🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 547
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 205
Валерия очевидно е решила какъв имидж иска да гради за себе си, как иска да се рекламира, как иска да се развива и как иска хората да гледат на нея. Това е нейно право и неин избор и е напълно ок. Просто не съм ок с това за пореден път да й се търси оправдание за всичко и да се изкарва жертва. Как определени хора цял живот непрестанно им се случва да са нечия жертва? Защо на един човек трудни житейски ситуации им действат, като мотиватор, да се борят да имат по-добър живот, а на други служат само за оправдание?
Стига сме нормализирали такова поведение. На Валерия непрестанно й се случват идентични житейски ситуации, свързани с насилие, токсични отношения, психологически и физически тормоз, защото не се взема в ръце да се погрижи за менталното си здраве, образованието си, професионалното си развитие, а е избрала съвсем различен път в период. И не разбира, че действията й днес, дават отражение на целия й живот. Това са избори.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 12:34 от Meddyy

# 2 206
Дя си довърша за кекса. Не изключвам да се е случил след като излязоха и тръгнаха в тъмното и камерите ги оставиха. Все тая. По-ми е интересно да сравня Алек-Мария с Алек-Валерия. И в двата случая имаше сексуален заряд. Къде е разликата? С Валерия Алек водеше. Той беше предварително подготвен и навит да случката. Валерия може донякъде да е била попитана дали би искала подобен развой, но определено Алек водеше. С Мария самият Алек беше изненадан и хванат по бели гащи. Мария му натисна бутоните и то много умело.
Точно. Според мен той има истинско привличане само към Валерия. Това е Алек, който наистина харесва жена. Всички други сценки са лоша актьорска игра.

# 2 207
Не си тръгват веднага ,то няма полети всеки ден. Предишните сезони  е било същото .

# 2 208
  • софия
За Вал - не мисля, че е глупава, даже смятам че има доста потенциал.
Извън грозните и изяви - с парцала и обидата вчера към Надя, някак е надянала защитната маска на трудното дете и се държи арогантно, когато се защитава. Все пак не помня да е нападала и хапала първа.
Струва ми се, че в подходяща среда може да се развива и да показва доста повече от очевидния си сексапил.
Има вайб на "звезда" - много сексапил трудно детство, емоционална нестабилност, изобщо идеална някои хора да направят големи пари от нея да я изцедят на макс, докато тя се лута в живота, търси разбиране  подкрепа и любов.
Не знам, не знам, някак от вчера много присърце я взех Вал. Hug
Ще я гледам с интерес в подкастите като излезе, подозирам  че ще ми се потвърди мнението за нея, но да видим.

Виктория в БТВ днес - тази жена просто не знае кога да спре. Confused
Ще и гледам подкастите все пак, но не ми хареса днес.

# 2 209
Валерия очевидно е решила какъв имидж иска да гради за себе си, как иска да се рекламира, как иска да се развива и как иска хората да гледат на нея. Това е нейно право и неин избор и е напълно ок. Просто не съм ок с това за пореден път да й се търси оправдание за всичко и да се изкарва жертва. Как определени хора цял живот непрестанно им се случва да са нечия жертва? Защо на един човек трудни житейски ситуации им действат, като мотиватор, да се борят да имат по-добър живот, а на други служат само за оправдание?
Стига сме нормализирали такова поведение. На Валерия непрестанно й се случват идентични житейски ситуации, свързани с насилие, токсични отношения, психологически и физически тормоз, защото не се взема в ръце да се погрижи за менталното си здраве, образованието си, професионалното си развитие, а е избрала съвсем различен път в период, когато й липсва достатъчно зрялост. И не разбира, че действията й днес, дават отражение на целия й живот. Това са избори.
Ама тия неща не са толкова лесни, както ги описвате, особено за подрастващ. Нужна е подкрепа от възрастен. Да, тя Е жертва на една нелепа ранна смърт на родител, както и последвалото деструктивно поведение.
За да се оправи и трябва помощ. Пожелавам и да намери такава, да инвестира в себе си и да срещне правилните хора.

# 2 210
Не си тръгват веднага ,то няма полети всеки ден. Предишните сезони  е било същото .
Да сигурно е така, но това пак дава повод за размисъл-демек настаняват отпадналите участнички в хотела на Ергена докато им дойде полета...... или накрая всички заедно се събират и след края на предаването летят и само след карая спят в хотела.......ако е първото бая пикнтно, ако е второто Виктория бая почивка си е изкарала, защото до края на формата има поне още две седмици престой там.

# 2 211
На страната на Пам и Елена съм. Какви времена настанаха...🤷😂
Може ли да напишеш с две изречения какво са казали?😊

Това ли е фотосесията на Валерия с веригите?
https://www.instagram.com/reel/CjQ7iC6v9kF/?utm_source=ig_embed& … BAA9-680CC27385EA
Валерия е секси, има доминантна женственост, не ми е вулгарна и "евтина" като Теа. Характера й не искам да го коментирам.

# 2 212
Лятото имаше два пъти седмично полети ,май от септември бяха веднъж.
То каква почивка ,сезонът си свършва.

# 2 213
Здравейте. Трудно ми е да си намеря любимка в този сезон, много скучен сезон...Сортирам
  Гнусарки: 1. Горджъс 2. Виктория 3. Надя 3. Йоана
 ОК като характер:  Мария, Надежда, Валерия.
 Симпатични: Екатерина
Тъпи: Валерия, Магдалена.
Хубавки: Екатерина, Валерия, Надежда (маймунско личице, крийпи физиономии, но фина и атрактивна жена), Надя ( козуначета-крачета, но добро дупе, ок фейс, ок коса).
Най-грозни: Виктория, Горджъс, Йоана, донякъде Маги.

# 2 214
На мен Маги ми прилича на мутреса.Нищо чудно, че е имала връзка с 60-годишен.

# 2 215
Лятото имаше два пъти седмично полети ,май от септември бяха веднъж.
То каква почивка ,сезонът си свършва.

След Витория трябва да си тръгнат още 7 момичета-не вярвам да е имало по малко от поне десет дни снимачно време.
Така де ,най-вероятно е така наистина, изчакалае полета, докато свърши сезона за всички.

# 2 216
# 2 217
Щом като Габи се е намесила чрез връзки да разкара Вики от БФС, то сигурно конспирацията за цензурата на БТВ не е невъзможна.

# 2 218
Стига сме нормализирали такова поведение. На Валерия непрестанно й се случват идентични житейски ситуации, свързани с насилие, токсични отношения, психологически и физически тормоз, защото не се взема в ръце да се погрижи за менталното си здраве, образованието си, професионалното си развитие, а е избрала съвсем различен път в период, когато й липсва достатъчно зрялост. И не разбира, че действията й днес, дават отражение на целия й живот. Това са избори.
Ама тия неща не са толкова лесни, както ги описвате, особено за подрастващ. Нужна е подкрепа от възрастен. Да, тя Е жертва на една нелепа ранна смърт на родител, както и последвалото деструктивно поведение.
За да се оправи и трябва помощ. Пожелавам и да намери такава, да инвестира в себе си и да срещне правилните хора.

Да, толкова лесно махаме с ръка на едно 20-годишно момиче, което е било свидетел на бавната смърт на собствената си майка. Само, който не е бил в тази позиция, може да говори по подобен начин. Да гледаш най-любимият ти човек да гасне и да си отива бавно, е най-голямата травма, особено на тази крехка възраст, а тази крехка възраст предразполага към деструктивно поведение, което евентуално спира след един период от време, в който човекът започва да се осъзнава повече и най-важното има подкрепа.

# 2 219
Маги е на 36-37, тоя ако е сега на 60, когато тя е била на 20+  е бил на 45. Нищо толкова шокиращо не виждам, това си е класика.  И аз съм по душа мутреса, но не ме е огряло. Друг е въпросът, че Маги ми е с много странна визия...но явно си има любители.

Виктория е може би най-гнусната от всички и абсолютно си заслужава да си изсърба надробеното.

Общи условия

Активация на акаунт