🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 700
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 575
Скрит текст:
Надя провокира Валерия, после се прави на невинна, голяма манипулаторка е.
А това доколко се поддаваш на провокации и манипулации и как реагираш на тях е част от интелигентността и характера на един човек.
Що ѝ се връзват, като са толкова умни?

Валерия е само на 20. Няма опит да реагира на подобни провокации.
Но друг опит не ѝ липсва, както забелязахме. Не става въпрос само за тази вечер.

Еми не й. На 20 години мисля, че е нормално да я тресе този хормон. Останалото й поведение не искам да коментирам, за мен е прекалено млада и мисля, че всеки има право да е наивен и глупав точно на тези години.

# 1 576
Надя (която до днес харесвах, вече не) копира 1 към 1 Капитонова - задава един уж безобиден въпрос, но провокиращ конфликт и с ехидност. Продължава да пита докато не намери "болна тема" и не ти влезе под кожата. Но Капитонова го правеше с повече размах и лекота - насъскваше ги едни към други, не към себе си. Това мъжът ми ми го посочи още в началото, аз въобще не го забелязвах.

Валерия също много й порасна работата. Напипа Алеко по п*шката и вече се държи арогантно с останалите. И се връзва на Надя като детето, което е.

# 1 577
А това доколко се поддаваш на провокации и манипулации и как реагираш на тях е част от интелигентността и характера на един човек.

Само на 20, а е живяла доколкото разбрах, вече с 2-ма мъже, домашни насилници. Това я е озлобило, но не е оправдание да мрази света, защото така ще привлича само себеподобни.

# 1 578
Малко превъртам, че е много кринч. Имаше ли сексове или не?

# 1 579
Надя е класически трол.

Секс не е имало. Тоя не беше на себе си. Не приличаше изобщо на ,,освободен,, Само фитила му е запалила..
Да, нали. Много манипулативна и коварна.Изключително добре премисля всеки ход и знае кога какво да каже.

Ако те толкова се впечатляват от това коя какво е правила с Алек, ми е ясно колко обичат него и колко себе си.

# 1 580
Надя я изкарахте супер талант в манипулацията. Едва ли не божествено ниво. Аз такова нещо не виждам, доста прямо си ги пита някакви неща. Ама попадна на избухливи характери, допълнително изнервени от престоя.

# 1 581
За Валерия знаем, че е мега-проста, но ученото Наде що така злобничко ѝ се нахвърли? Нали е много над нещата?

# 1 582
Сега вече видяхме, че Надя е класи над другите. Обидите на Валерия дори не я одраскаха, защото си знае цената. Харесвам такива жени, Надя в никакъв случай не е комплексарка, има си самочувствие жената и то с покритие, а това, че другите й се връзват на провокациите, е техен пробем. Ергенът всъщност е социален експеримент и истинско състезание на характери.

# 1 583
  • Варна/Амстердам
Тя Виксана сигурно ще създаде интрига, привиквайки Алеко на пейката да ѝ потвърди какво се е случило на плажа.Smile

# 1 584
  • here and now
Скрит текст:
Скрит текст:

Но друг опит не ѝ липсва, както забелязахме. Не става въпрос само за тази вечер.
Еми не й. На 20 години мисля, че е нормално да я тресе този хормон. Останалото й поведение не искам да коментирам, за мен е прекалено млада и мисля, че всеки има право да е наивен и глупав точно на тези години.
Всеки има право да е глупав и да се се излага, както може. За Валерия може, за Надя не може?
Познавам много 20 годишни, но нито една с подобно поведение.

# 1 585
Доколкото можах да видя Валя май го беше обгърнала с крака. Били са прилепени плътно, може и да ѝ е проверил с ръце банските.. дали са мокри, че нали в морето...😁 И това е. Пак е интимност да се отъркаш в него обилно. Но с това ако си мисли, че е нещо повече от тях, жалка ми е.

# 1 586
Оправданието с възрастта се изтърка. Тя е родена 2002, аз родих първата си дъщеря на 21. И не съм се държала по този начин, нито близките около мен. А всички сме преживели трагедии и загуби!

# 1 587
  • софия
Вал казва - "всичко беше толкова интимно".

Ами не говори момичето само за физическа интимност. По дифолт обаче всички чуват само това.....

За мен срещата беше първата естествена среща. И двамата бяха отпуснати и всъщност си казаха не малко.

Ти ме чуваш - му каза Вал.

Много ми хареса Вал днес .

На въпроса за проникването -  ами на тъп въпрос, тъп отговор

# 1 588
  • София
Външният вид й е най-малкият проблем на Надка. Изтъкана от злоба е, която направо й изкривява лицето.

# 1 589
Малката си каза , че всичко са правили Simple Smile  .Те и двамата си бяха мато пияни. Горкото момиче, нападнато от Надя  Simple Smile
Виктория бързо я разконспирира пак Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 21:43 от gerido

Общи условия

Активация на акаунт