалш, изглежда ми съвсем искрена. А на него от километър му личи, че вече е доста хлътнал. С някои други жени също има сексуална енергия, има интерес към тях, но мисля, че от ден първи си е хлътнал по нея. Останалото е за пълнеж на предаването. И като цяло тя е една от най-премерените там, и се отличава. Единствено гърдите й са много грозно направени, направо могат да избодат очите на някой. Мисля, че трябва да се замисли да махне тези две топки и ако толкова държи да има силикон, поне да й сложат размер и форма, подходящ за слабата й фигура. Така и не се научиха тези жени, че двете топки на минимален процент телесни мазнини отдавна са демоде. Но като цяло ми е фаворит тя на фона на всички останали.

# 1 159
Горджъса много ме издразни вчера като наричаше Екатерина безгласна буква сякаш не беше същата до преди епизода със Силви. Добре, че са Силви, Надя и Йоана да й чуем гласа.

# 1 160
Аз да се включа със следното-на промото за сезона, в края той казва на избранницата си -обичам те, обичвам всеки миг с теб-вчера го говориха с Надежда това и тя каза, че иска да го чува (демек става си тяхната фраза) -е наистина ли така тъпо ни издадоха края?
Дали е възможно наистина да са му позволили да има и по-така неща от само целувки.
Това вече е много унижаващо за момичета.
Не мисля, че Валерия лъже-това пък ще е много унижаващо за нея.
Според мен няма да има победителка и са изрязали "Обичам всеки миг с теб" от разговора му с Надежда. Направи ми впечатление, че в 10-минутното промо в края уж когато избира казва, че се чувства сигурен - това го каза на срещата с Йоана. Мисля, че са орязали някакви моменти където говори и в промото са го замаскирали, че уж тогава прави големия си избор с тези думи.

Възможно е да, и това си го помислих, аз също принципно съм от вярващите, че е възможно да няма победителка.

# 1 161
Магдалена да спре да се хили като жокера, ще бъде много по-хубава.

# 1 162
Не мисля , че ситуацията с релния живот е съвместима с тази от предаването. Това не са нормални условия и е абсолютно нереално да очакваме едни отношения да се развият романтично и нормално. Там си ЗАДЪЛЖЕН , да демонстрираш активност. И не два месеца където да реализираш шедьоври в изкуството на съблазняването а имаш 10 минути. Само няколко минути шанс , да привлечеш с нещо внимание и после некст , идва следващата. Още по - тъпо е за краткото време , да разказваш драмите си или да плюеш конкуренцията , да си излагаш пазарните стойнсти , колко си вече готова за деца и семейство , казано със сух делови тон .

# 1 163
Имам чувството, че Маги му е набутана от продукцията на Алеко. Не виждам да гори по нея, разменят си клишета и толкова.
С Нанка е по друга работата.

# 1 164
От голямото промо май само сцените с Валерия не сме видели, което ще е довечера.
Чак ми липсва хармониката на Силви Grinning

# 1 165
  • София
Защо си мислим, че Алек е по-добър от участничките? Според мен Надя и Йоана са му идеални. Той с нищо не ги превъзхожда.
Точно тях превъзхожда доста, той е добродушен и съпричастен, те се хранят от чуждото нещастие. Те двете и Виктория за мен са най - негативните участнички, другите мога  да ги оправдая с простотията им, но тези са осъзнато зли.

# 1 166
Скрит текст:
Мацки,моля ви скривайте ги тези чаршафчета,че трудно се чете.
Сигурно няма да кажа нещо ново,но Магдето си е типичната кифла.Залага само на външен вид и няма грам други интереси от аутфити и пътувания.Но вече е малко попрезряла кифла/слива и вече не остава много време и на визия само да разчитаме.А!Доброто сърце,забравих го. Grinning Умелото(за мен не толкова умело) излизане от ситуации се дължи на житейски опит и на слаб опонент.Няма никакво интересно съдържание под обвивката.
Една Нанка с инфантилизмите си (има ли такава дума Grinning )е по-интересна.Смятам,че тя се целува малко дървено и пази поведение заради детето все пак.Най-лошото е да накараш детето ти да се срамува от теб.Макар,че и влизането тук..
Мария говори като жена,която има самочувствието и ума да спечели успешен мъж.И когато говореше за финанси говори за тях двамата,те да допринесат за просперитета на семейството.Не я виждам и не съм усетила да е тип жена-само чакам да му грабна паричките и да се скъсам да пътувам и купувам.Просто смятам,че момичето има нещо на горния етаж и интересите ѝ са по-дълбоки от чанти,рокли и лакове.
Не пречи да е умна и меркантилна. Тя точно си имаше предвид партньорът ѝ да е заможен. Интересно тя с какво се занимава и какво може да предложи откъм имоти, акции и тем подобни?

Колко е добър Алек не може да се разбере баш от това предаване. Тази година очевидно много пазят образа на ергена. След миналата година. Все пак ергенът е визитната картичка на предаването.

# 1 167
Аз да се включа със следното-на промото за сезона, в края той казва на избранницата си -обичам те, обичвам всеки миг с теб-вчера го говориха с Надежда това и тя каза, че иска да го чува (демек става си тяхната фраза) -е наистина ли така тъпо ни издадоха края?
Дали е възможно наистина да са му позволили да има и по-така неща от само целувки.
Това вече е много унижаващо за момичета.
Не мисля, че Валерия лъже-това пък ще е много унижаващо за нея.
Според мен няма да има победителка и са изрязали "Обичам всеки миг с теб" от разговора му с Надежда. Направи ми впечатление, че в 10-минутното промо в края уж когато избира казва, че се чувства сигурен - това го каза на срещата с Йоана. Мисля, че са орязали някакви моменти където говори и в промото са го замаскирали, че уж тогава прави големия си избор с тези думи.

Изрязали са го, да. Чух промото и репликата от вчера към Надежда. Нарязани и скалъпени са последните думи на Алек към ''избраницата'' му в голямото промо.

# 1 168
Интересно ми е това, че често критикуват Маги, че много се усмихва, изглежда им фалшиво. Това ми напомня за срещата на източната и западната култура.
Забелязала съм, че американците казват за руснаците, че са много груби, никога не се усмихват, а за руснаците честите усмивки на американците са фейк. А това е културно - нито едните са груби, нито другите фейк, различни нормалности имат.
В България не се усмихваме по мои наблюдения. В редит често виждам постове от чужденци, които питат защо българите са толкова намръщени. Често отговорът е, че защото сме най не щастливите в ЕС, но според мен това е източното влияние. Виждаме го и сега в Ергенът - Маги има по-западно поведение с това, че се усмихва често, гледа да не обиди, но това не е фалшиво!

# 1 169
Самата тя каза, че въобще не им се усмихва. Направо си е тик нейното.

Общи условия

Активация на акаунт