🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 517
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 430
Две неща ме впечатлиха - Алек не отрече за секса при Горджъса, просто подмина, а когато Валерия му каза, че думите ѝ са били "да, правихме", той пак замълча. Ако не бяха, поне щеше да я попита защо ги е излъгала, а той - нищо.
Думите не бяха "да правихме", а "да, имаше" по повод проникването. Laughing
Не пиеш ли, докато гледаш предаването? Всичко помниш много добре. 😂

# 2 431
Мисля си, че имало секс. Бяха пияни и двамата и се бяха налазили доста.

Естествено, че не е имало секс. Не бъдете толкова наивни.

Наивни са ми тези, които смятат, че не е имало. В частност Маги 😃

В морето ли се е случил този акт или специално са им предоставили стая, ама без да ги снимат?

# 2 432
Елена също беше разказвача на предаването предния сезон, но не обиди никого.
Елена ако трябва да се сравни с някого, то ще е с Надя. Елена също така тънко ги подпитваше и подтикваше да се ядосват. Даже в края на техният сезон вече много взех да я хващам как ги дразни леко и меко. Simple Smile Както Надя в момента ги провокира с уж невинни въпроси. Wink

# 2 433
  • Тайланд
Две неща ме впечатлиха - Алек не отрече за секса при Горджъса, просто подмина, а когато Валерия му каза, че думите ѝ са били "да, правихме", той пак замълча. Ако не бяха, поне щеше да я попита защо ги е излъгала, а той - нищо.
Алеко си има много кусури, но тук се държа малко по-мъжки - един мъж не се оправдава на никого! Особено пък пред някаква доносничка/клюкарка, която въобще не го интересува. И аз на негово място не бих потвърждавал или отричал каквото и да е, особено пък за лични неща. You don't kiss and tell.

# 2 434
Все тая имало ли е или не...

# 2 435
Скрит текст:
Думите не бяха "да правихме", а "да, имаше" по повод проникването. Laughing
Не пиеш ли, докато гледаш предаването? Всичко помниш много добре. 😂
Записвам си! Grin Аз съм Монк.

# 2 436
Според мен не е имало, много кофти в морето. Grinning

# 2 437
  • Варна
Нямам търпение да изгонят Криси!
Не мога да я гледам, не мога да я слушам!

# 2 438
  • София
Е при положение, че бяха пияни и разгонени как са устискали да не довършат..струва ми си някак невъзможно

За мен е невъзможно да е имало секс, и продукцията да не се възползва на макс. Нито пък някой ще ги остави сами без камери след такава среща.

# 2 439
Думите не бяха "да, правихме", а "да, имаше" по повод проникването. Laughing
Е, може да е било само проникване с пръсти, това не се брои за секс. Според мен не е имало нищо.

# 2 440
Не вярвам кой какво казал. Всичко беше подготвено от продукцията като за секс и ако се е случило не могат да ги винят. Могат да го покрият.

# 2 441
  • София
Екатерина е хубава, но е флегматична, вяла, незаинтересована, без живец и енергия. Сякаш гледа на себе си като на украшение, което е достатъчно да присъства, за да може човек да му се радва отстрани.
Най-големият проблем на образите в сезона е, че са плоски и ужасно бързо се изчерпаха. Няма развитие, промяна или непредсказуемост. Киара е за фон, Горджъса се бори за екранно време, нарежда и намила все едни и същи лайтмотиви, Йоана и Надя са клюкарките пред блока, Надежда е непостоянна и инфантилна, Маги се прави на бяла и добра, Валерия от всички други май е най-уместна в този формат - не крещи, не е с безумно беден речник, предизвиква интриги и обсъждания и разчупва Ергена. Като образ само тя в момента е във възход. Мария е константна, не е толкова зле и стои по-добре от Ирина от миналия сезон. На никоя не й дреме за Алеко, както и на него за тях.

# 2 442
В интерес на истината преди епизода някой влезна да напише в спойлерите, че сексът е с Валерия и тя се похвалила на своя приятелка.

Само предавам без да твърдя нищо. 🤷

# 2 443
Според мен е имало, последната роза беше наказание, че го каза. Разбира се, че няма за излъчат. Освен това кадрите от промото не ги излъчиха. Там си личеше.

# 2 444
Когато в бг мама излезе списъка с момите веднага си заплюх Екатерина като фаворитка. Беше ми най-красива, най-екзотична. За съжаление, обаче, се оказа, че няма никакво присъствие. Безлична е. След 5 мин преставаш да я забелязваш, сякаш е фон. И това е защото явно е расла под похлупак, не се е борила, не е вземала решения, не е правила избори..собствени и осъзнати.

Общи условия

Активация на акаунт