“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 657
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
Писмото може да не е от Ирина, а от детето на Демона, което се е самоубило.
Скрит текст:
Снощи по незнам какви причини, ми "изчезна " финалът на епизода.... Изгуби ми се сред дебрите на безкрайните реклами. 😆 Добре, че сте вие ! Днес догледах. Ами, аз че съм недоскив и със забавени реакции 😘, обаче ако не са скрийншотовете тук, нищо нямаше да успея да видя! Та, и на мен ми се струва, че виждам Елдъров в подземието.
Иначе, какво- пак разтакаване и излишни подробни описания на съдистична жестокост от миналото и днес...
Страданията на Харитонов ми дойдоха пресилени, ми като не можеш да се контролираш и държиш нормално, не е за чудене разводът и развоят с детето...
Сцените с писмото на Ирина-Теодора, прекалено мелодраматични ми идват, някак. Много закъснява разкриването на мотивацията на героите, от което се губи усещането за автентичност.
Скрит текст:
Вече хиляда пъти повтарям - не ми харесва, че градят отрицателния имидж на персонажите главно чрез намеци и разкрития за сексуалния им живот, връзки и предпочитания. И на база на това морализаторски го заклеймяват като лошо и заслужаващи наказание. А нито едно ясно доказателство за престъпление по служба или други факти за злоупотреби.
Прави впечатление, че към двете убити жени беше проявена "милост". Смъртта им е била умишлено ускорена. А на адвоката, агонията и мъките не са му били спестени...

# 451
  • София
Е, няма ли да разпознае почерка?

# 452

А дали въобще знае как изглежда почеркът ѝ?

# 453
  • София
Кой реши,че това прощално писмо е писано от дъщерята? Аз си мисля ,че това писмо е част от мотива на убиеца. Някой в миналото се е самоубил ,писмото е запазено и сега ни го показва,за да ни насочи към причината за отмъщението
Баща й знае почерка на дъщеря си.😉
👍🏻

# 454
На мен единственото, което ми хареса в серията бяха сцените с Харитонов.
Само за тях със Заимова не искам да се окаже, че са замесени в убийствата. Симпатични са ми и ги виждам като бъдеща двойка.
За другите ми е все тая.
И аз ги харесвам много и се надявам да се влюбят и да изградят щастлива връзка, защото са наранени и двамата. Доста ни объркаха вчера наистина. Аз продължавам да подозирам библиотекарите и Грудов, както и Илчев.
Не искам Миа и Филип да пострадат и се радвам, че дъщерята на Десподов ще е жива. Обаче това с отвличането и е недоизпипано. Само супер богато момиче на деспода на града, в огромна къща през нощта, сама без персонал и охрана. Това е абсолютно невъзможно в реала. Някой и звънна и тя тича да отвори сама, през три етажа. После похитителят влиза в празното богаташко имение да вземе куклата, за да е изпрати обратно с дрон и писмо.
Кога е писано писмото? Отхвърлям версията да е искала да се самоубива, показаха я щастлива по дискотеки с баща си.
Илчев е доста подозрителен в случая, защото наистина го показаха обсебен от нея в дискотеката. Влюбен е и в Миа.

# 455
Шапката с козирка и челник, Смолян, посланието на прозореца, бивш полицай- аз видях Асен, честно, много прилича на него.  Е, и на библиотекаря и Елдъров.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 09:48 от trotinettka

# 456
Аз все още съм объркана. И на мен мъжът с Ирина ми заприлича на професора. Онзи тичащият , който преследваха от скрийншота ми прилича на Фичето още откакто го качихте.

Не дадоха точно как стана отвличането, но акцентираха на куклата, която беше на тоалетката. Значи трябва да е взета след това?

Илчев не го подозирах, но пък снощи се сетих, че в дискотеката той наблюдаваше Ирина, после отиде в тоалетната и когато Миа го спипа, каза че си мислел за нея. Значи ли, че може да има друг интерес (не сексуален) към Ирина?

Ирина и професора на онова представяне на Десподов се усмихнаха като стари приятели.

На същото събитие професорът каза на Елдъров, че вече не води ученици в музея. Защо ли е престанал?

Чудя се има ли връзка между всички тези неща или някои не са важни.

След снощи обаче със сигурност мотивите имат общо с родителство. Аз първоначално мислех, че някак е намесена майката на Дора, която е болна и не може да преживее сина си. Но сега мисля, че е нещо друго, но пак има връзка с Миа

# 457
  • Washington,USA
Откъде знаете, че момичето е живо? Аз видях тяло със затворени очи в спален чувал.

# 458
Може да не ѝ е дядо, а просто момичето да обича да ходи  в библиотеката, да чете и така да са си станали близки. Може и Фичето да е влюбен в нея.

# 459
Пишете глупости...
Убиеца може да е 2 варианта само
Вариант 1
Мъжът на съдийката , защото той пуска още във вторият епизод мивката с лявата ръка,там много бързо скриха историята му.Има повод да убие всички , почти всички са чукали жена му.А точно около нея беше началото и всички са навързани.Има профил на убиец , котката от къщата им също изчезна, пре всяко убийство дават котки като знак.

Вариант 2
Полицай Грудев ли как се казваше.
И той левичар и той завижда на шефа си , но ме съмнявааааа много точно неговият образ да са избрали.По-скоро нарочно го показват.Следващата жертва ще е Десподов то е ясно.Не виждам много причини да иска да убива и журналист и политик.Има вариант да са двама убийци , общо взето много силен филм

# 460
Откъде знаете, че момичето е живо? Аз видях тяло със затворени очи в спален чувал.
Дано да е жива !! Но на мен ми се видя че убиецът е мъж, когато беше без маска се видя къса тъмна коса и мъжки силует отписвам вече да е жена , дали е възможно убиецът да е Грудов ?? Него тотално го бях изключила , даже мислех че е нелепо да е той защото ми се видя прекалено първичен но може и да е Илчев и него започвам да подозирам .

# 461
  • София

Следим темата Wink :
Жива ще е. Дишайте спокойно 😁

# 462
  • Wonderland
Аз съм объркана... Четейки и Вас съвсем се обърквам Sweat Smile
Нямам предположение за убиеца, но... В последната серия виждам най-различни герои - ту директора на библиотеката, ту Елдъров (но пък той беше нападнат в първа/втора серия от мъж с черна качулка, който си мисля, че може да е Демонът. Иначе много черни качулки, много нещо...). Имам чувството, че на всяка сцена нарочно са използвали различни хора, за да остане самоличността на Демона скрита по-дълго и накрая...ИЗНЕНАДА...

В сцената между Мия във ваната и Филип, когато показват сцена от бърлогата на Демона, ми се струва, че прилича на библиотекаря. Опитах да изсветля снимката, току-виж нещо се проясни, но не Weary

Имаме и актьор, присъствал на премиерата, наред с всички главни герои, който пък все още не сме видели... Rolling Eyes

Когато Демонът тананикаше мелодия до Ирина-Теодора ми се струва, че виждам дълги бакенбарди отстрани на  шапката. Това на Илчев ми напомня. Но пък така "бащински" я милваше и обгрижваше, че го свързах с Елдъров.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 10:38 от Li77le Devil

# 463
  • София
Елдъров беше нападнат от автоджамбазите с идеята да го оберат, когато бяха намерили ключовете. Няма общо това нападение с тези на Демона.

# 464
  • Wonderland
Fever Ray, пропуснала съм го това Neutral Face Благодяря!

Елдъров беше нападнат от автоджамбазите с идеята да го оберат, когато бяха намерили ключовете. Няма общо това нападение с тези на Демона.

Общи условия

Активация на акаунт