🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 702
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 310

Нераждали жени много по-лесно си запазват фигурата. Нормално е.

Факт. Но нека вземем пример останалите в къщата. Колко от тези между 20 и 30 г., които също не са раждали, могат да се похвалят с такова тяло и ген. И се обзалагам, че дори и те да не родят до 37, няма да изглеждат така добре.
+ Надежда е раждала, но също има далеч по-хубаво тяло от повечето под 30

# 2 311
Много ми е интересно Елена как е коментирала поведението на Валерия и интимността й с Алек в морето.
Все пак и тя влиза в дълбокото с Генчо, че и по сиси беше.
Снощи чаках лайфа им с Камелия, но беше само Камито, която каза, че Елена е болна.
Днес болна или не явно е била в студиото на БТВ, какво каза там?

# 2 312
Нани, според мен, е най-вървежна сред жените. Хитруша, неагресивна, обрана, има поведение, чар, хубав и поддържан външен вид. Мъжете лесно ще й простят интервенциите. Не е изключително добър и благороден човек, но не е и злобна. За булка си е таман. Това, че е родител я прави все пак малко по-земна, въпреки леката инфантилност. Иронично, но най-дъртите май са с най-малко травми.

# 2 313

Надя, Йоана изглеждат сравнително интелигентни момичета, които имат умерени корекции и не са се обезобразили като останалите карикатури. Можеха да бъдат запомнени с нещо добро, но лично аз ще ги запомня само със злобата, провокациите, завистта и селските клюки.

Надя и Йоана са си поставили  за цел "да свалят маските" на някои с цел да ги унижат и елиминират една по една....Иначе няма друго обяснение за поведението им.Чак толкова пък питане какво са си говорили Валерия и Алек.Това с цел да се види,че няма за какво да си говорят и че той има само и единствено сексуално привличане към нея и нищо друго.Тя им каза неща и после каза,че повече не иска да им казва.Но Надя пак, пак пита ли,пита...и още и още.Та накрая изцепи и това дали имало проникване.Егати,как пък не и беше неудобно да го изцепи....Ами не е нормално пък чак толкова да се навира и чопли какво е имало.
Не харесвам Валерия,но пък и нахалното навиране и питане на Надя ми е противно....И тя вероятно за това им каза,че "може и да е имало",за да я накара да оре от яд.
Голям биг брадър стана..

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 15:09 от Zhani

# 2 314
Колко от тези между 20 и 30 г., които също не са раждали, могат да се похвалят с такова тяло и ген.
Слава Богу, че не могат да се похвалят с тия несиметрично големи две топки отпред.

Абе личи си, че сме жени повече в темата. 😁

# 2 315

Абсолютно съгласна. И то в периода, в който някои се развеждат. Това не го казвам, за да критикувам разводите. А за да подчертая, че не бива омъжените на 18 да гледат отвисоко. Сега на някои им изглежда, че Маги "изпуска влака", но има много случаи на доста добре омъжили се (за пръв път или повторно) жени точно на нейната възраст - осъзнато, без турбуленции в брака и в хармония с изграден стабилен партньор.

И аз съм съгласна с това. И по-голямата част от тези рано омъжените, след няколко години брак се оказват разведени. Тогава ми се иска да ги питам Joy Дали тогава ще се затворят вкъщи и повече няма да си търсят мъж за брак/съжителство или ще запеят и те друга песен - че не е късно човек да открие правилния партньор? Също мисля, че е по-добре човек да си поживее, да изчака повече преди да се жени/омъжва. По-добре е опознал себе си и прави по-осъзнат избор. Има и изключения, но малко на база на масата.

# 2 316
Нани, ако не и бяха операциите, никой нямаше да я забележи. Добре, че е играл скалпела, че като й гледах оригиналния външен вид, се изплаших...

# 2 317
Какъв разврат на събитията: Да се чудим сега имало ли е проникване, или е било само надникване?

Относно Валерия: На моя телевизор показаха, че тя започна с провокациите още по време на общата среща. И провокациите й бяха единствено на сексуална основа. Това доста раздразни останалите момичета. Нещата ескалираха, защото тя се опита да им натрие носовете, че е била "повече от интимна" с Алек. Също така видях, че Надя не й зададе въпрос: Имаше ли проникване? А го каза през смях, като неверваща и преувеличена констатация. Надя, разбира се, умишлено я предизвикваше, но Валерия изобщо не се защити добре. Първо, защото очевидно беше на черешата, и второ: защото много я засегна твърдението, че тя не може да предложи нищо повече от секс. И отстрани изглежда точно така. Много незряло момиче. Извинявам се, че го пиша, но у мен буди съжаление (да не се бърка със съчувствие).

Относно Надя: Тотален провокатор. Играе играта много добре. А аз винаги симпатизирам на добрите играчи. Очевидно е, че главата й е по-тежка не заради анатомични особености, а защото има известен пълнеж.

За Виктория: Излезе в странен момент и немотивирано, поне за мен. Вторият интересен играч за мен и участникът, направил предаването толкова пиперливо, на моменти забавно и с адекватна преценка на ситуациите вътре. На мен ще ми липсва в предаването, защото то остана без разказвач. Криси няма този потенциал. Тя е като мегафон или тъпан на площада.

# 2 318
Каквито да са Надя и Йоана, реално, те са перфектни в стратегията и целите си. Изглеждат по изключително злобен начин по една единствена причина: няма друга жена или двойка измежду участничките, които да имат качествата и ума да се защитят подобаващо и да им опонират. Ако имаше подобни участници, щеше да е перфектен сблъсък за гледане. Момичетата, в които се целят, излизат жертви (защото нямат тези качества), а те злобни.

Магдалена прави включвания от време на време, но далеч не е достатъчно. Вчера не успяха да защитят достойнството на Валерия пред Алек конкретно. Валерия също не успя. Не е толкова умна и хитра, за да предвиди какво може да се случи в конкретната вечер, за да го подготви, предупреди и да се защити възможно най-аргументирано.

Надя и Йоана са най-добрите злодеи на предаването. Виктория си беше обикновено село за мен, докато тези двете са висш пилотаж в провокацията, манипулацията и свалянето на маски. Жалко, че няма друга или други две, които да им опонират качествено.

# 2 319
Ама Валерия каза, че НЕ я е срам!
От какво да я е срам - че е имала партньор и е правила секс ли?
Дори и да е знаела за снимането на клипа, пак няма лошо, все пак е за лично ползване.
Е, аз какво казвам?!? Тук разни възмутени твърдят, че умирала от срам, че има такъв клип и че е много долно да се снимаш как правиш секс. Ми... знам ли, не живея в 19-ти век аз, за другите не знам.

# 2 320
Може би този сезон фаворитка няма да имам, но все повече ми се издига Нанка. Да, пълен Мики Маус е в лицето, ненките са тотал щета и доста инфантилно говори като интонация. ОБАЧЕ държанието е на най-високо ниво засега в кокошарника. Сдържана, не се филмира, не се дава на провокации, води си един лежерен флирт с леко пресоляване, но без нелеп драматизъм. Че е млада, млада е, но е човек дето си върви с възрастта. Има си опит, има си улегналост. Приятна претендентка се оказа.

# 2 321
Охх, тая тема става все по-ретро. Grinning Татуировките са дегадация, да си неомъжен над 30 - стара мома, пък след това - то няма смисъл, сексът е кекс, 'щото е пълно табу....да се чудим после защо се пускат теми за незадоволени фантазии. Интересен факт е, че някои духовници, които имат право на брак, спят жените си изцяло покрити. Та, май към това се цели темата. :DD

Наистина е скандално. 2024 година, постоянно се проповядва любов, приемственост и еманципация, а в Бг жените още си ги мерят на база кога си се омъжила/родила и тн. Сигурно най-добре за първия кретен още на 18, та до 25 три чавета и си изпълнила плана.  Но в същото време е срамно да си секси и да говориш за секс, тука имаше термин от който ми се догаждаше, нещо като “бебе правене” о.м.г. Поредно доказателство, че тези извън предаването не са специално подбрани, а представителна извадка на тези навън. Същите булита, половин сезон обиди на база възраст. По-добре готина на 30+ отколкото запусната на 20 понеже си мисли, че ЕГН е всичко от което има нужда.

# 2 322
Колко от тези между 20 и 30 г., които също не са раждали, могат да се похвалят с такова тяло и ген.
Слава Богу, че не могат да се похвалят с тия несиметрично големи две топки отпред.

Абе личи си, че сме жени повече в темата. 😁

С изкуствени топки или не, пак са по-привлекателни от Надя и Йоана например Grinning Въпросните топки са били личен избор и винаги могат да се коригират, за да изглеждат гърдите по-добре, па макар и с импланти.

Йоана с безформеното си тяло и това лице, което тук многократно е било обсъждано на кого прилича….на 37 раждала или не - ще прилича още повече на Баба Яга.

Надя - трътлеста табуретка. Ниска и дебела. Това “дупе”, което се харесва тук си е чист “дирник”. От младите единствено Валерия има хубаво тяло, макар че за мен и тя е леко трътлеста, ама айде. Въпрос на вкус, както казах. И все пак генът си е ген, колкото и да не ви харесва Grinning Никоя от младите няма да е толкова стройна на 36-37. А въпросните топки не са ген

# 2 323
Нани, ако не и бяха операциите, никой нямаше да я забележи. Добре, че е играл скалпела, че като й гледах оригиналния външен вид, се изплаших...

Ами той ергена подлъган от изкуствено постигнатия външен вид ще очаква децата да имат нейните черти-чипо носленце ,ала бала...Обаче ще излезе човече с нейния предишен нос.Тогава ще се чуди тоя голям нос откъде пък е дошъл....Направо ще бъде измамен завалията. Simple SmileGrin
Едва ли някоя там ще си признае за корекциите...

# 2 324
Защо да не и предстоят най-хубавите мигове? И в предаването , и извън предаването. За н-ти път го пиша и  се повтарям ,но не  е грохнал старец въпросният мъж.
Кенди, подкрепям те. 60-годишните в днешно време, изглеждат по-добре от 30-40 годишните, от които повечето са се запуснали, с кореми, оплешивели и т.н.
Е, говорим за 60-годишни с финансови възможности. И защо, като е на 60 е задължително да е бил женен и тя да му е любовница? Може да е бил разведен, може стар ерген.
Много са ми смешни тези закоравели соц разбирания. Разберете, че светът се развива, нещата вече не са,.както бяха в соца и това да спиш с мъж на първа среща, да държиш мъжа да има финансови възможности или да си жена, която предпочита да стои вкъщи и да се грижи за себе си и семейството, както и голямата разлика във възрастта, не значат автоматично, както бабите по пейките определят - к...ва, материалистка, държанка и т.н.
Не бъдете баби по пейките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт