🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 535
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 070
Не знам кой вътре каза, че Валерия си има няколко драма истории, с които да буди съжаление, но е точно така. Има такива жени - хубава визия, но нищо под главата, и печели мъжете като буди желание да са спасители, закрилници. Явно Алек е от тях, той си го каза.

# 2 071
Искам да поздравя продукция Бг мама - много забавни коментари сте писали по време на снощния епизод. Joy

Валето си я знаехме, че само едно нещо може да предложи - тя просто си излъчва секс и пошлост, и няма как да не провокира вниманието на Алек. Все пак той е мъж. За нас е весело, за нея - не знам до колко ще й е от полза да я запомнят хората като шаврантия, ако някой ден реши да се занимава с нещо по-сериозно. Ясно е, че тя движи в някакви среди с "лоши момчета", където кой знае какви ги вършат. Според мен, много злоупотребява с проблемите, които е имала, и се прави на много зряла, а реално е едно неопитно момиче без елементарна култура и възпитание.

Надя, обаче, никак не беше невинна. Тя така умело провокира хората да си изпускат нервите, че те изобщо не разбират откъде им е дошло. Много е хладнокръвна и с тази усмивчица е направо плашеща. Сякаш ти се усмихва, а ти си в очакване да те наръга с нож. Joy А и като интелект е малко над останалите, и явно успява да ги изиграе добре.

Алек и Валерия си бяха доста подпийнали, според мен. От това беше "промяната" във Валерия, а не както другите си помислиха, че е влюбена... Grinning Мисля, че секс не е имало, защото едва ли е удобно да правят секс пред камерата и кой знае колко още хора от продукцията. Но съм сигурна, че е имало друг вид "заигравка", която по принцип предхожда секса. Така че Алек да не се прави на много невинен. В тази обстановка + алкохол са си мърсували във водата, то е ясно.

На мен Надежда продължава да ми е фаворит, въпреки леките й лигавщини. Някак добре си пасват с Алек. А тя самата е много премерена. Ясно е, че и тя коментира останалите(то е нормално в тази обстановка), но се въздържа от директни скандали, безсмислени нападки и обиди. Леко е срамежлива, което мисля че много се харесва на Алек.

# 2 072
  • София
Интересно ми е, коментираше се по-назад, че Алек и Йоана били като брат и сестра на срещата, с изключение на целувките. Абсолютно нормална среща. Какво се очаква да се случи на една първа среща, за да не бъде по братски? И по-добре ли ще е ако срещата преминава като на леката Валерия Joy

Защото си личи, че Алек не е привлечен от нея, и химия просто не се случва. Приятна му е като приятелче, да си общуват по братски, но до там. Тотална френд зона.

А Магдалена също беше посърнала от разказа на Виктория, но после извъртя, как изобщо не била повярвала, че може да е имало повече, щото тя вярвала на Алеко. Тъпата Горджъс пък захапа и веднага се изтъкна пред него, като че тя не беше една от най-възмутените. Та зле е Магда, определено. Иначе Алеко на срещата така беше премрежил очи, че си личеше колко иска да я наведе Валерия, но на другия ден беше изстинал и скучаеше с нея (още преди разкритията).

# 2 073
Вие сме смеете на Горжаса на малкия екран, но аз работя с една такава и всеки ден прекарвам време с такъв сбъркан човек 🫠. Нереална представа за себе си има Кристина и дано някой ден го осъзнае.

# 2 074
На разказа на Валерия се мръщеше и въртеше очи. После взе да я защитава като майка (pun intended). Лицемерна е и то много.

ПП. И Валерия, и Надя не стават.
Нани съм склонна да оправдавам, както Валерия миналия сезон. 🤷

Изпитваше ревност просто, но не е казала нищо негативно и дори в разговора си с Катя после, тя каза "Аз само чух интимност" и т.н. Не знам защо сте решили, че не трябва да я защитава.

# 2 075
  • София
Сериозно си мисля, какво да очакваме от хора, дето пишат Време Разделно слято /вчера цял ден се пробвам да го кажа така Grinning /, живеят в президентска република, и смятат че Опълченците на Шипка е от Ботев. Вие говорите за морал и ценности, адекватни реакции. Истината е че цялостното им поведение е тотално дъно, жалко е и ако погледнем по-отдалеч на сезона и участничките, хич не е смешно. Границите се преминаваха не един път, на добрия тон, на възпитанието.... Гледах Ергенът за забавление, ама нещо ми нагарча яко напоследък. Изобщо дори не искам да повдигам темата за вербалната агресия в предаването, която е почти всеки епизод. То се гледа предимно от младото поколение и смятат, че всичко е ток, всеки има право да обижда наляво-надясно как му скимне....

# 2 076
Не знам кой вътре каза, че Валерия си има няколко драма истории, с които да буди съжаление, но е точно така. Има такива жени - хубава визия, но нищо под главата, и печели мъжете като буди желание да са спасители, закрилници. Явно Алек е от тях, той си го каза.
Йоана, защото тя също е отраснала без родител, но досега не го беше споменавала.

# 2 077
Скрит текст:

Искам да се извиня на всички, с които съм се хапала, защитавайки Надежда. Прави бяхте. Аз съм без думи за тази жена. Такова театралничене дори Виктория не правеше. Стои и се кръсти, и се прави на маймуна. Няма такъв инфантил.

Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога? На Надежда и Магдалена никога не им се е случвало да се влюбят толкова силно в някого. Всичко им е за първи път на милите.
😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.

Първо играе за пред камерите. Второ много зависи как са се разделили. Ако ѝ е изневерил, нормално да не иска да си признае, че някога го е обичала. Грозно е, но за съжаление много бивши съпрузи таят лоши чувства един към друг.
Тя, обаче, каза, че отношенията им са отлични. И ако ми кажеш "ами, излъгала е", то не е ясно за кое е по-излъгала... 😁
Много бивши са така - гледат да се разбират заради детето, ни не се харесват.
Значи има дете от мъж, в който не е била влюбена? (не бих я критикувала за това, в живота и това е възможно, но е дразнещо да се държи инфантилно, вместо да поеме отговорност.)
Или е била влюбена, но на 30+ и с дете все пак е все така незряла да го признае, просто защото вече е разведена и сега й изнася друго? Готино поведение.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 11:16 от Linda*kiss

# 2 078
Магдалена се възмути по съвсем културен начин на разказа на Вал. Може да е въртяла очи, но не каза лоша дума срещу нея. Катя също се възмути и двете обсъдиха нещата съвсем нормално. Не виждам лицемерие тук.

# 2 079
Скрит текст:
Скрит текст:

Искам да се извиня на всички, с които съм се хапала, защитавайки Надежда. Прави бяхте. Аз съм без думи за тази жена. Такова театралничене дори Виктория не правеше. Стои и се кръсти, и се прави на маймуна. Няма такъв инфантил.

Може ли някой да ми обясни, когато се влюбвате в някого, повтаряте ли му как всичко ви е за първи път и подобно нещо не сте изпитвали никога? На Надежда и Магдалена никога не им се е случвало да се влюбят толкова силно в някого. Всичко им е за първи път на милите.
😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.

Първо играе за пред камерите. Второ много зависи как са се разделили. Ако ѝ е изневерил, нормално да не иска да си признае, че някога го е обичала. Грозно е, но за съжаление много бивши съпрузи таят лоши чувства един към друг.
Тя, обаче, каза, че отношенията им са отлични. И ако ми кажеш "ами, излъгала е", то не е ясно за кое е по-излъгала... 😁
Значи има дете от мъж, в който не е била влюбена?
Или е била влюбена, но на 30+ и с дете все пак е все така незряла да го признае, просто защото вече е разведена и сега й изнася друго? Готино поведение.
Чудите се за какво да я захапете. Всички сме били влюбени в някого, който ни е разочаровал и после не сме искали да си признаем дори пред себе си, че сме го обичали. Нищо ново под слънцето.

# 2 080
Снощи леля Магда бранеше честта на Алеко като Матросов на амбразурата. Тя го познавала много добре, сигурна била че не се е сексувал.

# 2 081
За Надежда - по принцип, ако периода, в който е била влюбена последно (с мъжа й) е бил преди 10 г., според мен просто може да е забравила емоциите от тогава и сега действително да мисли, че и се случва нещо различно и много силно. То и след 10 години, една толкова продължителна връзка и дете, тя сигурно е съвършено различен човек от преди.

# 2 082
Скрит текст:
Скрит текст:

😂
Втората сватба правила и от тоя мъж дете родила, но нито се е  влюбвала в него, нито нищо! Чувствата към мъж са и за пръв път в живота. Аз, ако съм на мястото на гръка, ще я направя сама да си говори. Овца.
Значи има дете от мъж, в който не е била влюбена?
Чудите се за какво да я захапете. Всички сме били влюбени в някого, който ни е разочаровал и после не сме искали да си признаем дори пред себе си, че сме го обичали. Нищо ново под слънцето.
Не, избщо не се чудя. То е очевидно поведението й. Мяу мяу, дишкала му дрехите Grinning и редува мазен коментар как били много различни с Маги (как точно, като тя е била същата държанка) с бърчене на нос. И тази жена трябва да възпитава дете... А говори в ефир против бабата и дядо му. И как не била влюбена в баща му. Вие имате проблем с това как да я защитите - "то било нормално" и "всички". Еми не, изобщо не е нормално, и изобщо не е "всички". Не прави добро впечатление поведението й.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 10:07 от Linda*kiss

# 2 083
Вчерашния епизод и типичния пример за българския манталитет.
Мъж излиза с момиче, държи се мило, сваля й звезди -щял да я защитава, изпитвал невероятна страст, искал да продължи да я изпитва, цветя, море, вино, тя се държи по същия начин - между двамата има страст, привличане - накрая тя е евтина, а неговото достойнство било поставено под въпрос!

Дори имаше коментари от рода на това, че тя си е виновна за това, че е била изнудвана с клиповете от бившия си приятел. В кой век живеем?

Не съм й фен на Валерия. Даже напротив. Смятам, че е  злобничка, глуповата, елементарна, но си е нейно право да се държи както иска. Не е първата, която задава провокативни въпроси и иска да се хареса на Алек - само, че на нея й се получава най-добре. Виновна ли е, че изглежда секси или че умее да предизвиква? Нито е женен, нито е с приятелката си там.

За самата среща - продукцията се погрижи да е точно с нея и да е точно по този начин. Алек горкия все едно не е виждал жена - беше си пийнал и превъзбудил, какви ли не обяснения имаше от негова страна - едва ли не беше готов на всичко за нея. Смятам, че двамата ги употребиха за да се получи този сеир.

Дори и нахалните въпроси, с които я посрещнаха бяха предварително надъхани от психолозите. До сега не бях виждала толкова предварителни разговори какво точно ще има на самата среща - колко ще се натискат и т.н. Бяха им задали задачата да я дъвчат тази тема цял ден и съвсем естествено я посрещнаха по този начин.

Надя обаче прекали ужасно. Секс дали е имало с проникване или без - това си е тяхна работа и на този въпрос бих отговорила по същия начин - може и да е имало. Надя и Йоана ми паднаха в очите изключително много, а в началото ги намирах за нормални и свестни момичета. Този коментар с тигана и огледалото беше много елементарен и грозен, но общо взето отговаряваше по злоба на тяхната, просто Валерия няма достатъчно акъл да го облече в по-елегантни думи, както правят те.

А продукцията продължи - веднага са довели до знанието на Алек разговора, кой знае как украсен, защото на следващия ден той вече беше дистанциран, чак го беше срам от себе си и почна да се оправдава, че бил охладнял и сега трябвало да види дали освен страст имало и други съвпадения между тях- нещо такова каза.

Златните рози стояха в хола, което моментално показа, че червените вече са отменени и оставането точно на Валерия и Надя е под въпрос. Защо го бяха направили като уж Алек все още не подозира нищо за проблема? Няма да се учудя, ако и Кристина е подтикната от продукцията да осветли ергенчето как му съсипват името, което бил градил с години с това, че "проникнал" в жена. И на Криси толкова й е акъла, че малко да я побутнал - веднага е готова да раздава правосъдие.

Всъщност подобна намеса категорично отряза шансовете на Валерия за някакви отношения с Алек. Иначе като нищо да се беше получило като в онзи виц за онзи дето си търсил жена, запознал се с всякакви жени с различни качества, но накрая си избрал онази с най-големите цици.

# 2 084
Тъй като никоя дама не харесах в предаването не съм склонна да търся оправдания за постъпките и думите им. Нали знаете как ако някой ви е симпатичен сте по-склонни да си "затваряте" очите за някои недостатъци. От тази гледна точка разглеждам всяка ситуация сравнително безпристрастно.
 - Надя и Йоана са наистина дразнещи и умишлено провокират, дуднат до откат. От друга страна държат поведението си по-обрано и не влизат в махленски тип говорене. Капацитета им е по-висок просто, спрямо тези които заяждат.
- Валерия усети, че и се подиграват и иронизират и за това даде отпор. За жалост доста жалък. Ако беше продължила с думи подобни на първите, че е получила роза след среща, а не от игра щеше да е на нивото на Надя и Йоана. Иначе Валчето и тя провокатор, но от по-ниско ниво. Наистина е неискрена на моменти и набляга на сексуалния аспект, както и тежката си събда.
- Магдалена е обрана и гледа да изглежда правилно пред камерите. Кое е лошото в това? А това че защитава по-слабите в дадени моменти го разбирам. Аз действам по същия начин. И най-голямата ми врагиня да е, ако откровено несправедливо се отнасят с нея ще я защитя. Иначе с Алек не ми харесват разговорите им (редките моменти в които ги има) и ми е скучновата.
- Виктория имаше някои много точни коментари. Беше относително интересна, но и тя имаше много често моменти като почне да реди, направо едва се издържаше. Груба, неадекватно изискваща често.
Та това от мен. Гледам всеки разговор и ситуация по отделно и действията на героините.

Общи условия

Активация на акаунт