А и като интелект е малко над останалите, и явно успява да ги изиграе добре.
Мисля, че секс не е имало, защото едва ли е удобно да правят секс пред камерата и кой знае колко още хора от продукцията. Но съм сигурна, че е имало друг вид "заигравка", която по принцип предхожда секса. Така че Алек да не се прави на много невинен. В тази обстановка + алкохол са си мърсували във водата, то е ясно. 
/, живеят в президентска република, и смятат че Опълченците на Шипка е от Ботев. Вие говорите за морал и ценности, адекватни реакции. Истината е че цялостното им поведение е тотално дъно, жалко е и ако погледнем по-отдалеч на сезона и участничките, хич не е смешно. Границите се преминаваха не един път, на добрия тон, на възпитанието.... Гледах Ергенът за забавление, ама нещо ми нагарча яко напоследък. Изобщо дори не искам да повдигам темата за вербалната агресия в предаването, която е почти всеки епизод. То се гледа предимно от младото поколение и смятат, че всичко е ток, всеки има право да обижда наляво-надясно как му скимне....
и редува мазен коментар как били много различни с Маги (как точно, като тя е била същата държанка) с бърчене на нос. И тази жена трябва да възпитава дете... А говори в ефир против бабата и дядо му. И как не била влюбена в баща му. Вие имате проблем с това как да я защитите - "то било нормално" и "всички". Еми не, изобщо не е нормално, и изобщо не е "всички". Не прави добро впечатление поведението й. Препоръчани теми