🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 553
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 965
Какъв секс с толкова народ и камери на 10 метра от тях? Joy

# 1 966
Аз не съм разочарована, че гони тази или онази, такъв е регламента, мен ме дразни органически разминаването, че може предишния път да те е гледал искрено с тия честните очи и да ти е казал колко те харесва и на следвашия коктейл да те гледа с ледения поглед на разочарован за смъртен грях същата жена, вледеняващо и неадекватно поведение от това Момче, мамино момченце, без реален опит и дълбоки отношения с друга освен с Мама, вече съм убедена.
Винаги ще иска справедливост, ще съди, ще се разочарова, ще е леден към поредната заслепена жена, и такъв тип мъж му се пада точно да е с жена като Мария, да го върти на бавен огън, да го манипулира жестоко, да си играе на топло- студено, да му държи половината имущеатво чрез наследниците и картите, а той ако иска да си се разочарова поредно след страстни нощи с тип Валерия и да гледа строго и справедливо.
За такъв тип мъж нямам жал, заслужава си меркантилната хитруша отвсякъде.
Голям актьор е Алеко и според мен е безсърдечен в реалния живот. 😏

# 1 967
Йоана й каза това за обувките, защото им писна да слушат глупостите и лъжите на Магдалена, че не е меркантилна и материалистка.

# 1 968
Ауу, това не го очаквах, признавам си. А тъкмо си мислех, че Валерия заминава и колко предвидимо е гоненето тази година.
Странно ще е без Викито. Имаше и добри страни. На мен ми направи на няколко пъти впечатление, че сякаш е непретенциозна и оценява хубави неща, които част от другите може би не биха. Храната, гледките, прекараното време с Алек на двойната им среща, мисля, че беше искрена, което е хубаво. Е, после вменяването на вина на Мария, че е по-харесвана, е друга работа. Хаха, иначе малко като Елена миналата година завърши в думите си накрая - че нищо не се знае след предаването.
Магдалена ми се стори най-адекватна и нормална тази вечер, а май и по принцип. И Катето.
Тези, които са ми откровено неприятни са си Надя и Йоана. С едно много силно ново попълнение Крисито. Много се надявам да не срещам подобни хора в живота, че гррр.

# 1 969
Ако говорят за “стъклените” бяха към 700 евро преди две години , сега са 900.

# 1 970
Скрит текст:
Скрит текст:
Явно за Киара е излезнало пикантно инфо.
Маги реве, че са я набедили за златотърсачка..
Не обещава да е интересно...

Дали за това реве?
Ние трябва да си мислим, че е изгонена. Йоана я хвана с обувки за 3000лева, какво да е?
Винаги съм си мислила, че хора, които се заяждат на други хора за чанти и обувки за х пари, явно, че и те са такива и имат такива желания, щом добре знаят цената х и разпознават добре марката. Човек, който няма интерес, не разглежда сайтовете за цени на нещо, което няма желание да си купи.
Да, но Магдалена отричаше. На мен пък ми е интересно защо? Ми кажи си, че имаш и си ги носиш.
Хвани едната и удари другата е положението.
Може да са реплика, да са били намалени, да са наети, да са от размяна или втора употреба. Затова такива коментари като на Йоана са излишни и дребнави. Защо трябва да им се обяснява? Особено на Йоана, която явно го казва от завист. Стюардеса не се става, защото много ти се иска да си развалиш режима на спане. Да не си крие и тя амбициите.

# 1 971
  • here and now
Магдалена и адекватност е оксиморон за мен.

# 1 972
Не долавям завист от страна на Йоана.

# 1 973
А Йоана и Надя са адекватни ли? Като клюкарките пред блока. Само едни семки им липсват.

Млади жени с поведение на грозните сестри на Пепеляшка. Йоана не е глупава. Обаче е ехидна. Даже би ми било интересно ако Йоана и Надя се окажат една срещу друга. Защото Надя заслужава същата пасивна агресия и присмех, каквито отправя към другите.
Магдалена и адекватност е оксиморон за мен.

# 1 974
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Явно за Киара е излезнало пикантно инфо.
Маги реве, че са я набедили за златотърсачка..
Не обещава да е интересно...

Дали за това реве?
Ние трябва да си мислим, че е изгонена. Йоана я хвана с обувки за 3000лева, какво да е?
Винаги съм си мислила, че хора, които се заяждат на други хора за чанти и обувки за х пари, явно, че и те са такива и имат такива желания, щом добре знаят цената х и разпознават добре марката. Човек, който няма интерес, не разглежда сайтовете за цени на нещо, което няма желание да си купи.
Да, но Магдалена отричаше. На мен пък ми е интересно защо? Ми кажи си, че имаш и си ги носиш.
Хвани едната и удари другата е положението.
Може да са реплика, да са били намалени, да са наети, да са от размяна или втора употреба. Затова такива коментари като на Йоана са излишни и дребнави. Защо трябва да им се обяснява? Особено на Йоана, която явно го казва от завист. Стюардеса не се става, защото много ти се иска да си развалиш режима на спане. Да не си крие и тя амбициите.
Още повече Магдалена по никакъв начин не им е навирала в очите притежанията си! Носи си обувките жената и не ходи с табелка "вижте ми чепиците, струват 3К".

# 1 975
Надя впрочем е хубаво момиче, с образование, може да бъде представителна, но... Толкова очевидно манипулативна, ехидна и неприкрито злобна. Не знам, не знам, не й е лесно. Като някоя леля доносничка е.

# 1 976
  • София
И аз не вярвах в началото като казваха, че е злобна и всички ѝ мятаха пайовете в лицето една след друга, но има много истина в това. Тя каква зодия беше?

# 1 977
На мен Йоанна и Надя са ми ужасни злобарки. И да Надя е  и вътрешно и външно. Аз не харесвах Валерия, но ми стана симпатична днес,

# 1 978
И аз не вярвах в началото като казваха, че е злобна и всички ѝ мятаха пайовете в лицето една след друга, но има много истина в това. Тя каква зодия беше?
Надя е рак, 27 юни.

# 1 979
  • София
Аз не съм разочарована, че гони тази или онази, такъв е регламента, мен ме дразни органически разминаването, че може предишния път да те е гледал искрено с тия честните очи и да ти е казал колко те харесва и на следвашия коктейл да те гледа с ледения поглед на разочарован за смъртен грях същата жена, вледеняващо и неадекватно поведение от това Момче, мамино момченце, без реален опит и дълбоки отношения с друга освен с Мама, вече съм убедена.
Винаги ще иска справедливост, ще съди, ще се разочарова, ще е леден към поредната заслепена жена, и такъв тип мъж му се пада точно да е с жена като Мария, да го върти на бавен огън, да го манипулира жестоко, да си играе на топло- студено, да му държи половината имущеатво чрез наследниците и картите, а той ако иска да си се разочарова поредно след страстни нощи с тип Валерия и да гледа строго и справедливо.
За такъв тип мъж нямам жал, заслужава си меркантилната хитруша отвсякъде.
Аз още вчера писах, че ако някой смята тази среща за хубава, има опасност от разочарования. Директно я вкара във френдзоната.

Общи условия

Активация на акаунт