🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 698
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 010
Скрит текст:
Скрит текст:
Явно за Киара е излезнало пикантно инфо.
Маги реве, че са я набедили за златотърсачка..
Не обещава да е интересно...

Дали за това реве?
Ние трябва да си мислим, че е изгонена. Йоана я хвана с обувки за 3000лева, какво да е?
Винаги съм си мислила, че хора, които се заяждат на други хора за чанти и обувки за х пари, явно, че и те са такива и имат такива желания, щом добре знаят цената х и разпознават добре марката. Човек, който няма интерес, не разглежда сайтовете за цени на нещо, което няма желание да си купи.
Да, но Магдалена отричаше. На мен пък ми е интересно защо? Ми кажи си, че имаш и си ги носиш.
Хвани едната и удари другата е положението.
Може да са реплика, да са били намалени, да са наети, да са от размяна или втора употреба. Затова такива коментари като на Йоана са излишни и дребнави. Защо трябва да им се обяснява? Особено на Йоана, която явно го казва от завист. Стюардеса не се става, защото много ти се иска да си развалиш режима на спане. Да не си крие и тя амбициите.
Един епизод загледах сандалите на Йоана, сториха ми се грозни (извинете) бели с едни като въженца отстрани, загледах се пак в тях и мисля, че са на Chanel, което ако е така, дори и втора употреба са към 1000 евро.
Така, че за цялата тая история с на кой колко пари му струват нещата и колко пари дава за тях съм без думи, защото така или иначе голяма част от участничките дават много пари за марки и мода.

# 2 011
Психолозите в предаването да си скъсат дипломите. Сашко беше представен като възпитаник на Френската гимназия, интелигентен, бизнесмен, с велики планове за бъдещето, с принципи...Предоставиха му за избор няколко шавливи моми със съмнителен морал, застаряващи държанки, неосъществени звезди, обвързани, психически нестабилни, както и такива с нарцистични разстройства. И той се мята ошашавен като шаран, ту на една кука, ту на друга. Затова няма и една автентична среща с въпросните, колкото и да се опитва да ги представя като такива, а себе си жив и по-най-щастлив...Единствените, които му импонират, са Надя и Йоана, но с едната e видно, че няма никакво привличане, а другата му е прекалено ригидна и стерилна. Излизайки от предаването трябва да се пробва на актьорското поприще. Може и да му се получи.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 00:58 от Карла_Карла

# 2 012
  • Тайланд
Оф, щяло да бъде скучно без злото куче Виктория?

Оцеляхме ли след напускането на Теа и нейната логорея? Или на психясалото Силви? Или след онази алкохоличка Християна?

Скандали и сеир ще има още колкото си искаме.  Виктория отдавна се изчерпа и беше повече неприятна, отколкото интересна. Даже ми писна да я гледам как я унижават и как се излага. Онази с оранжевия грим на Доналд Тръмп вече пое щафетата и изпращя. Надя също наточи ноктите. Даже и пресвета дева Надежда се озъби за първи път на пряката си конкуренткс Маги.

Този сезон ми е най-интересен засега, има драма, има скандали, има сеир!

# 2 013
Говорете каквото искате, но “кака” ви Надежда взима 300 лв на грим Joy Сега прегледах цените!

# 2 014
Аз съм разочарована от отпадането на Вики. Напълно наясно съм, че тя нямаше шанс за победа, но мисля, че беше топ коментаторът на сезона и пиперливия й език ще ми липсва. Честно казано никога не ме е дразнила, защото гледах на нея от забавната страна на нещата. Дори си мисля, че в живота не е точно такава каквато ни я представиха или пък изглеждаше покрай коментарите й.
Валерия никога не съм я харесвала, но от тази вечер ми е още по-неприятна. Личеше си отвсякъде с каква наслада искаше другите да си помислят, че между нея и Алек е имало с*кс. Грозно поведение от едно младо момиче. Дори това, че Надя и Йоана са ми като селски клюкарки, не я спасява от желанието ми спешно да бъде обезрозена.
Магдалена пък като започне да се прави на света вода ненапита и на много извисена и ми идва да бръкна в телевизора. Толкова е фалшива тази жена. Възмутените й погледи тази вечер ми дойдоха в повече.
Горджъсът тази вечер изби рибата. Не вярвах, че ще използва пред Алек думата проникване. Като му го изръси сама си се разсмях на глас. След отпадането на Вики май тя ще е тази, която ще ни забавлява. Grinning
Много е трудно в този сезон човек да има фаворитка. Засега Надежда ми е най-приятна.

# 2 015
  • софия
А това чухте ли и правилно ли разбрах Катето каза  - тя, Надя? (не съм сигурна за името) изнесе инфото за  за клиповете на Вал. Тогава Вал обясни на Алек и незнам си какво после станало.....
Това на нас са ни го спестили. Затова пък Ергенът доста информиран ще излезе. Как да вярваме сега, че той не знае какво се случва в къщата.... емииии..... знае, че и реплики си подготвя.

За този формат няма ли да у по- добре с по- малко моми -15 да речем. Повече срещи, по- малко отпадания. Някакви нормални отношения да се развият във времето. Нека са режисирани, няма лошо, продукт е това  ама по- риалити да е наистина. Какъв е тоя конвейер дето гледаме 30 булки защо са? Всичко изкуствено - затворената среда, скандалите,  синхроните, срещите, всичко е неестествено и ужасно ужасно глупаво.

# 2 016
  • Тайланд
но мисля, че беше топ коментаторът на сезона и пиперливия й език ще ми липсва....
Дори си мисля, че в живота не е точно такава каквато ни я представиха или пък изглеждаше покрай коментарите й.
Изчерпа се и се промени, след като Алеко почна да я пренебрегва и да я избутва надалеч от себе си по пейките, че да не му се вре в лицето. Тя се усети, спря да се излага и й остана само злобата на отритната жена - тва вече не е забавно, ами само жалко, беше ми трудно да я слушам, кринджът стигна дъното и продължи да копае. Толкова ниско не мисля, че е стигала някоя участничка в който и да е сезон.

Обаче й личи, че си е такава и отвън. Тя сама си е казала, че "не е намирала любов" никога. Еми аз не знам кой би изтърпял такъв дзвер, то й личи че до втора или трета среща тя не е стигала в живота си - не може да флиртува, циври, доносничи, лепи ти се отгоре, прави ти фасони, отчаяна е... мисля, че Алеко, а, и повечето мъже я усещаме, че е гнила ябълка отвътре.

# 2 017
Зрителите не я харесват не толкова заради държанието ѝ, а заради външността ѝ. Ако изглеждаше като Натали Трифонова, нямаше да е толкова хейтена.
А, не! Недей да говориш от наше име. Не я харасваме точно заради злобата й.
Миленка също не беше голяма красавица, но НИКОЙ не я мрази.
Въпросът е дали ако беше красива и злобна, щеше да отнесе толкова много хейт. Според мен - не. Пример - Теа. Wink

Е, Теа не е красива, просто е забавна (на моменти). А и имаше случаи, в които изглеждаше, че си признава грешка, влизаше в обяснителен режим почти с разкаяние Grinning и нацупени устни. Малко го играеше щурото, палаво дете, което пак е направило беля. И затова й минаваха номерата.

# 2 018
Брях, тя индустрия ще заформи! 😃 Стига да има желаещи да я гледат, докато си пият кафето. 😎

# 2 019
Сега гледам и тъкмо Алек води Валерия на плажа.
Значи, сериозно Алек се държи и изглежда като мъж, извел жена на среща с жена само за да топне чушката. Като се напи, съвсем взе да си личи какво е единственото нещо в главата му.
А като взе да ѝ говори "Ти май не си получавала такива неща до сега" съвсем гнусно ми стана.

П.П. Гледам ги сега в морето. Като човек, който го е правил в морето - според мен си се натаковаха отвсякъде. Па и как се държа Алек след това на брега, съвсем все едно е прясно ощастливен. А е твърде пиян да се преструва. Тепърва ще гледам цирка в къщата като се върне Валерия, направих си вече пуканки

П.П. 2 - Валерия и тя е почерпена, ама и тя, като Алек, има вид на прясно удовлетворена.
Залагам 100 кинта, че са се кексили.

# 2 020
  • Тайланд
Отговарям ти на 100те кинта, щото в морето е доста по-неприятно, отколкото си представят хората. Алек и Валерия може да са пробвали, но надали са изпекли кекса докрай, да кажем, че се е получил сухичък.
Ако са месили кекс извън морето - не се брои, баса е само за в морето!
Но аз не мисля, че въобще са пробвали. И двамата са се почерпили обилно, побарали са се малко и дотам.
Отделно аз съм си печен варненски гларус, първата ми мисъл беше, че няма начин да оставят от екипа двама пияни младежи вечер във морето без спасител наоколо.

ПС: после като си говорят на пейката двамата тя му казва, че йм е казала на другите иронично, че имало кекс. Става ясно, че е нямало такъв.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 04:04 от TraumaTeam

# 2 021
Здравейте, приемате ли още една коментаторка към края на цирка Grinning

Чета ви от време на време и реших и аз да се включа. От една страна всички са ми неприятни, от друга - всеки човек си има недостатъци в крайна сметка… Но Валерия милата много ми е куха. И някаква такава несъразмерна, с малка глава и какви са все тия зализани прически в стил 30те на миналия век в Америка. Поведението ѝ е неадекватно, всички сме били на 21 и не сме били всички такива… може пък и да са се онождали, но е тъпо да го коментира, дори и да е вярно, после пък да замазва - never kiss and tell….а камо ли ако е лъжа…. Абе неприятна си ми е от началото тя. Не знам какво той само ѝ повтаря колко била “чиста душа” ли какво беше Grinning евтина ми е, със сигурност никак чиста.

Викито, че не му беше тип, си е ясно. Малко по-адекватна от Валката, но пък досадна и грозновата. И само нещо намилаше, завиждаше, боботеше. Не знам дали е вярно, че са я уволнили от БФС, макар че то там само тя да им е проблемът Joy

Надежда и Маги явно са му “типовете”, хубави, но тьотки, казвам го като жена на техните години Grinning не че има лошо да търсят лЬОбоф, ама баш там и така ли.. “Поддържани” жени са (за възрастта си Grinning ), надали сами са се поддържали, че то не е много евтино. Не им купувам сълзливите истории, как пък всичките все тормозени и насилени се оказват, може би са им поизбледняли спомените от връзките… Магито близо 40 годишна жена е като на 14. Надежда щеше да ми е фаворит ако не се лиготеше. На моменти мисля, че се държи с Алек както се държи със сина си.

Надя и Йоана са ми гнусни такива… не са грозни, друг е проблемът, нечистоплътни да кажем. Крисито и Мария и те същите. Мария ме дразни с гласа си, не само от акцента, а по принцип , не ми е никак секси като си отвори устата.

То ми е лесно така на калпак да сипя де Grinning но пък нали за това е темата. За някои неща се припознавам със сигурност, някой беше писал за това назад в темата. Всеки си има минало, разочарования, копнежи… аз самата колко съм се излагала пред мъже… добре, че не са ме снимали по национална телевизия. Дано намерят любов и дано намерят себе си тези момичета. Светът може да е доста жесток.

# 2 022
Изгледах Виктория при Наум .Каза ,че при тях комуникацията вървяла ,но явно с някой момичета и други неща "вървят".Приятелка ще остане само с Мария.А ненавижда Маги и Екатерина.С другите  моми не би се срещала.
Голямо мразене на момичетата една,друга в този сезон.Не искат да се виждат след предаването.Това в сезона на Витя го нямаше.Всички Топ бръмчалки си останаха приятелки ,че и Венета ги събира по кръчмите.
Киара е с нова песен ,която скоро щяла да има клип,казва сe "За Ергена"Grinning

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 08:33 от Еlpida

# 2 023
На тези каки не им прави чест да предизвикат младото момиче да си изпее всичко, и после да злоупотребяват с думите и и да го вадят от контекста, а Грозила - Криса стигна и много по - далеч, разказа разговора на Сашо. Долно, мръсно и подло същество е Кристина.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 08:36 от Benichka56

# 2 024
Нещо не съм наред, но изобщо не може да ме подразни Надя и това е. Пита си разни неща, досадничка е понякога, но лесно може да се разкара и си млъква. Никакво обяснение нямам как ѝ се връзват и как стигат до скандал. Не виждам и грам злоба в нея, все едно нищо не влага, просто пуска някакви кукички и насреща избесняват. Според мен го прави умишлено, за да се излагат другите, като стратегия. Никого не е обидила, не истерясва, не отвръща на обиди... За мен е премислено поведение за отстрелване на конкуренцията, но наистина не усещам никаква злоба.
Виктория трябваше да си ходи след като му се накара на пейката, а не днес, щеше да има някаква логика. Сега трябваше да изгони лъжкинята Валерия или някое от храстчетата Кати или Киара.
Магито започва да ми става все по-фалшиво. Същата като Сашка - пред момичетата една, като види Алек - грейва цялата.

Общи условия

Активация на акаунт