🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 609
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 370
Наистина е въпрос на вкус - сума ти хора харесват на Маги тялото. За мен е прекалено слаба, тя няма никакви извивки. Валерия ми изглежда добре в тяло, но пък характерът е кофти.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 20:38 от Lilly_85

# 2 371
Много се  задълба в темата коя е дебела,коя-грозна.Вкусове различни,така както и хората са различни.За всеки влак си има пътници.За мен лично,по-важно е душата му да е красива на човека.И между другото,да попитам,има ли някой абсолютно сигурен,че Магдалена е човек на продукцията,че е била с човек на годините на баща и ,да речем?Щото пак отиваме към "Една жена каза"-нещо,за което се защитават други участнички.Не съм фен на никоя,както и друг път съм писала,но ако трябва да кажа коя ми е по-фалшива,това е Надежда.

# 2 372
  • София
Хора за мен Горджъс не е грозна. Не коментирам характера. Давайте, убийте ме с камъни! 🫣

Чак грозна не е, но неприятният характер я загрозява много. Освен това много рядко нещо по лицето й се движи, докато говори, само устата се мести по време на непрестанното каканижене. Определено прави впечатление на тотално изперкала и изключително натоварваща компания.

# 2 373
Честно казано, вчера Надя си заслужи коментара. Да, Валерия, ако имаше повече капацитет и беше с по- богат речник, щеше по- добре да й опонира без да я обижда. Но, тя няма и нейната реакция беше първична и периферна - просто обиди, точно като 15 годишна девойка. От друга страна Надя не е грозна, симпатична е, но е много заядлива. За какво въобще разпитваше Валерия, като те дори не се харесват, нито са близки, нито са приятелки. Валерия беше доста груба, но Надя също много пъти обиждаше другите. Най- лошо впечатление ми беше направило коментарите й за възрастта и възможностите да има дете Маги на тази възраст. И вчера именно тя каза, че "човек, който говорил по- този начин показвал какъв е отвътре"- малко несериозно точно тя да го каже. Мисля, че от двете Надя е по- язвителна. Винаги коментира с насмешка, все да те захапе, странно поведение за хубаво момиче, като нея. Валерия е хубава също, има нестандартна красота, но трябва да е по- умерена.

# 2 374
В каквато и сфера да работиш , ако разнасяш клюки , научени от работата ти не прави добро впечатление .
Боби Михайлов и въпросният футболист са доста по-ценни кадри от Виктория .

# 2 375
Аз не вярвам, че са изгонили Виктория от работа. Просто е решила да хвърля бомби с участията си. Знае, че славата си заминава бързо.

# 2 376
Вие сте пристрастни, затова и го гледате от тази гледна точка. Тоест, харесвате спорт, интересувате се от БФС, предполагам, и случващото се там и етц. Отстрани изглежда като жена, която не знае кога да си затвори устата и това 'и е коствало работата. Не може само частният сектор да се придържа към някакви правила.

# 2 377
Еее, самата тя каза сутринта днес, че са я махнали и ще съди БФС.
И ще спечели делото според мен, защото по никакъв начин не е уронила престижа на федерацията и не са настъпили финансови загуби, заради нея. Дано си е намерила добър адвокат.

# 2 378
Те може да са я уволнили по доста други причини , могат да я съдят за клевета , че обяснява кой на кого се е обадил , за да е уволнена , едва ли може да  го докаже.

# 2 379
Незнам дали е поза или не ,но е истина, че това е първата ергенка, която казва ,че още има чувства към Ергена, не й симпатизирам и наистина не си знае мярката.
Стана ми обаче малко мъчно, защото останах с впечатлението, че тя наистина си мисли, че Алек я е харесвал, каза, че е единствената, която той целунал сам ,а не му се метнала тя, пък за мен е очевидно, че той не я харесваше като жена.

# 2 380
Еее, самата тя каза сутринта днес, че са я махнали и ще съди БФС.
И ще спечели делото според мен, защото по никакъв начин не е уронила престижа на федерацията и не са настъпили финансови загуби, заради нея. Дано си е намерила добър адвокат.
изобщо не мисля, че ще спечели делото.

БФС като нищо ще изложат доказателство оплакващо се писмо от футболиста, че служителка на БФС разнася клевети за него. Още едно писъмце от Лудогорец как скандалът около футболиста е имал отношение върху неуспешната му продажба. В крайна сметка тя има достъп до тази информация благодарение на работата си в БФС.

# 2 381
Те може да са я уволнили по доста други причини , могат да я съдят за клевета , че обяснява кой на кого се е обадил , за да е уволнена , едва ли може да  го докаже.
Един работодател трудно ще спечели подобно дело. Освен ако не подкупят / сплашат когото трябва.

# 2 382
Има доста причини , поради които могат да я уволнят , едва ли са малоумни и не са съобразили.

# 2 383
Не знам дали знаете, ама големите фирми имат нещо, наречено "Етичен кодекс" и работодател спокойно може да те освободи за неспазване на клаузите, които лично си прочел и за които си подписал съгласие.

# 2 384
Ама тя не е казвала имена, нали? Каква клевета?

Общи условия

Активация на акаунт