.
. Ето и почерпка от нас:

, така 4е- по-късно ще се вклю4а отново!
!
,колко си поплака малката душичка.Реших да отложа вземането на кръв,за четвъртък,защото днес,щеше да и дойде много.А,пък и без това се оказа,че урината,която занесох трябвало да бъде не по-късно от час и половина дадена,за изследване,а ние отидохме около два часа и нещо,след,като бебка се изпишка в пликчето....
...
....
!ЦЯЛ ЖИВОТ,ЩЕ БЪДЕШ МОЙ
!
.Пържолки и разни други месца пак той си ги прави...
,да е в напрежение 
!Кога се присъединих към вас ,кога станах толкова досадна
!И като си помисля,че бебчо е спал на тая влага бог знае колко време
Дали не е някаква кондензация?Калъфа на матрака е от изкуствен плат.Ужас!Сега съм подложила между матрака и таблата едно покривало за спалнята от памук пък да видиме.
както и да е...надявам се е от зъбките. Педито препоръчала на друга мама да купи гърне и вече да поставя детето на него. А те са наборчета с моето. чудна работа...те едва пазят равновесие като седят , а гърне
малко странно толкова рано...
защото знам,че те празнуват Трифон Зарезан).Ние от квартала дружките сме се организирали да отидеме на едно ресторантче с татковците,а бебоците кое при баба,кое при свеки.
Много ни обичка и е наистина много гальовен.Но,имам забележка-малко кръшка от работа в къщи.Мързеланко си пада,но за това съм аз да го корегирам 

!Сладурче е иначе-по честен ,добър и любящ съпруг и баща на Дейв надали щях да намеря.Ама мноооого работи бе,само в неделя си е в къщи.През останалото време се виждаме сутрин за 20-30мин. и вечер за 1-2 часа.Искам да му кажа от тук ОБИЧА МЕ ТЕ СКЪПИ!
. Добрата новина е - коста ми е спряла да капе.

Коренна противоположност сме: той е тих и спокоен аз експанзивна и прибързана. Той е балансьора вкъщи. Не повишава тон , а аз крещя като за последно. Обичам си го такъв мил и нежен , макар че не се сеща да свърши нищо вкъщи. Майка му така го е научила
Но за сметка на това оценява моя труд и гледа да го олесни по свой си начин (разбирайте купуване на всевъзможна олесняваща женския труд техника) Още като почнахме да живеем заедно, преди 3 години, му казах че няма да бъда нечия слугиня за това искам жена да чисти за секунда не се замисли да ми противоречи просто каза "намери я". Е и в романтиката го няма много, но за сметка на това ме побърква от смях има невероятно чувство за хумор и знае , как да ми въздейства с него. Точно поради тази причина никога не съм можела да му се сърдя повече от 15 мин. Почва да прави едни страшни физиономии от които прихвам да се смея и до там със сърденето ми. Когато разбрах че съм бременна, дори за миг не се притесних какъв баща ще е и смятам, че с право. Няма друг човек на света , който да се грижи с цялото си същество за Чавдара. Никога не го е било страх , защото е малка, къпе я, преповива я, говори и толкова нежно че се разтапям всеки път когато ги видя как си общуват. За това го обичам, защото нямам нужда от подаръци и рози имам нужда от човек на който да разчитам, който да ми е опора и слава Богу го получих. И аз като Дани, гледам много много да не му показвам, че е прекрасен, за да не би да се самозабрави. но мисля че съм му дала да разбере че заедно с Чавдара са всичко за мен и ги обожавам.
)