🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 517
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 415
Доказателство, че интровертните хора не са за такива предавания. 😀 Повечето имат богат вътрешен свят, но трудно се отпускат, а още по-трудно разкриват. А да търсят конфликти и център на внимание е още по-несвойствено, макар че в реалния живот са прекрасни качества за партньор.

Ей такива жени искам да влизат бе!

Alucard, за мен на Надя злобата е такъв голям минус, че й трие всичките плюсове.

Ти си представи какво мазало щеше да бъде всички жени да са такива, със супер силни и отличаващи характери...
Нирвана.

# 2 416
  • Тайланд
TraumaTeam - Съгласна съм, ама не и за това, че Алек осъзнал, че Валерия е дете.
Savii, Алеко с израза "няма толкова житейски опит, колкото си мисли, че има" се обърна към нас мъжете и искаше да каже един доста по-вулгарен израз (извинявам се предварително!), който не е за пред дами - "не знае пи**е ли й се или й се... такова". Повечето от нас го разбрахме. Това, че е пълнолетна не означава, че не е "дете" - това е начин на мислене, а не възраст или способността да се натаковаш. Алеко е разочарован, че детето дрънка глупости и интимни детайли зад гърба му, използва го, за да си "вдигне цената" за пред кокошките и тя му изгуби напълно доверието. Според мен така ги вижда нещата и затова я вижда като "дете".

# 2 417
На мен Екатерина ми е най-хубавата и нежната вътре, но от Ергена интерес към нея не виждам. Всъщност, започвам да си мисля, че никоя няма да избере. 1. Думите на Наум, че той е най-голям победител 2. Не се споделя за голяма любов и тн изобщо, както миналия сезон и 3. Не ми се струва, че Ергенът наистина си пада по някоя вътре, а и те по него...

# 2 418
защо съдите така остро и строго Виктория, че била уронила престижа на БФС? какъв престиж има БФС по принцип и кой го докара до това дередже? моля ви, не си затваряйте очите за Борислав Михайлов и придворните му, а в същото време никому неизвестната Виктория го била направила. дали, като махнат Виктория от някакъв си отдел в БФС рейтинга му ще стигне небесата и ще играем на финалите на европейското.
Начи, уверявам те, че навсякъде има "мърша", но това не ти дава правото да "уронваш престижа на фирмата-работодател"! Ако си лично засегнат - съдиш или там каквото искаш. Частния живот на никой друг от фирмата, не го коментираш на всеослушание, а па най-малко по телевизията!

# 2 419
Все едно па снощи Горджъса не я бяха направили нарочно оранжева

# 2 420
Последно имаше или нямаше? За проникновението иде реч.
Две неща ме впечатлиха - Алек не отрече за секса при Горджъса, просто подмина, а когато Валерия му каза, че думите ѝ са били "да, правихме", той пак замълча. Ако не бяха, поне щеше да я попита защо ги е излъгала, а той - нищо.

# 2 421

Моите 2 асоциации с тази визия Горджъсова:
1.  Гостенка на сватба в ма'алата
2. Орехова торта в Била на промоция
Всички имаме несъвършенства, но тя е гримьор, гримирана от друг професионалист, снимана на "подходящо" осветление. И виждаме това...

Най-красивата е Горгонджъс и тя заслужава да победи! Heart

# 2 422
Мисля си, че имало секс. Бяха пияни и двамата и се бяха налазили доста.

# 2 423

Естествено, че не е имало секс. Не бъдете толкова наивни.

# 2 424
По-малко криндж ще изпитвам, като гледам Криси. При Вики беше 😳😁

# 2 425
Абе хора, аз не разбирам какво говорите за Валерия като за момиче на 15 години и сякаш Алек е на 50+. 😀 Тяхната разлика не е чак толкова голяма, той не е чак толкова дрЪт. Изкарвате го едва ли не пенсионер, който си търси агнешко. 😂🤣

# 2 426
Две неща ме впечатлиха - Алек не отрече за секса при Горджъса, просто подмина, а когато Валерия му каза, че думите ѝ са били "да, правихме", той пак замълча. Ако не бяха, поне щеше да я попита защо ги е излъгала, а той - нищо.
Думите не бяха "да, правихме", а "да, имаше" по повод проникването. Laughing

# 2 427

Естествено, че не е имало секс. Не бъдете толкова наивни.

Наивни са ми тези, които смятат, че не е имало. В частност Маги 😃

# 2 428
Е при положение, че бяха пияни и разгонени как са устискали да не довършат..струва ми си някак невъзможно

# 2 429
Ако се напише хиляда пъти, че секс не е имало ще повярвате ли? Самата Валерия го каза, който е гледал внимателно епизода също ще види, че не е имало секс, обаче има хора тук, които не та не - имало е секс. Несериозно е вече.

Общи условия

Активация на акаунт