🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 696
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 560
Надя е една от най-добрите манипулаторки, които съм виждала. Това момиче по такъв начин може да те изкара от кожата ти, така ги завърта и извърта нещата, че 20-годишен млад човек като Валерия, изобщо не може да се усети как й управлява психиката и как я подтиква да каже това, което каза.

Да, колкото и за мен да е прозрачна(а и все пак гледам отстрани и повече забелязвам) и да ми е неприятна и го признавам - умее да им натиска бутоните и да излиза суха от водата след това.
Но забелязвам и доста зрители не ги забелязват тези малките нападения на Надка.

# 1 561
Ох ,Горджъса е като драскана мазилка в лицето.

# 1 562
Между другото два пъти си върнах, но пак не разбрах какво точно каза Валерия на Надя за външния й вид? Моля ви кажете ми, защото не искам да вървя назад. Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 1 563
Надя провокира Валерия, после се прави на невинна, голяма манипулаторка е.
А това доколко се поддаваш на провокации и манипулации и как реагираш на тях е част от интелигентността и характера на един човек.
Що ѝ се връзват, като са толкова умни?

Валерия е само на 20. Няма опит да реагира на подобни провокации.

# 1 564
Оффф, квачките си намериха нова жертва.. Вчера беше Маги, тя устоя.. Валерия обаче е доста по-млада и си каза това, което мисли. Горджъса кога прости на двете пепелянки, как сплотява общия враг само.. Дожаля ми за Валерия, нямаше време да се порадва на триумфа си

# 1 565
Липсата на възпитание у Валерия излезе наяве. Хулиганско поведение. Много евтино момиче. Дървени къщички и идеала й за любов...Смях в залата.

# 1 566
Надя е класически трол.

Секс не е имало. Тоя не беше на себе си. Не приличаше изобщо на ,,освободен,, Само фитила му е запалила..

# 1 567
  • here and now
Скрит текст:
Надя провокира Валерия, после се прави на невинна, голяма манипулаторка е.
А това доколко се поддаваш на провокации и манипулации и как реагираш на тях е част от интелигентността и характера на един човек.
Що ѝ се връзват, като са толкова умни?

Валерия е само на 20. Няма опит да реагира на подобни провокации.
Но друг опит не ѝ липсва, както забелязахме. Не става въпрос само за тази вечер.

# 1 568
  • Пловдив
Сега Викито ще изпее на Алекс на коктейла, че Валерия е казала, че са се сексали (така ше го извърти) и ще изгони още една. Очаквам го от нея

# 1 569
Ето че има звук и микрофони и в стаите, и без да има камера.
Начи, успокойте се, дами, от първият миг до последния и надписите, гледаме лоша пиеса.

# 1 570
Ох,Горджи има негорджъсна кожа..то само с филтри не става.

# 1 571
Гледам с малко закъснение, но сега ми идва да напиша за Валерията….не знам защо някой в смята за красива. Ужасно топчесто лице, като подута ми стои. И с тия раздалечени очи Close Единствено тялото й ми харесва (без татуировките)

# 1 572
Обидата на Валерия беше по-грозна, но Надя провокираше цялата вечер. Надя няма причина да се засяга - тя е красива. Wink

# 1 573
Валерия е пияна на кирка.

Определено. Затова такива велики разговори.
То и мен не ме радва поведението на Надя особено, но пропуснах какво точно предизвика такива реплики от страна на Валерия...

Надя я попита какво са си говорили с Алек, а не дали са се целували. Това й каза и Валерия побесня.
Ами права е да побеснее, защото всъщност нищо особено не си говори с него, защото е безлична.
Изпускате тънките моменти. Надя каза “за натискането знаем, то е ясно, ама какво си говорихте?”. Разликата намирате ли между “За какво си говорихте” и “Знаем, че се натискахте, ама кажи - за какво си говорихте”. Един вид тънко се опита да и намекне, че само за натискане става. 😀 Ама отваряйте ги тия уши, Надя е изтъкана от незабележими атаки.

Надя е една от най-добрите манипулаторки, които съм виждала. Това момиче по такъв начин може да те изкара от кожата ти, така ги завърта и извърта нещата, че 20-годишен млад човек като Валерия, изобщо не може да се усети как й управлява психиката и как я подтиква да каже това, което каза.

Голям късметлия е бъдещият ѝ мъж. (Единственият ѝ шанс е с някой чехльо)

# 1 574
К’ви дървени къщички в гората? 😂 Валера ще избяга с двеста.Даже и любов не търси,а разни други емоции.

Общи условия

Активация на акаунт