🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 531
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 055
Повече свежест може да има в момичетата, когато са навън, имат нормален живот и са сред хора, които харесват. На тях просто им е изключително неприятно да са вътре с останалите. За мен някои взимат нещата малко по-насериозно и го играят все едно са в Сървайвър, с тактики, стратегии и т.н. Просто едно си мислиш, че е и не можеш да се погледнеш отстрани и да се отрезвиш.

# 2 056
Надя си заслуи обидите според мен. Тя цял сезон не спря да злослови по адрес на всички- Маги чака последния влак, Валерия пък лека жена била и нз какво още. Като е с разбиранията на баба да си е седяла вкъщи и да програмира. То бива дразнител ама тази и Йоанна са като бабички. И да е имало и да е нямало нещо повече от целувки това на тях не им влиза в работата. И думите на Валерия,  че може и да е имало съвсем не означаваха, че е имало.
Абсолютно точно!❤️

# 2 057
  • тук и там
Магдалена, за са изпълни тези си амбиции, трябва да се цели в някой, 20+ на нейните години, но такъв, който може да й осигури този стандарт, вероятно може да си купи някоя -10 на нейните години. Та не знам къде е тръгнала Магда. Доста ще трябва да посмали претенциите.
Е, може и обратното. Да се цели точно в по-млад мъж, с богато семейство-очаква се поне за известно време да и се върже и да го завърти.

# 2 058
А на мен ми хареса поведението и на Надя и на Кристина, че бая и си се посмях. Валерия ми е много евтина, а Магдалена ужасно лицемерна.

# 2 059
Искам да се извиня на всички, с които съм се хапала, защитавайки Надежда. Прави бяхте. Аз съм без думи за тази жена. Такова театралничене дори Виктория не правеше. Стои и се кръсти, и се прави на маймуна. Няма такъв инфантил.

Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога? На Надежда и Магдалена никога не им се е случвало да се влюбят толкова силно в някого. Всичко им е за първи път на милите.
😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.
Първо играе за пред камерите. Второ много зависи как са се разделили. Ако ѝ е изневерил, нормално да не иска да си признае, че някога го е обичала. Грозно е, но за съжаление много бивши съпрузи таят лоши чувства един към друг.

# 2 060
А с какво е лицемерна Маги? Не съм видяла да ходи и да плюе всяка и след това да се връща и да прави мили очи.

# 2 061
На разказа на Валерия се мръщеше и въртеше очи. После взе да я защитава като майка (pun intended). Лицемерна е и то много.

ПП. И Валерия, и Надя не стават.
Нани съм склонна да оправдавам, както Валерия миналия сезон. 🤷

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 09:40 от Alucard

# 2 062
  • София
Магдалена, за са изпълни тези си амбиции, трябва да се цели в някой, 20+ на нейните години, но такъв, който може да й осигури този стандарт, вероятно може да си купи някоя -10 на нейните години. Та не знам къде е тръгнала Магда. Доста ще трябва да посмали претенциите.
Е, може и обратното. Да се цели точно в по-млад мъж, с богато семейство-очаква се поне за известно време да и се върже и да го завърти.

Не знам кой млад и заможен мъж ще се върже на леля Магда, но нека се пробва.

# 2 063
Скрит текст:

Искам да се извиня на всички, с които съм се хапала, защитавайки Надежда. Прави бяхте. Аз съм без думи за тази жена. Такова театралничене дори Виктория не правеше. Стои и се кръсти, и се прави на маймуна. Няма такъв инфантил.

Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога? На Надежда и Магдалена никога не им се е случвало да се влюбят толкова силно в някого. Всичко им е за първи път на милите.
😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.

Първо играе за пред камерите. Второ много зависи как са се разделили. Ако ѝ е изневерил, нормално да не иска да си признае, че някога го е обичала. Грозно е, но за съжаление много бивши съпрузи таят лоши чувства един към друг.
Тя, обаче, каза, че отношенията им са отлични. И ако ми кажеш "ами, излъгала е", то не е ясно за кое е по-излъгала... 😁

# 2 064
Е стига с тези провокации, всички знаят къде отиват, като не могат да реагират на провокации, да при нас на диванчето пред тв. Малко като невменяеми - провокирани сме, затова сме прости! Те и Надя провокират, ама не съм я видяла да истерясва, и Магдалена се опитаха, но и там удариха на камък. Няма значение провокацията, важно е как отговаряш на нея. Както сме коментирали, те насилниците и убийците и те все провокирани, милите.

Подкрепям.

+ това, провокации е получавала абсолютно всяка една след като се е върнала от среща. Защо ли обаче единствено Валерия получи въпрос “имаше ли проникване”??? Ами има си причинИ - първо заради цялостното леко поведение на Валерия, второ защото тя самата не спря да намеква и води разговора в такава посока. А както протичаше разговора, на мен ми се стори, че точно Надя малко като на шега й зададе такъв въпрос. Едва ли си е имала предварително стратегия баш такъв въпрос да зададе.

Интересно ми е, коментираше се по-назад, че Алек и Йоана били като брат и сестра на срещата, с изключение на целувките. Абсолютно нормална среща. Какво се очаква да се случи на една първа среща, за да не бъде по братски? И по-добре ли ще е ако срещата преминава като на леката Валерия Joy

# 2 065

😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.
Точно Grinning А тогава парите ли му е харчила просто. И защо се е омужвала за него? И аз си мисля, че гръкът правилно й е казал, че трябва да е благодарна. А тя го изкара, че не намирала себе си заради него и родителите му. А дали не е защото е инфантилна сама по себе си и нагаждачка.

# 2 066
Скрит текст:

😂

Тя, обаче, каза, че отношенията им са отлични. И ако ми кажеш "ами, излъгала е", то не е ясно за кое е по-излъгала... 😁
Много бивши са така - гледат да се разбират заради детето, ни не се харесват.

# 2 067
Нямам намерение да им правя авнализ на реалните семейни отношения. Коментирам това което чувам и виждам, казано от самата Надежда.

# 2 068
И аз така. Има и друга гледна точка. Wink

# 2 069
Кефи ме как не съдите Валерия за лъжи, обиди и нагло поведение, а Надежда ви е черна, защото… прави муцки! Срам 🤣
Честно казано Надя и Йоанна не ги харесвам от самото начало, но зорлем ми станаха симпатични на фона на Минка, Малката *русалка и пчеличката Катя.

Общи условия

Активация на акаунт