🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 826
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 485
сега Валерия ги дразни и преувеличава, то е ясно

# 1 486
Мале, Криси става все по-оранжева и по-оранжева.... защо не им казват като ги снимат ,че са с такъв цвят на лицето

# 1 487
Кажете сега проникване имаше или не, че някои ще гледаме след като си легне мъжО

# 1 488
не е имало

# 1 489
  • София
Неоновата рокля на Валерия е Авин, вчера Виктория беше с бялото ансамбълче на Алеса. Радвам се, че тази година залагат на български марки, нека има реклама на българското.

# 1 490
  • Пловдив
Ако Памела беше още в риалитито, щеше да уточни с какво точно е намазана Горджъса по лицето Grinning

# 1 491
  • here and now
Кажете сега проникване имаше или не, че някои ще гледаме след като си легне мъжО
Абсолютна бутафория...

# 1 492
Хайде сега фригидните софтуерни инженерки ще полудяват 😀

# 1 493

Не показаха, обаче мисля, че е имало. Много е готино в морето, правила съм го.
А той пиян, залян, беше възбуден много, тя готова да му пусне. Не показаха много, но според мен е имало кекс, независимо какво ще кажат после.

# 1 494
Изпуснах. С бански ли влязоха в морето?
Валерия-да, за Алек не показаха.

# 1 495
Никакъв секс не е имало, просто едно по-страстно натискане… Ама пак си беше гнусно заради Валерия и пияният Алеко

# 1 496
Валерия само с начинът по който изглежда след срещата им вкара супер damage. Усмивката и спокойствието й ги уби.

# 1 497
И вуйчо гледа! Нищо не е имало. Къде ще и намери най-милото сред диплите на тая дълга мокра рокля?!
Киара и Горджъса все едно са яли живи жаби.

# 1 498
Надя е селска клюкарка , зор да разпита .😀
Права е , че не иска да се обяснява , ужасно отношение имат към нея , заслужиха си да внесе малко смут.
Чакат да кажат нещо , за да я захапят.

# 1 499
нито една не вярва за проникването и им стана смешно
Joy

Общи условия

Активация на акаунт