🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 777
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 025
Съмнявам се за секс в морето, но ако тая муха Надя ми биши пред очите - сигурно щях да 'и кажа, че и деца очакваме. Толкова досадно същество, искрено съжалявам всичките 'и колеги и приятели. Пффф, имала съм такива дуднещи познати, то не е живот.

Тия пък всички ги заболя, до вчера не му помнеха името на Алек.

# 2 026
Да си допродължа още сипване Grinning Не знам дали по-напред сте коментирали - Маги ми прилича на героите от Аватар 2.

Надя мен лично ме дразни с това, че нарочно плете дребни “интрижки”, сякаш е в риалити за женски отношения, а не за “любов”… и егати въпросът “имаше ли проникване” Grinning вярно, че Валката е дебилеста, ама не го започна тя това цялото май като се замисля.

Киара все гледа тъпо, Катя също. Криси се излага безкрайно.

Абе всички ме дразнят Grinning или им завиждам, че си живеят живота, а аз сменям памперси Joy

# 2 027
  • София
Според мен го прави умишлено, за да се излагат другите, като стратегия. Никого не е обидила, не истерясва, не отвръща на обиди... За мен е премислено поведение за отстрелване на конкуренцията, но наистина не усещам никаква злоба.

Със сигурност е с цел другите да се изложат, освен това да ги уязви, да омаловажи преживяванията им, да им убие настроението. Не за първи път влиза в такъв двубой "Надето", но тук Валерия я подкоси доста кофти. Припомних си защо ми беше толкова противна Капитонова, и защо събра толкова хейт въпреки психичната настабилност на Сашка. Това са нейните прийоми. И да, пресметнати ходове са и стратегия, но за мен няма как човек, който не таи доста злоба, да действа по този начин.

Между другото, Валерия не се в хвалила повече от другите, които между другото доста преувеличиха срещите си - Магдалена, чиято беше яко скука, и Йоана, чиято беше като между брат и сестра (изключая квотата целувки) - а след като не спряха да я натискат да даде подробности какви толкова дълбоки и интимни неща са си говорили - на което тя правилно отказа, защото това са лични разговори, дойде, пак от тях, въпросът за проникването. Та да не ми се правят на жертви. Жалко, че Валерия е много незряла и не много умна, та вместо да разкаже адекватно ситуацията, поизвъртя, и на другия ден, и пред Алек. Но пък устоя много добре на атаката на лешоядката и колкото и да запази тя самооблладание, си личеше, че се скофти.

# 2 028
  • Враца
Къде мога да изгледам сцената, в която са се натискали с Алекс, за която Валерия е казала това за проникването? В кой епизод е и в коя част от епизода?

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 08:10 от Трън в Очите

# 2 029
Оххххххх, много е тъпа Криси, направо ми иде да започна да си скубя касата. Ще разкрива на Алек, че е спал с Валерия?????

Алек толкова доволен от живота не съм го виждала. Grinning

# 2 030
  • Бургас
Да си допродължа още сипване Grinning Не знам дали по-напред сте коментирали - Маги ми прилича на героите от Аватар 2.

Надя мен лично ме дразни с това, че нарочно плете дребни “интрижки”, сякаш е в риалити за женски отношения, а не за “любов”… и егати въпросът “имаше ли проникване” Grinning вярно, че Валката е дебилеста, ама не го започна тя това цялото май като се замисля.

Киара все гледа тъпо, Катя също. Криси се излага безкрайно.

Абе всички ме дразнят Grinning или им завиждам, че си живеят живота, а аз сменям памперси Joy

Всъщност тя го започна с недомлъвките си и внушението, че са правили нещо повече.Ако беше си разказала, или беше си замълчала нямаше да ги предизвика.Но тя искаше да им е гадно, да завиждат.Затова стана цялата работа.Глупавичка е още.Пък може да са я накарали, може да са и дали нещо, защото отбелязаха, че не била адекватна.Явно има нещо.

Момичетата, които гледат тъпо според мен изобщо не искат да с там и да играят тази игра, особено Катерина.

# 2 031
Е, тя им обясни. Какво още да им каже? Вечеряли, говорили, натискали се. Надя е загоряла явно и започна с проникванията.

# 2 032
  • Бургас
Не им обясни, а нарочно нааблегна на това, че има нещо повече за да ги подразни.Да беше си измислила една захаросана история.

# 2 033
Валерия сама си започна с намеците, а когато ѝ се зададе директен въпрос, изгуби козите. Интимно беше, ама повече от интимно беше, не знам си какво... Е и какво като са я питали имало ли е проникване, нещо обидно ли е? Тя си вървеше в тази посока с увъртанията си.

# 2 034
Да, 'щото тая сбирщина кокошки го заслужава. Направо трябваше в прав текст да им каже, че я е обладал и да ги остави да се потят. Момичето не им е длъжно с нищо на тези злобарки и селски клюкарки.

# 2 035
Спорим си тук , в спор се ражда истината . Като твърдя нещо срещу даден участник , посочвам дадена ситуация и действие , което са ме накарали да си направя извода. Та се надявам да прочета един смислен аргументиран коментар , защо примерно Магито в защитната си реч към Валерия по повод недоказаните клипове , е токова фалшива. Мисля , че един нормален човек - НЕ СВЕТЕЦ , просто с що годе адекватен морален компас , е длъжен да се намеси , когато е свидетел на явна несправедливост и да поиска доказателство - дори да не е фен , на обвинения. Та ми се ще , някой да се аргументира , защо това е фалш , иначе го приемам, като чисто папагалско повтаряне на думите на Виктория , просто щото Магда не ни кефи. Благодаря

# 2 036
  • Бургас
Можеше да излезе с достойнство, но понеже е злобарка и тя, го направи по този начин.Даже ако стратег изобщо нямаше да им казва, да не знаят колко е напред, но явно всичко е сценарий, подплатен с алкохол и кой знае какво за развързване на езика.

И моля ви се, в 21 век с*с по Тв без презерватив.

# 2 037
Аз още гледам, но Криси ми става все по-грозна и противна с всяка една секунда. Не е добре тази жена.

# 2 038
Надя се подразни от самодоволния вид на Валерия, която директно се перчеше пред всички как и колко се натискали. Понеже не я понася след парцала, реши да и обясни, че тъй като е тъпа, може да предлага само кекс, ама без интелектуална канела и е много сух кекса. Тя пък реши да и отвърне, че нейния кекс никакъв го няма поради естествена грозота и това е целия дълбок конфликт. То и другите си го мислят същото като Надя, та затова леля Маги и Катето нещо там жужаха, но камери и не е удобно да я наплюят директно. Горджъса осъзна, че като ярък представител на естествената грозота е лично засегната от кексовата история и отърча да му обясни на тоя колко и е скапан кекса на Валерия отвътре, да не вземе да го захапе. Нормални работи за летен лагер и тотална скука. Нищо "злобно" в никого не виждам. Стига с тая злоба, така са си писнали вече, че не се понасят. И на всичкото отгоре е кучи студ, а трябва да се мотаят по потници. Ергенинът беше здраво настинал с червен нос тази вечер.

# 2 039
  • София
Абе провокираха си я Валерия. Какво, да е сдухана след срещата? То понеже след тея срещи всяка не увърта и преувеличава, ама понеже тя наистина изглеждаше прясно ощастливена, въпросите и интерпретациите бяха в тая посока. Само дето тя им влезе в тон, и вместо да им успокои въоръжението, тотално го вкара в турбо режим. Толкова посърнали жени на едно място не се виждат всеки ден. И за малко да успеят да я сготвят, но се радвам, че не успяха. Интригите са много гнусно нещо, и хората, които ги въртят, са един от най-долния вид същества. Та от вчера Надя ми е в черния списък и излизане няма. Горджъса не е там, само защото се е доказала и продължава да се доказва като толкова просто създание, че е извън всякакви класации.

Общи условия

Активация на акаунт