“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 688
  • 796
  •   1
Отговори
# 435
Тороманов и Десподов ги няма на тази снимка, както и Фичето и библиотекаря, Елдъров ...

# 436
  • София
На мен на скрийншота по-горе ми прилича на Елдъров.

# 437
  • Washington,USA
Никой не обърна внимание на онази "играчка" в дома на журналистката. Десподов все пак живее в къща, а не в апартамент. Simple Smile
Тозо дето пееше на момичето ми приличаше на Елдъров.
Заимова е имала тежко детство, но не я виждам като убиец някак си. То и Асен беше уж добронамерен де.

Аз я споменах играчката , но някой каза, че не била важна 🤔

# 438
  • София
Голяма тъпотия беше сцената с претърсването на дома на журналистката. Първо онзи атрибут, бельото разхвърляно навсякъде... чак пък такава мърла да е и да ги остави където й падне... отделно пробването на съдържанието на пакетчето, което намериха - полицайката си лапна ръкавицата?!?! Толкова непрофесионално, че нямам думи. Другите неща сте ги обсъдили вече - как Грудов похвърляше въпроси на брифинга, недомислиците с пропуски в "разследването". Дроновете нямат ли си някаква регистрация? Или поне в От местопрестъплението щяха да издирят от кой магазин е купен. Има нещо гнило около дъщерята, както и около симпатичния кмет, зя жалост. Може да са гаджета Trollface

# 439
Кой реши,че това прощално писмо е писано от дъщерята? Аз си мисля ,че това писмо е част от мотива на убиеца. Някой в миналото се е самоубил ,писмото е запазено и сега ни го показва,за да ни насочи към причината за отмъщението си. Грудов не може да понесе,че някаква софиянка му иззе случая и той не може да блесне- комплексар. И аз мисля ,че има връзка родител-дете в цялата история. Много интимно и нежно ,родителски се държеше Демона .

# 440
Може би се е самоубила дъщерята на Демона. Да не би Библиотекарят да е дядо на Ирина Теодора.

# 441
  • София
В промото кои бяха тези, които правиха секс? Не ги разпознах.

# 442
Никой не обърна внимание на онази "играчка" в дома на журналистката. Десподов все пак живее в къща, а не в апартамент. Simple Smile
Тозо дето пееше на момичето ми приличаше на Елдъров.
Заимова е имала тежко детство, но не я виждам като убиец някак си. То и Асен беше уж добронамерен де.

Аз я споменах играчката , но някой каза, че не била важна 🤔

E как да не е, та тя показва, че тази е имала отношения и с жени според мен. Освен ако Десподов не e импотентен, но не изглежда да е така...Simple Smile Вече почвам да се дразня на доста неща.

# 443
Някакви непознати

С този атрубит се таковат и мъже, по-разкрепостени

# 444
  • Ню Йорк
Леле, вие сте много по-креативни от сценаристите. Не остана някой да не е заподозрян Wink

# 445
Някакви непознати

С този атрубит се таковат и мъже, по-разкрепостени

Тоест се опитват да ни покажат колко е разкрепостена.

# 446
  • Бургас
Снощи по незнам какви причини, ми "изчезна " финалът на епизода.... Изгуби ми се сред дебрите на безкрайните реклами. 😆 Добре, че сте вие ! Днес догледах. Ами, аз че съм недоскив и със забавени реакции 😘, обаче ако не са скрийншотовете тук, нищо нямаше да успея да видя! Та, и на мен ми се струва, че виждам Елдъров в подземието.
Иначе, какво- пак разтакаване и излишни подробни описания на съдистична жестокост от миналото и днес...
Страданията на Харитонов ми дойдоха пресилени, ми като не можеш да се контролираш и държиш нормално, не е за чудене разводът и развоят с детето...
Сцените с писмото на Ирина-Теодора, прекалено мелодраматични ми идват, някак. Много закъснява разкриването на мотивацията на героите, от което се губи усещането за автентичност.
Вече хиляда пъти повтарям - не ми харесва, че градят отрицателния имидж на персонажите главно чрез намеци и разкрития за сексуалния им живот, връзки и предпочитания. И на база на това морализаторски го заклеймяват като лошо и заслужаващи наказание. А нито едно ясно доказателство за престъпление по служба или други факти за злоупотреби.
Прави впечатление, че към двете убити жени беше проявена "милост". Смъртта им е била умишлено ускорена. А на адвоката, агонията и мъките не са му били спестени...

# 447
На мен единственото, което ми хареса в серията бяха сцените с Харитонов.
Само за тях със Заимова не искам да се окаже, че са замесени в убийствата. Симпатични са ми и ги виждам като бъдеща двойка.
За другите ми е все тая.

# 448
  • София
Поне стана ясно, че Харитонов и Заимова не са замесени, както и Грудов, който видяхме, че е абсолютно леке, но не е Демонът.

# 449
  • София
Или е работила и с адвоката Wink

Общи условия

Активация на акаунт