🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 690
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 545
е там едва ли имат достъп до "химия".
Валерия се държи, като дрогирана и пияна, защото знае, че Алек не гледа сериозно на нея. ако Надя е зло, то Валерия какво е?

# 1 546
Валерия е пияна на кирка.

Определено. Затова такива велики разговори.
То и мен не ме радва поведението на Надя особено, но пропуснах какво точно предизвика такива реплики от страна на Валерия...

Надя я попита какво са си говорили с Алек, а не дали са се целували. Това й каза и Валерия побесня.
Ами права е да побеснее, защото всъщност нищо особено не си говори с него, защото е безлична.
Изпускате тънките моменти. Надя каза “за натискането знаем, то е ясно, ама какво си говорихте?”. Разликата намирате ли между “За какво си говорихте” и “Знаем, че се натискахте, ама кажи - за какво си говорихте”. Един вид тънко се опита да и намекне, че само за натискане става. 😀 Ама отваряйте ги тия уши, Надя е изтъкана от незабележими атаки.

# 1 547
На мен ми харесва как Надя "осветлява" с въпросите си всичко, което останалите и без това си мислят. Grinning

# 1 548
ако е имало проникване, Валерия изобщо няма да се държи по този начин и да се занимава с тях, еле пък да обръща внимание на Надя.

# 1 549
Надя провокира Валерия, после се прави на невинна, голяма манипулаторка е.

# 1 550
Не следя редовно формата и не им знам интригите,но Валерка се продаде перфектно.Цената вече и е скочила и тепърва ще получава каквото иска от бъдещите кандидат партньори.Целта и е изпълнена.

# 1 551
  • тук и там
Надя си е провокатор -така е.Но много елементарно и грозно  реагира Валерия.Евтина ми е Валерия-и излъчване и поведение и всичко..

# 1 552
Валерия е пияна на кирка.

Определено. Затова такива велики разговори.
То и мен не ме радва поведението на Надя особено, но пропуснах какво точно предизвика такива реплики от страна на Валерия...

Надя я попита какво са си говорили с Алек, а не дали са се целували. Това й каза и Валерия побесня.
Ами права е да побеснее, защото всъщност нищо особено не си говори с него, защото е безлична.
Изпускате тънките моменти. Надя каза “за натискането знаем, то е ясно, ама какво си говорихте?”. Разликата намирате ли между “За какво си говорихте” и “Знаем, че се натискахте, ама кажи - за какво си говорихте”. Един вид тънко се опита да и намекне, че само за натискане става. 😀 Ама отваряйте ги тия уши, Надя е изтъкана от незабележими атаки.

Надя е една от най-добрите манипулаторки, които съм виждала. Това момиче по такъв начин може да те изкара от кожата ти, така ги завърта и извърта нещата, че 20-годишен млад човек като Валерия, изобщо не може да се усети как й управлява психиката и как я подтиква да каже това, което каза.

# 1 553
Хубава , ама с много амортизиран вид и много проста . Няма шансове за спасение при нея , пропуските са непреодолими .
И Надя не се спря , много ехидно и грозно я провокира , но успя да изкара простотията та малката на показ .

# 1 554
Хахахаххахахахахахахахах

Сега гледам срещата им на запис. Ще умраа. Алеко е МЪРТВО пиян. Клатушка се, гледа като накъртен, то и субтитрите не са достатъчни. Чак го съжалявам..

# 1 555
Не следя редовно формата и не им знам интригите,но Валерка се продаде перфектно.Цената вече и е скочила и тепърва ще получава каквото иска от бъдещите кандидат партньори.Целта и е изпълнена.

Няма как да ѝ скочи цената, след като се дава от раз. Тотално се закопа пред всички свестни мъже.

# 1 556
  • here and now
Надя провокира Валерия, после се прави на невинна, голяма манипулаторка е.
А това доколко се поддаваш на провокации и манипулации и как реагираш на тях е част от интелигентността и характера на един човек.
Що ѝ се връзват, като са толкова умни?

# 1 557
Тия разпити след срещите са супер стандартни. Особено ожесточени са сред по-силните претендентки. Валерия ги беше подразнила с лекото си поведение през деня допълнително.
Такова дъно до сега не е било като реакцията на Валерия. Момичето тотално не е на център.

# 1 558
Ох много са гадни тези двечките. Сега ще завъртят всичко около как обидила Надя, която така и не я остави на мира.

# 1 559
  • София
Газлайтинга си е страшен и наистина може да срине психиката на жертвата. Надето е гадно човече.

Общи условия

Активация на акаунт