“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 726
  • 796
  •   1
Отговори
# 330
А дали съдийката не е променила плана на убиеца, т.е нейното убийство да не е било замислено като първо? Бременност–развод–оставка, сякаш е смятала да замине.
Какво ли са му причинили, че да изчатка така и да се върне в Средновековието? Що не ги гърми с пистолет? Не мисля, че става въпрос за инцидент, близките му са убити умишлено или самият той е бил жертва на мъчения, зверства, някаква много кървава история има според мен.

# 331
  • Галифрей
А дали съдийката не е променила плана на убиеца, т.е нейното убийство да не е било замислено като първо? Бременност–развод–оставка, сякаш е смятала да замине.
Какво ли са му причинили, че да изчатка така и да се върне в Средновековието? Що не ги гърми с пистолет? Не мисля, че става въпрос за инцидент, близките му са убити умишлено или самият той е бил жертва на мъчения, зверства, някаква много кървава история има според мен.

Сигурно щом така яко е психясъл и ги избива така Можеше да ползва отрова да се помъчат и умират бавно. Но той иска някаква справедливост и използва различните демони и послания за да каже защо.
Надявам се той  да разкаже неговата история на финала.

# 332
  • Washington,USA
Дано да е някой красавец, че ще се разочаровам иначе.

# 333
На мен ми е интересно за тази вечер, как Мия е стигнала до извода, че убиецът е левичар.
На ръката на журналистката, според мен някой вижда плод на развинтената си фантазия.
Аре да става 22,00 часА...

# 334
Още в първа серия като получи видеото трябваше да се усети, че е левичар... Този, който стреля срещу Филип също беше левичар

# 335
Това не означава нищо.
С дясната ръка държи телефона, за да снима.

# 336
Това галене с пистолета - все си мисля, че е от някого, с когото е имала интимна връзка...

# 337
Не казвам, че е така, но аз съм десничар т.е когато правя нещо с дясната - снимам с лявата. Пак казвам - съдя по себе си.

# 338
  • Галифрей
Ол Филип си е сменил дрехите и с ново якенце! 😮❤ Мислех,че никога няма да го свали 😁

# 339
Ех, този кмет! Дано не е той Демонът, че много ще ме е яд. Simple Smile

# 340
  • Русе
Кметът много пасва чисто физически.

# 341
  • Washington,USA
Ех, поне Кънчарова е умряла преди да я сварят.

# 342
  • на село
Кметът- Демон, хайде моля ви се, комично е чак Joy
Нали се шегувате.

# 343
Хм, дали пък наистина няма да се окаже, че Тороманов е в основата на всичко. Аз си мислех, че убийствата са свързани с Десподов. Малко започвам да се разколебавам.

# 344
И аз се съмнявам И в кметчето. И той също има такива долни клепачи като "окото"

Общи условия

Активация на акаунт