🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 614
  • 2 755
  •   2
Отговори
# 1 995
Зрителите не я харесват не толкова заради държанието ѝ, а заради външността ѝ. Ако изглеждаше като Натали Трифонова, нямаше да е толкова хейтена.
А, не! Недей да говориш от наше име. Не я харасваме точно заради злобата й.
Миленка също не беше голяма красавица, но НИКОЙ не я мрази.
Въпросът е дали ако беше красива и злобна, щеше да отнесе толкова много хейт. Според мен - не. Пример - Теа. Wink

# 1 996
Не гледам Надкасти, интервюта при Наум, Преди обед и тн с участнички, но за Вики ще се прежаля и ще си пусна нещо. Знам, че няма да пелтечи и има много какво да каже за този сезон.

Всъщност, обичана, мразена, без нея щеше да е далеч по-скучен сезон. Колко скандали, колко драми, колко синхрони, Цър-пър, разкритието за Габриела, двойната среща...

Понякога ме е яд, че колоритни участнички като Силви, Теа и Вики сякаш си тръгват рано или по тъп начин. Не, че Силви или Теа не го бяха заслужили, но ако си бяха седяли на задника, щеше да е по-интересно. Моми като Киара са доста отегчителни в сравнение.

# 1 997
Както казах, Виктория се изчерпа и беше време да си ходи. За сметка на това, Горджъса може да продължи завета на Вики и ще свърши чудесна работа на продукцията за епизодите малко преди финала.

Магдалена ще я похваля тази вечер. Достойно успя да защити Валерия.

Искам да се извиня на всички, с които съм се хапала, защитавайки Надежда. Прави бяхте. Аз съм без думи за тази жена. Такова театралничене дори Виктория не правеше. Стои и се кръсти, и се прави на маймуна. Няма такъв инфантил.

Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога? На Надежда и Магдалена никога не им се е случвало да се влюбят толкова силно в някого. Всичко им е за първи път на милите.

# 1 998
Гледайки отгоре-отгоре според мен Алек е наистина привлечен само от Валерия. Ако нямаше камери...

Тъжна работа, защото ги говори едни на останалите момичета. 😑

# 1 999
Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога?
Мани, на епизод поне една ще се обясни как не е получавала романтични жестове (тъжно), не е била на хубава вечеря с мъж (тъжно), как пейката пред камерите е незабравима и най-уникална вечер в живота й (още по-тъжно). Йоана вчера разказваше как Алек го чувствала като сродна душа, а то едни неловки разговори и реклами на сладолед.

Хем знам, че до една преувеличават в името на идеята на предаването, хем си мисля, че за някои може да има известен резон и да не им е вървяло в любовта наистина.

# 2 000
Жалко че изкараха Вики, по-интересна е от Катето и Киара поне, но там нямаше никакво привличане.
Отвратително, грозно и неадекватно поведение на Валерия, от нея лъха на пошлост и отчаяно поведение на глупаво и недорасло момиче.

# 2 001
Според мен секс е имало, но не във водата. После са отишли някъде. Валерия изглеждаше като жена след първи секс с мъж, който и е тръпка.

Най-накрая това мрънкало си тръгна.

# 2 002
Надя и Йоана са изключително антипатични същества. Държат се надменно, подигравателно, с чувство на превъзходство, нагли са. Надка искала да знае...все едно някой е длъжен да й се обяснява. Провокациите им са толкова плоски, че не знам как въобще им се вързват останалите. Може би се получава ефектът на наслагване.
А Крисито....Крисито е тотал щета, човек без капка усет и реален поглед над себе си.

# 2 003
Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога?
Мани, на епизод поне някоя ще се обясни как не е получавала романтична жестове (тъжно), не е била на хубава вечеря с мъж (тъжно), как пейката пред камерите е незабравима и най-уникална вечер в живота й (още по-тъжно). Йоана вчера разказваше как Алек го чувствала като сродна душа, а то едни неловки разговори и реклами на сладолед.

Хем знам, че до една преувеличават в името на идеята на предаването, хем си мисля, че за някои може да има известен резон и да не им е вървяло в любовта наистина.

Алек, завалията, поне казва: ''Отдавна не съм се чувствал така.''

Иначе аз конкретно за Надежда и Магдалена говоря. Направо ще кажеш, че тези жени в инкубатор са расли. То хубаво трябва да има малко хиперболизиране, ама звучи нелепо просто. Алек трябва да е голяма шматка, ако вярва на това ''никога не съм се чувствала така'' на тези години. Това за мен са си червени флагове отвсякъде.

# 2 004
Е, той и самият Алек разказвал на Йоана, че никога досега не е споделял такива интимности, такива лични неща... А всъщност просто й разказал за някакви бивши гаджета. 🙂

Екстра са му Маги и Надежда.

# 2 005
Е, той и самият Алек разказвал на Йоана, че никога досега не е споделял такива интимности, такива лични неща... А всъщност просто й разказал за някакви бивши гаджета. 🙂

Екстра са му Маги и Надежда.

Пропуснала съм. Ще си призная, че срещата с Йоана я превъртях. Grinning

# 2 006
Надежда ми е супер неадекватна. Сега се сетих как се прекръсти. Тази жена перманентно е в роля: мама и се държи с всички, като с деца. за момента Маги ми е фаворит. За мен е истинска и чиста, не носи в себе ти негативни емоции и завист, както останалите участнички. Хареса ми как защити Валерия и как се държи като цяло, когато а провокират и искат да я вкарат в интрига.

А това да обсъждаш на кой колко му струват обувките и коя била златотърсачка, не говори ва нищо повече, освен завист. Но онази със селския манталитет завист. Тип - и аз много искам, ама нямам, затова всички, които имат са к..ви.

Йоана към коя авиолиния е? Дано не ми се падне някой път? Grin

# 2 007
Валерия трябва да отиде на психиатър, това момиче е с много нестабилна психика и си личи че я манипулират от продукцията. Колко трябва да си глупав, че да се хвалиш че си правил секс в национален ефир и то като жена която ще бъде нападната от всички. А те се вкараха яко във филма. Всъщност всички клюки и остри емоции са защото са изолирани и нямат нищо друго за правене. Който и да е в това предаване ще се превърне в баба на пейката пред блока.

Извинете, кой се е похвалил, че е правил секс? Аз гледах предаването тази вечер и подобно нещо не видях. Може би сме гледали различни неща.

# 2 008
И аз не вярвах в началото като казваха, че е злобна и всички ѝ мятаха пайовете в лицето една след друга, но има много истина в това. Тя каква зодия беше?

Рак е.

# 2 009
Надежда се прекръсти, защото казваше на някой, вероятно Валерия нещо от сорта, че я гледа лошо и защо нея, даже ѝ казаха да си върже червен конец.
Иначе като заговори с този неин глас и ми призлява,но ми е най-не дразнеща засега.
Мисля още, че Маги сериозно заблуждава себе си, че може да живее живот ходейки по палатки и паланки и каравани,не е за нея.
Днес Виктория беше с най-хубава визия от както е там и най-хубава въобще от всички тази вечер и изненадващо не ме издразни а той взе,че я отпрати.
Дано успее да си извади изводите и да пречупи малко този характер, че не виждам кой ще я търпи, едвам през екрана се траеше не искам да си помислям да си ѝ в обкръжението.

Общи условия

Активация на акаунт