🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 658
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Варна/Амстердам
Йоана и Надя толкова яростно се подиграваха на Горджъса, а сега тя е на тяхна страна.

# 1 846
Леле, какъв срам, казала, че спала с Ергена и го злепоставила...
В реалния живот той ще лъже, че е спал с нея 😁😁

# 1 847
Алек си мисли:
"17 000 лв, 17 000 лв., скучно ми е, 17 000 лв."

# 1 848
Валерия е забравила какво е казала снощи и малко си го измисли Joy

# 1 849
Не й отива този инфантилизъм на Нани. Разведена жена с дете, а срещите й минават в пренавити физиономии.
И това нейно “неутрално” поведение, не е деликатност, а си е мръсна игра - прави се на света вода ненапита, обаче после грозни коментари за Маги. Не били жени от една категория. Как точно? Не е ли и Нани била в дълга връзка и на издръжка? Че има син ли я прави нещо различно от Маги? Защото определено по лигавенето й не личи.
Грешката й във връзката била, че била “прекалено отдадена” Grinning Да не говорим как без всякаква мисъл говори за бабата и дядото на детето си в ефир. Нани си е лисица.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 22:55 от Linda*kiss

# 1 850
Сега ще проличи дали е по-склонен да слуша свекървата или жена си.

# 1 851
  • Варна/Амстердам
Валерия поне раздвижи играта. Най-излишна за шоуто е Киара.

# 1 852
Не харесвам никоя от момите, но Валерия  ми е мега гнусна и само тя е преминала през тежки неща.. не мога да я трая вече. А Маги какво се прави на ощипана, нали се депресираха с Катето в градинката и не искаха да влизат при Валерия

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 22:55 от bg2310

# 1 853
Ето Валерия пак "всички ме нападнаха" 🤯
Ами то всички я нападнаха. Хайде не всички, повечето. 😀

# 1 854
На Алеко челото и носът са оранжеви, мазал го е гримьорът на годжърса.

# 1 855
Чудя се на някои момичета как сами не могат да се защитят. Валерия в разказа си пропусна много важни детайли, изцяло в нейна полза. Трябваше да му каже кой е задал въпроса с проникването. След това та каза, че им е казала Да, а тя не им каза това, а им беше казала нещо друго много по-общо и оставящо всичко на въображението им.

# 1 856
Алек със зачервения от алкохол нос, брадата и измореното изражение, ми прилича на Дядо Коледа от мола.

# 1 857
  • Варна
На Наум с този костюм ханшът му изглежда по широк от раменете. Rolling Eyes

# 1 858
Киара или Горджъс?

# 1 859
  • here and now
Чудя се на някои момичета как сами не могат да се защитят. Валерия в разказа си пропусна много важни детайли, изцяло в нейна полза. Трябваше да му каже кой е задал въпроса с проникването. След това та каза, че им е казала Да, а тя не им каза това, а им беше казала нещо друго много по-общо и оставящо всичко на въображението им.
Тя толкова е свикнала да лъже, че не се стърпя...

Общи условия

Активация на акаунт