“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 39 789
  • 796
  •   1
Отговори
# 690

Само едно нещо ще вметна : още от началото имам странното усещане , че има нещо недоизказано във отношенията  между Ирина -Теодора и Десподов…дали му е истинска дъщеря ( биологична)…. ? Както и да е …. но поне все повече се убеждавам , че от “този храст ще изскочи заек” .
Аз също си мислех за това,дали му е истинска дъщеря 🤔 Странни са ми отношенията им.

И аз се замислих за същото, но пък се сетих, че в дискотеката обясняваше как той е измислил името Ирина-Теодора. Това не е гаранция, че той е биологичният баща, може майката да е била бременна от друг.

# 691
Не е Папи Ханс, актьорът "Смилев" е. Grinning
Чудих се и аз какво става. 😃Адвокатът ли беше, той беше с невероятна игра, ама...

# 692
Някой може ли да даде линк към трейлъра на следващия епизод?

# 693
Хора, страхотни сте! В тази тема времето от четвъртък до четвъртък минава много по-бързо и чакането на следващия епизод е приятно! Не мога да се меря с вашите идеи и предположения, но нека да споделя какво ми е дошло на ума. Да не би някой да е загубил дете, брат или сестра заради наркотици, отмъщенията да са в тази посока! Журналистката - наркодилър. В предишен епизод пак заловиха наркодилър, май и той беше свързан с Десподов. Или катастрофа в миналото, станала под въздействието на наркотици, от която някой жестоко е пострадал или загубил близък човек. А жертвите на демона да речем са покрили трагедията и присъда е нямало. Спомням си за първи сезон как Асен обясняваше на биологичната си майка, че десетилетия наред е чакал възмездие, не знаел на кого да се моли - на попа или на ходжата, но възмездие нямало. Затова накрая е взел нещата в свои ръце и по свой си начин раздаде правосъдие.

# 694
  • Washington,USA
Тони няма много последователи в инстаграм. Ако той е убиецът, гледайте как ще се напълни с фенки профила му. 🤣

# 695
Реално е с второстепенна роля, но не маловажна. Той е гласът зад кадър. Не присъства в основния каст на филм. Което не го изключва автоматично от подозрение.

Има го в началните надписи, което си е точно основен каст. Друг е въпросът, че въобще не акцентираха на името му сред участниците, когато представяха сериала.

# 696
Промото на следващият епизод нищо не подсказва, напротив, така го разпокъсват времево и умишлено объркват последователността на събитията, та нищо да не може да се разбере.
В предишното промо Мия беше насочила пистолет срещу Филип. И какво излезе накрая? Демонстрация на нейното предположение, че убиеца е левичар.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 12:02 от Sysly

# 697
И къде е промото, не го намирам?

# 698
И къде е промото, не го намирам?
Споменаха, че върви в рекламите на Нова ТВ. Аз не гледам телевизия и не съм го гледала. За нищо на света не мога да си причиня тая телевизия, та ще си чакам да качат епизода на запис.

# 699
И аз не гледам, затова питах. Те го пуснаха след края на епизода в четвъртък, но не го гледах много внимателно. Щеше да е хубаво да бъдат качвани трейлърите на епизодите в страницата на сериала във фейсбук.

# 700
Зачетох се за "Колелото на живота" от Захари Зограф. Не знам дали има връзка, но пишеше, че в центъра му е поставена Християния - жената на брат му Димитър, в който Зарахи е бил тайно влюбен. Т.е. имаме двама братя и една жена и любовна история.

Скрит текст:

„Колелото на живота“ се състои от два концентрични кръга, показващи два начина човек да изживее живота си. Във външния кръг е изобразен стремежът към материални богатства – в средата на живота човекът, тръгнал по този път, е на върха на „щастието“ си и е изобразен със скиптър и кесия с пари, но след това колелото бързо се завърта и човекът (обрисуван вече като старец, измъчван от болести) разбира, че всичко това е било напразно, защото след смъртта му няма да има и помен от тези стремежи. Във вътрешния кръг е представен пътят на духовното развитие – с тези блага човек е щастлив дори в края на завъртането на колелото, защото животът му не е бил безсмислен – плодовете от труда му остават и след като колелото направи пълен кръг.

В средата на стенописа е изобразена красива млада жена, в разкошни за времето си дрехи, която държи чашата на удоволствията, като символ на самия живот. Казват, че това е Християния – съпруга на брата на захари Зограф, в която художникът бил тайно влюбен. Изповядвайки се, той споделил: „още оттогава я обичах, отче, така я обичах, че в детинската своя любов си казвах сред лято: ако тя поиска сняг, ще се изкача нагоре в планината, под върха Мусала ще стигна и в шепите си сняг ще ще донеса. И посред зима си казвах: ако тя ми поиска теменуги, ще избягам, ще ида в долна земя, там, където настъпва вече пролетта, и с китка теменуги ще се върна при нея, за да узнае колко много я обичам. Но тя не ми поиска нито сняг, нито теменуги…“

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 12:16 от anngi1302

# 701
  • Галифрей
Ама те ги качват в фейсбука промота някъде през седмицата

# 702
Аз засякох промото в петък около 22:30.
Тони не фигурира нито в каста на уикипедия нито на страницата на Нова с изброените герои

# 703
Ако убиецът е някой от тези точно - залагам на Тороманов. Не знам защо, но още от началото не ми е читав.

# 704
Тороманов според мен е извратеняк и прелюбодеец, заради което е много вероятно да бъде жертва на Демона. Не мисля, че е убиецът.

Общи условия

Активация на акаунт