🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 608
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 040
  • тук и там
Магдалена мен ме дразни с това,че го раздава много" истинска, морална, добра, нематериалистка "и т.н.
Марчето поне си каза,че тя в панелка в Люлин не се вижда. Магда хем си пада по екзотични дестинации и луксозен живот, по скъпи дрехи и обувки, хем е очевидно че няма да е с някой с който да ходи на палатка и  да му реже чушки , но упорито твърди обратното и очаква даже да и вярват, пък и се обижда ако случайно някой не се върже. До сега е била луксозна държанка , иска и се да стане луксозна съпруга, да смени вече статута,че напредват годинките,ама определено очаква да има детегледачки, да се хранят по ресторанти, и да си поддържа този начин на живот, какъвти и е осигурявал 60 годишният любовник.
Тоест-има амбициите на Стрина Ирина, Никол Буклата, и подобни омъжили се успешно , ама ни пробутва фалшива скромност.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 09:16 от Кайсия

# 2 041
  • София
Магдалена, за са изпълни тези си амбиции, трябва да се цели в някой, 20+ на нейните години, но такъв, който може да й осигури този стандарт, вероятно може да си купи някоя -10 на нейните години. Та не знам къде е тръгнала Магда. Доста ще трябва да посмали претенциите.

# 2 042
Много безславно махнаха Виктория. Изнесе им голяма част от сезона, унизиха я с Мария и двойната среща, унизиха я с Теа, и накрая просто я махнаха ей така, като вече ненужна вещ. И явно цанят противната Горджъс да я смени. Много долно.
Виктория, подозирам сама е пожелала да напусне. Само че не са й дали да върне роза и са го измислили по този начин. Тя още в сряда си личеше, че вече не я интересува оставането, каза пред Мария, че не може по този начин спокойно да гледа Алек с другите жени и на срещата й с него се държеше наистина като, че й е все едно какво ще стане. Жалко, че не им позволяват да връщат рози. Малко да се осифери тоз ерген и да спре да се плакне в обожанието на всяка!

# 2 043
Е стига с тези провокации, всички знаят къде отиват, като не могат да реагират на провокации, да при нас на диванчето пред тв. Малко като невменяеми - провокирани сме, затова сме прости! Те и Надя провокират, ама не съм я видяла да истерясва, и Магдалена се опитаха, но и там удариха на камък. Няма значение провокацията, важно е как отговаряш на нея. Както сме коментирали, те насилниците и убийците и те все провокирани, милите.

# 2 044
Не очквах Валерия да има толкова поддръжници. На мен просто ми стана още по-неприятна. То си личи, че изобщо не го харесва, ами просто и липсват някои преживявания от нормалния свят, които не са за пред камера, с други думи казано я е "засърбяло". Да ги е провокирала пък, изобщо не ми се вярва, понеже не е дорасла до там и е доста простовата. Отделно е и комплексирана и след като я нападнаха опита да блесне с нещо, което не е съвсем похвално, че даже е и лъжа. И понеже е глупава, както вече споменах, започна да обижда Надя, т.е. не успя да овладее злобата си.
Иначе леля Маги и братовчедката Катюша, които предната вечер я плюха, веднага я защитиха.

# 2 045
И аз преди смятах Маги за фалшива, защото се усмихваше само като се появи Алек, но сега напълно я разбирам като гледам в какъв зверилник е попаднала.
Не знам колко умна е Надя, но с въпросът за проникването разби тъпомера.
Валерия не я харесвам като цяло, но ми допадна как хубаво ги подреди. На Йоана се показаха всички възможни вени по лицето. Все пак прекали с обидите за Надя.
Горджъса е новата нравствена полиция в Ергенът. Стана ми смешно как се загрижи за реномето та Алек.
На Вики и беше време да си върви. Коментарите и започнаха да се изтъркват, а и тя много сметка да държеше на Алек, което май взе да го дразни.
Алкохолът също им идва в повече.

# 2 046
Сега, едно е да провокират зряла жена на 30+ и едно е провокация към момиче на 21, нали! Едните са врели, живели и кипели, а другото има да учи още много!

# 2 047
  • София
Е стига с тези провокации, всички знаят къде отиват, като не могат да реагират на провокации, да при нас на диванчето пред тв. Малко като невменяеми - провокирани сме, затова сме прости! Те и Надя провокират, ама не съм я видяла да истерясва, и Магдалена се опитаха, но и там удариха на камък. Няма значение провокацията, важно е как отговаряш на нея. Както сме коментирали, те насилниците и убийците и те все провокирани, милите.

За мен Валерия идеално си отговори на провокациите. Да, малко ниска топка бяха обидите за външния вид на Надя, но и тя като е тръгнала да е провокаторка, после да не се прави на жертва.

Иначе на мен Валерия ми беше много неприятна досега, но снощи, в конкретната ситуация, бях на нейна страна. Никой не е длъжен да дава отчети на Светата Инквизиция в лицето на Надя и Йоана.

# 2 048
Валерия нарочно ги дразнеше. И наблягаше към сексуалното. Можеше да каже 2-3 нормални изречения и това е.

Надя въобще не е грозна. Хубава е и умна.

# 2 049
Оо, стига. Има 100 неща, които може да кажеш/направиш, когато някой те провокира, а вместо това отвръщаш "А пък ти си много грозна". Joy
На Валерия сега й е времето да наблегне на образованието си, за да може да се изразява и аргументира добре, да си обогати речника, ама който е приоритизирал натискането в риалити формат, така е...

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 09:00 от Meddyy

# 2 050
Надя си заслуи обидите според мен. Тя цял сезон не спря да злослови по адрес на всички- Маги чака последния влак, Валерия пък лека жена била и нз какво още. Като е с разбиранията на баба да си е седяла вкъщи и да програмира. То бива дразнител ама тази и Йоанна са като бабички. И да е имало и да е нямало нещо повече от целувки това на тях не им влиза в работата. И думите на Валерия,  че може и да е имало съвсем не означаваха, че е имало.

# 2 051
Магда е от онзи тип жени тип лепки, от които няма отърване. Обсебващи и вманиачени. Каквото и да стане-  "Алек, та Алек" ис дъ бест! Това си е болестно състояние, изпълнено с множество червени флагове.
Знае ли се кой е 60- годишншят любовник? Защото доскоро май друго име се спрягаше, не беше възрастен, доколкото си спомням.

Валерия ми е ужасно нечистоплътна. Надя и Йоана са като свраки на ограда, но поне не бълват ла*на на килограм (т.е. правят го, но не в най- първичната форма), успяват на фона на останалите да запазят някакво достойнство и положение, пък и си личи, че и по отделно я превъзхождат интелектуално. Дори и по физически данни ми харесват повече. С което не казвам, че са цвете за мирисане. Просто нивото на каста е такова тази година.

Говорете каквото искате, но “кака” ви Надежда взима 300 лв на грим Joy Сега прегледах цените!
Тя може да е наточила ценоразписа, все пак балове се задават, отделно след Великден започва отново и активният сватбен сезон, но ми е чудно колко пък уонаби- бръмчалки биха отишли при нея.

# 2 052
Надя след години си я представям махаща заплашително пръстче на мъжа си като Силви и постоянно надзираваща го, да не би да кривне от пътя случайно. 😂 Не ми е изненада, че с Йоана са се намерили, има нещо свръхконтролиращо и неспокойно и в двете.

Най-бруталното за мен в този сезон, е че има много млади жени там, а сякаш носят енергията и разочарованията на някоя с 10 години по-голяма. На 25 все още имаш някаква свежест и лудост в теб, но не мога да го кажа за Надя, Йоана, Габриела и т.н. Може би е от тесния кръгозор, не знам. Маги и Нани може да са фейк, но в това отношение, за съжаление, засенчват.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 09:08 от Анонимен

# 2 053
Искам да се извиня на всички, с които съм се хапала, защитавайки Надежда. Прави бяхте. Аз съм без думи за тази жена. Такова театралничене дори Виктория не правеше. Стои и се кръсти, и се прави на маймуна. Няма такъв инфантил.

Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога? На Надежда и Магдалена никога не им се е случвало да се влюбят толкова силно в някого. Всичко им е за първи път на милите.
😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.

# 2 054
Според мен, на срещата с Валерия Алек по-скоро се държеше така сякаш иска да даде на Валерия добър пример, но не и той да бъде този партньор до нея. Въпреки емоционалната среща, изборът си го е направил отдавна. Дори и да не беше тази драма, тя няма да е избраницата му, защото вижда, че е все още дете.
Точно обратното, той с такова удоволствие си представи как може да бъде човекът, който от позицията на по-опитния в тази връзка може да й покаже един изцяло нов свят и да й помогне да се изгради като личност. Това е много стар и тривиален начин един мъж да си начеше егото. Въобще много противоречив този Алеко - хем се впечатлява от опитни каки, хем го блазни мисълта да е идол в очите на по-млада и по-неопитна от него партньорка.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 14:39 от Flo Ann

Общи условия

Активация на акаунт