🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 561
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 385
За Маги не е някаква тайна с кого е била, че не работи  като управител също е ясно.
Виктория няма ли за себе си нещо да каже ,все другите са и в устата?

А с кого е била Маги? А никога ли не е била управител в ресторант?

# 2 386
Абе, май му го каза, но сложиха пегел.

# 2 387
Ама тя не е казвала имена, нали? Каква клевета?
Каза, просто сложиха пегел на името на футболиста
Обърна се към Габи и каза-а Оливие Вердон, познаваш ли го

# 2 388
Без имена става измислица, и това не е етично.

# 2 389
За Маги не е някаква тайна с кого е била, че не работи  като управител също е ясно.
Виктория няма ли за себе си нещо да каже ,все другите са и в устата?
С Иво Кръстев , вече не е .
А с кого е била Маги? А никога ли не е била управител в ресторант?

# 2 390
как не е казала имена, имаше статия в БТВ, където черно на бяло пишеше името и бяха цитирани думите на Виктория. Явно адвокатите на Вердон са им пуснали и на тях писмо, понеже както помните много бързо беше свалено името му.

# 2 391
Каза име. Цензурираха го и в този случай не знам дали могат да го използват. Не съм запозната, но си го каза името. Аз лично не го чух, заради цензурата, когато тя самата го каза, но това че не се е чуло, пак не е гаранция, че не могат да го използват срещу нея.

как не е казала имена, имаше статия в БТВ, където черно на бяло пишеше името и бяха цитирани думите на Виктория. Явно адвокатите на Вердон са им пуснали и на тях писмо, понеже както помните много бързо беше свалено името му.

Това съм го пропуснала явно.

# 2 392
Аз не съм чула име, от темата разбрах. Не съм обърнала внимание, че е имало пегел. А в такъв случай откъде излезе името, от собственика на салона ли?

# 2 393
ако е освободена с причина уронване на престижа - ще спечели делото. след това ще я освободят по друг член и тя нищо няма да може да направи. на нейно място не бих се занимавала, защото тя там повече няма да работи.
и ако самото БФС не бе раздухало случая сега изобщо нямаше да коментираме любовници, футболисти и прочие.

# 2 394
Изумена съм, че някой може да защитава Валерия след снощния епизод. На мен ми беше изключително неприятна с лъжите, драмите и простотията си още от сагата с парцала, а сега толкова не мога да я гледам, че се чудя как някой може да я намира за красива. Момичето явно има комплекси, че е тъпа като галош и затова злобее и я е яд на Надя. Приказките как нейната роза е по-важна от Надината, защото била спечелена на среща, а не от игра, и че Надя иначе няма как да спечели роза, защото в лицето била ударена с тиган, бяха отвратителни. Ама то не било злоба, защото били факти. Не, факт е, че тя е простачка, чиято възраст и загуба на родител ни най-малко не я извиняват за липсата ѝ на възпитание и култура.
Орисувала се е цялата с насекоми и други мацаници, напълнила си е устата с хиалурон до пръсване и това се приема за красиво и секси... ми не, мерсаж.
Мислех, че Алек ще я прецени като интелект, когато му обясняваше как "махнала" жалбата. Той каза, че не е ок да я оттегли и тя продължи да си повтаря, че я е махнала. Очевидно много е загорял човекът, друго обяснение нямам за даването на втори шанс снощи.

# 2 395
Според мен Алек искаше да се застрахова, че няма да я използва и изхвърли. Щото какво би станало тогава…

# 2 396
ако е освободена с причина уронване на престижа - ще спечели делото. след това ще я освободят по друг член и тя нищо няма да може да направи. на нейно място не бих се занимавала, защото тя там повече няма да работи.
и ако самото БФС не бе раздухало случая сега изобщо нямаше да коментираме любовници, футболисти и прочие.
Ако спечели делото, ще трябва да ѝ изплатят всички заплати, които е пропуснала, докато е траело делото, а това не е малко. Wink

# 2 397
  • София
Е факт си е че Надя си спечели розата на игра, отделиха и 5мин и я пратиха да си ходи вкъщи. На Алек не му се занимава с нея, викна си Валерия. Той не им е класен да се впечатлява, че си е научила урока.

# 2 398
  • София
Има доста причини , поради които могат да я уволнят , едва ли са малоумни и не са съобразили.
Има, да. Само че те са избрали да е точно Уронване на престижа. Самата Виктори днес цитира причината.

# 2 399
  • Тайланд
Айде и аз да се изкажа след 7 дни бан (за едно дупе!):

Викторио, довиждане! Радвам се да ти видя гърба и да не ти чувам повече съскането! Може и да си била "истинска", но истинското "Ти" е това на зъл и отмъстителен човек, душата ти е грозна и токсична! По-долно и зло същество не бях виждал в това предаване! Даже на церемонията графично беше като един дребен и вреден паразит, като един плевел, задушаващ градинката със златните сли... розички:

Не че другите са цвете за мирисане, да ги почвам!
Горджъсът е новата морална полиция на къщата и ме пръска от смях! Като моралните власти в Саудитска Арабия се възмущава, хока и наказва дръзналите да посегнат на "достойнството" / девствеността на Алек Joy

Надя 100% копира метода на Капитонова - задава ехидни и провокативни въпроси докато ти нацели "болното място", не ти влезе под кожата и не те изкара от нерви. Много добре знае какво прави! Падна ми в очите, но пък и аз все още предпочитам да я гледам малко по-надолу Wink

Валерия не я харесвам - нито визуално, нито като характер.  А татусите й са по-грозни от драсканиците в тоалетната на влака Варна-София. Не знам какво е харесъл в нея ергенът, но на Алек най-накрая му просветна, че тя още е дете, трябва й баща, а не партньор, няма никаква идея какво прави и че няма толкова опит колко си мисли че има (както той сам констатира). Мисли се за жена, а акълът й е на 15 още. Отделно Валерия глътна кукичката от Надя като шаран и се изложи тотално. И не се държеше като "натакована", ами просто си беше подпийнала. В разговора после на пейката с Алек си личеше, че не са се онождали.

Надежда се озъби открито на Магдалена, почна й на нея да й пада маската, не ми харесва това, което виждам. А Нани ми беше от фаворитките Frowning1 A Алек тотално се изцепи, че "чертите й били толкова естествени" Grinning Сори, Нани може и да е хубава, ама физиономията й е фалшива като генерирана от изкуствен интелект! Носът й е ски-писта, скулите са й широки като на орангутан, а кожата й е опъната като шатрата на хан Аспарух в едоименния филм! Иначе Нанито вади най-дългите и секси крака в предаването. Браво, мамасита!

Магдалена - фалшива е, прави сте. Държанка е - прави сте. Но въпреки фалша се държи достойно според мен - защитава се като зрял човек като я нападат а отделно и защитава групичката си. Спечели ми уважението, дори и да го прави за пред камерите.

Останалите - Катя, Мария, Киара - време е да си ходят, вече и на тях не йм се стои там.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 20:27 от TraumaTeam

Общи условия

Активация на акаунт