🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 537
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 400
Виктория не работи в селската фирма на бай Иван или частната  френска компания , а в обществена организация . Те няма какво тепърва да си измислят  от БФС , за да си намерели начин да я махнат . Тя вече има връчен акт за дисциплинарно уволнение . Тя работи в обществена организация и не случайно има ТК и етичен кодекс  и работникът е изключително защитен . След шест месеца ще видим .
А такива “положителни емоции” да имат някой  възмутени от злобата и чак  да казват , че така и се падало е странно  за мен . А и се оказа , че не е излъгала Simple Smile

# 2 401
Леко смешно е човек да е толкова задръстен, че да не може да си представи булка на 37, при положение, че някои мъже вече стават булки, но важното е, че на никой не му пука. Бабите да си гледат внуците и да си знаят гьола.

Вчера защо се раздаваха златни рози?

Сигурно са почнали да увяхват, та са им придали вид. 😃

# 2 402
  • София
Защото интригата беше между тези, които вече имаха рози, трябваше да ги нулират.

# 2 403
TraumaTeam - Съгласна съм, ама не и за това, че Алек осъзнал, че Валерия е дете. Тоест, да, осъзнал го е, но това е най-нелепото държание и се среща при 99% от мъжете, които ходят на онождат млади момичета. В началото обясняват как искат да я опознаят, колко дълбока била, колко преживяла и такива тъпотии, после осъзнават, че е на 20 и имат наглостта да са възмутени, че се държи като пишлеме. Та, в това отношение, Алек също ми е много ниско по акъл. Grinning

# 2 404
Пък и е смешно да се твърди, че Алек гледа на нея като на дете. По друг начин гледа на нея Сашето. 😏

# 2 405
За клипчето пак да подудна аз...Валерия, може би, следва да съжалява за това че си е направила клип, и второ за мъжа, с когото е избрала да има връзка/прави секс запис. Това са нейни действия и решения, за които носи отговорност.
Грешка на младостта. Дано си вземе поука занапред.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 19:43 от teta75

# 2 406
  • София
Според мен беше планирано златните рози да се раздават по време на коктейла, но след развилия се сеир, прецениха, че няма нужда от други прийоми.

# 2 407
защо съдите така остро и строго Виктория, че била уронила престижа на БФС? какъв престиж има БФС по принцип и кой го докара до това дередже? моля ви, не си затваряйте очите за Борислав Михайлов и придворните му, а в същото време никому неизвестната Виктория го била направила. дали, като махнат Виктория от някакъв си отдел в БФС рейтинга му ще стигне небесата и ще играем на финалите на европейското.

Темата е за Ергена и участничките в него. Въобще не ни е за БФС, така че спрете с този Боби Михайлов.
Потребителите изкоментираха просто споделеното от Виктория и се почнаха някакви анализи за БФС. На никой не му пука.

# 2 408
Защо не казвате, че Екатерина има много приятен профил в Инстаграм? Чак ме е яд, че е толкова плаха, щеше да ми е фаворитка/победителка, ама то с простотия се стига по-далеч.

Много ми е мой тип жена - нежна, свежа, сладка, обаче може да бъде и съблазнителна без да бъде вулгарна. Познавам момичета като нея и може да са далеч от професорки (😁) или жени вамп, но обикновено са много стабилни, неконфликтни и разбрани, единствено плахостта им изиграва лоша шега понякога.

За мен е най-добрата партия вътре.

# 2 409
Защо не казвате, че Екатерина има много приятен профил в Инстаграм? Чак ме е яд, че е толкова плаха, щеше да ми е фаворитка/победителка, ама то с простотия се стига по-далеч.

Много ми е мой тип жена - нежна, свежа, сладка, обаче може да бъде и съблазнителна без да бъде вулгарна. Познавам момичета като нея и може да са далеч от професорки (😁) или жени вамп, но обикновено са много стабилни, неконфликтни и разбрани, единствено плахостта им изиграва лоша шега понякога.

Екатерина е сладур голям, но няма характер. Ако имаше отличаващ се характер, най-вероятно щеше да бъде фаворитката на сезона.

# 2 410
Скрит текст:

Екатерина е сладур голям, но няма характер. Ако имаше отличаващ се характер, най-вероятно щеше да бъде фаворитката на сезона.
[/quote]

А уж е зодия Скорпион. Всички представители на тази зодия са с характер и индивидуалност. Може да са особняци, да са откачалки, всичко друго, но НЕ и безхарактерни. Smiley

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 17:54 от Hello2022

# 2 411

Надя май е по-добра партия. Само да не беше злобна.

# 2 412
Доказателство, че интровертните хора не са за такива предавания. 😀 Повечето имат богат вътрешен свят, но трудно се отпускат, а още по-трудно разкриват. А да търсят конфликти и център на внимание е още по-несвойствено, макар че в реалния живот са прекрасни качества за партньор.

Ей такива жени искам да влизат бе!

Alucard, за мен на Надя злобата е такъв голям минус, че й трие всичките плюсове.

# 2 413

Моите 2 асоциации с тази визия Горджъсова:
1.  Гостенка на сватба в ма'алата
2. Орехова торта в Била на промоция
Всички имаме несъвършенства, но тя е гримьор, гримирана от друг професионалист, снимана на "подходящо" осветление. И виждаме това...

# 2 414
Гримът ѝ вчера ми хареса. Не приличаше на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт