АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Хайде пак да се разпиша Grinning, 4е ме е хванала скуката. Нямам работа до 23ч , но не ми се ходи до нас Rolling Eyes.Ей -така си седя кроти4ко пред компа и 4ета я за глутени, я за жълтъци Simple Smile
Днес следобед ми се обади...баба ми Shocked.( за уто4нение не съм я виждала от около 2 години).Тая жена по принцип я чувствам по-дале4на и от  най- дале4ния съсед....Абе- никога не съм я 4увствала като истинска баба. Та- обажда ми се тя  съвсееееем слу4айно Wink да 4уе как съм , как е млката и т.н. И от там като се по4на да се опла4е-  ooooh! как нашите не идвали, как сме се загубили и т.н и т.н. АМа мен това какво ме вълбува. Опитах се да бъда дипломати4на, ама като взе да ги напада ве4е ми писна Naughty и полудях-  CloseИ в резултат на този тъп разговор ми се скофти настроението цял следобед.Ох- всъщност не знма защо то4но ви разказах вси4ко това, ама  - много се ядосах #Cussing out.
Хайде сега малко по-ведро Grinning.От онзи ден моя мъж ми вика 4е Дари пла4ела на Ма-ммммммма,И аз се хиля и му викам - да бе- на вуй4о пла4е и подвиква Joy.Въобще не му обърнах внимание, защото най-малкот знам 4е е твърде рано за такива звуци, и ако ги има са слу4айни. И бава4ката  е казвала 4е така подвиквала Shocked, и аз подминавах нещата с усмивка.Но днес тъкмо тръгвам за работа ,казвам 4ао на вратата и затварям.Докато 4акам асансьора тя ти4а да отваря вратата и докато отклю4ваше се 4уваше пак тов МА_МА_МАммммм-ма.ЛЕлеееее- разтопих се Hug.Все си мисля 4е не е особено съзнателно,но самата мисъл много ме топли.по4ти се разплаках от умиление Heart EyesОх- спирам дотук  с моите излияния, 4е пак се раз4увствах от собствената си лудост CrazyАйде- до после, когато съм по-адекватна. Отивам да пуша, 4е съвсем изпуших Whistling

# 61
  • софия
Леле,ще ми се пръсне главата,така ме цепи,че чак и очите ме болят.
Дали пък нещо не се опитвам да се разболея  Tired?
Найата,заспа преди малко,след двучасово мощно крещене  Shocked...
Аз пък да ви питам,нещо мнооого "срамно"  Blush...Вас след,като сте си направили кола маска и започнете пак да се окосмявате-сърби ли ви?
Защото аз ходя и ще полудея от чесане.Ебати,гадните косми  Twisted Evil.
Накрая,ще отида и ще си направя няколко лазерни продцедури и ще се свърши  Crossing Arms,ама съм чувала,че много боли  Sick...Има ли някой правил си тези "екстри"?
Ееее много ми стана готско,като видях,че има включване от някой мацки не разписвали се отдавна  Peace.
Сега обаче ми се губят-ПЕПЪР,ВАЛКАТА,ЛОРЕКСА,МИСКАТА....има и още,но пустото му главоболие  Wink
Мисля да си лягам,че утре сме на детски рожден ден и ако,още се чувствам така,не знам как,ще изкарам.Рожденничката,става на една годинка  Heart Eyes!
Чао!

# 62
  • у дома
ronkis, Ния аде 5 пъти на ден 165 мл вода + 5.5 лъжички АМ. също по 160-170 грама пюре или каша.  Peace
dani777k, това с главоболието ми е познато, дано ти мине по-бързо  Praynig пийни хапче. след кола маска никога не ме сърби  Naughty само ако се избръсна в извънредни ситуации, тогава  ooooh! за лазерните процедури нямам представа  newsm78
vesi77, разписвай се по-често! Hug а и може някоя срещичка с alexsb да си направите  Laughing още нещо исках да пиша, ама много ми се спи  Tired

лека нощ момичета и бебчета  Hug

# 63
Добър вечер и от нас.....Цял ден имах гости от Варна и беше много приятно.........
Някоя мама беше споменала за албумче с татковците........и понеже ми доскуча реших да го направя...........Ето го

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104989

Дани777-Не знам дали боли лазерната епилация,ама ти секцио си издържала,нови  bombs .........Все се каня да те питам кое болеше повече.....??Инъче и аз все и се каня на тязи лазерна,ама искам да ми я препоръча някоя приятелка-къде ,от собствен опит(да не стане някой сакатлък),ама за сега нямам такава.

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 23:08 от mmilena

# 64
  • варненка от София
Добър вечер и от нас.

Шушето вече от доста време спинка, но неспокойно и проплаква, но все пак остана време и за мама и форума.
Четох за мъжете на всички и аз като вас мога да изброя и положителни и отрицателни черти на мойто мъжле, но явно положителните преобладават, след като живеем заедно в разбирателство и любов. Мойто момченце е зодия рибка и вдъхновен от зодията си е страстен рибар. Рибар е неговата диагноза  Mr. Green Мога да го обявя за герой, понеже живее с две лъвици и за сега ни издържа на капризите.
Качих и аз една снимчица в новото албумче с татковците.
Ние пък с татито се запознахме в интернет, модерна връзка един вид и за това аз от софиянка станах варненка от близо две години. Живеем без брак, в грях както се казва, но бракът за нас е чиста формалност, имаме много повече общи неща от един подпис.
Най-хубавото е разбира се малкото ни шушенце, с което сме много щастливи и горди.

Велмар, винаги съм си мислела, че като чуя първото МАМА от шушето и ще ревна, така че напълно те разбирам за емоциите ти и ти честитя!

# 65
  • Някъде там...
Добър вечер мами   bouquet Heart Eyes

Аз май наистина полудявам вече newsm78 newsm78. Днес цял ден си мислих , че съм чела форума сутринта и сега сядам да чета, ноооо гледам че от снощи не съм поглеждала #Crazy
 Охх омръзна ми да се занимавам с тъпия комп. От 3 дена го преинсталваме 2 пъти и кафа вече. Тъпият диск на тъпите драйвери за звука не бачка и 2 дена търса и не намирам Thinking

Голяма тема сте почнали за татитата newsm10 .
Нашето тати е зодия лъв , родени с Вики на една и съща дата Mr. Green За сега май лъва в къщата съм аз Sunglasses( а аз съм рибки)Много му крещя и му наговарям едни гадни работи и после много съжалявам Cry   Много ни обича, както и ние него. Мие чинии, шишета на бебчо. Чисти от време на време, но отгоре отгоре и аз после трябва да минавам след него Mr. Green Зарибен е от компа и най вече за това се караме. Е и за едни други неща, но за тях не ми се пише (хубаво , че са надалече Sunglasses) Много е гальовен,нежен и т.н. И той често прави закуска сутрин, аз досега да съм правила 4-5 пъти, преди ми е носеше в леглото:) Не държи да има сготвено( е тайничко се надява да има де Twisted Evil) , примирява се и с 2 филийки с нещо си Simple Smile Be kakwo ви кажа още миии много си ми е добричък, не ми държи сметка за нищо и т.н. Айде стига съм го хвалила, че както чете тук  smile3503 Heart  

ronkis  и ние сме на 5 ядене, даже някой път и на 4-ри и си изпива по 180 мл. мляко(може и още толкова да изпие), зеленчуково пюре-120-150 гр., плодови и каши към 100 гр.

Днес наистина се побърках. Вики от сутринта е толкова крив, мнооого рева, ама много и нямаше с какво да го успокоя. С триста зора го приспах в 11 и в 13ч. се събуди , изяде си пюрето и после уж се заигра и като почна отначоло всички-ревввв голям. Останах без нерви, а и му викнах на 2-3 пъти яката Embarassed Sick И навън едно студено днес, не става за разходки, но нервите не ми издържаха и бум в количката и навън и както си ревеше , спря и се загледа в дърветата и клоните и заспа Hug Обиколихме малко и се прибрахме и тайничко се надявах да не се събуди като го местя, но нямах късметче и реването се повтори пак Sick, голямото реване. Хубаво , че дойде баща му , та да ме отмени малко , че пуших цялата smile3511 И преди да заспи пак същата история.  smile3515

didika аз ако съм на тебе до сега щях да съм си направила тест Simple Smile Да няма пак fertilization

Съжалявам , че толкова писах. Ни беше нарочно Blush
Айде лека и по полека Heart Eyes newsm51

# 66
  • София
значи за мъжете...

Какво да ви кажа? И аз ли да започна с хвалбите?
Програмист е и е зодия Телец
Всеотдаен татко и съпруг. Спокоен (за разлика от мен)
Мие чинии и почиства, мога да разчитам на него за Ив на 100%
Помага ми за всичко, не само когато го помоля.
Изключително е грижовен и към мен и към бебето.
Не готви, защото аз обожавам да го правя - хоби ми е.
За радост яде и харесва всичко което си измисля и твърди, че моите гозби са по-добри от на мама му  Peace
  hahaha Не ме бие  (и не пуши-мрази цигарите)
Прави всичко по силите си за да бъда щастлива, а аз все съм недоволна и искам още Sad
Аз пък съм много импулсивна. Лесно се паля и лесно се укротявам. Чудя му се как ме изтрайва понякога Wink
Имам чувството,че говориш за мъжа ми (с изключение на цигарите) за мен  Joy , ама наистина,съвпада 100 %. А ти да не си везничка?
Само ще допълня-романтичен,кара мотор,готви рядко,но много вкусно,но не му остава време за по-често.
За яденето - аз на шега му казвам,че е "Доброто прасе".
Ето и снимки и на моето татенце теленце:  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2184057

# 67
Уж нямаше да публикуваме снимки, но двойния празник заслужава компромис Wink Ха 4естито и наздраве- кой каквото празнува. .
ЖЕлая ви много вино и любов Heart Eyes
( Аз след малко приклю4вам работа и ще си ходяяяяяяяя- урааааааааа Party

# 68
  • Някъде там...
Честито на всички влюбени и разлюбени и на тези, които празнуват Трифон Зарезан!!!

# 69
Здравейте и от нас!
Честито на всички месечинковци! Да са живи и здрави!
blanc определено още спим по гръб. Та ние сме май единствените в отбора на необръщащите се. Макар че в последно време имаме някакъв напредък по въпроса.
Karim и нашата проходилка е такава, но не виждам някакви минуси. А между другото нашата си има пеещи бутончета, а също и тези кръгчета за които говориш, само че при нас не падат толкова лесно. Абе явно не сте уцелили проходилката.
bubcheto15 и ние още не сме си купили обувки. А се чудя и мая по въпроса какво да правя. Те сега реално на нас не са ни нужни. Доколкото знам при прохождането е по-добре да са по терлички вкъщи, отколкото с каквито и да било обувчици. А може и да греша незнам.
Блу ама вие сте големи бързаци. Ние пък се познаваме от минимум 10 години. Той беше първата ми ученическа любов.
dani777k много са неприятни тези моменти. А идеята за подаръка е страхотен. Искам и аз, ама незнам във Варна къдее. Някоя варненка ако знае да помагааа.
А по въпроса с окосмяването, само ако съм се обръснала. След кола маска определено не. Данеби пък да си се обринала от някоя съставка, знам ли.
Велмар като се замисля и моя Владимир като тръгне да реве и започва да нарежда МАМ МААААм, което е малко далеч от МАМА ама нали от някъде трябва да тръгне детето. В този ред на мисли вчера детето съвсем рязко и отсечено каза ТАТЕ. Ама така ще е, тя майка му неспира с това "Тате това, Тате онова".
Пуснах и аз снимчици в албумчето с татковците.
MimSss ние като излизаме само за да се приспим и после не го местя, защото се събужда. Просто го оставям в коридора, оставям вратата на стаята отворена, за да се отоплява и коридора и чакаме да се събудим.
Само да добавя за нашия тати Зодия Овен, а аз зодия Телец. Ама и двамата с рогите напред.

Ама то вече станало 14-ти. Честит празник - дали Трифон Зарезан, дали Свети Валентин няма значение. Важното е да има повод! Пожелавам на всички много, много любов

Чао и целувки по голите дупета!

# 70
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН   Two Hearts   cheers  Two Hearts
Весело прекарване и много настроение и усмивки!!!

Само да кажа как нашата компания е обединила двата празника-ето  как:
Празник на ВЛюБЕНИТЕ във ВИНОТО   Joy

# 71
Колко нощни совички сме се събрали!

Честит празник (всеки да празнува според контекста Laughing) мили августовски майки!!!

Аз днес най накрая имам час за фризьор, тези дни ще посетя и козметичката, искам да отида на зъболекар, и на всичкото отгоре започнах диета с ограничаване на тестените неща, щото все пак още кърмя. И ако след всичко това не заприличам малко на човек, ще се  #2gunfire
Дани, и на мен ми се е случвало така след кола маска, мажа се с олио или крем, защото и аз не издържам на сърбежа, е на бермудския триъгълник е малко сложно да се слага крем Joy Иначе, Боби много хареса Стамен, като се бяхме засекли случайно в Южния, явно раците се надушват.
Същото важи за мен към Мики и Ммиленчето Embarassed Абе всъщност всички майки тук, в нашия форум са много интересни личности и супер приятни мацки  bouquet
Нори, по-хубави мъже от девите и скорпионите не съм срещала в моя скромен 27годишен живот, ама това е една съвсем друга тема Sunglasses
Велмарче, браво на малката, ще я правим телевизионна водеща, щом така бърза да проговори Wink
Анди, Гогич е станал страхотно детенце, пу-пу, нищо че е конкуренцийка, много е сладък такъв русичък и изглежда много миличък. А аз, мила, имам същия проблем като теб с дясната китка, ходих на ортопед, но и теглих една майна, след като каза, че е някво одебелено сухожилие, което ще лекуваме първо с физио, после кортизони, и ако не стане - с ОП. Абе тая луда ли е, що ли, изобщо не и се вързах, хвърлих бележката за физиото и така ще я карам, по старо му. Sunglasses
Ралке-Балке, Пепърче, къде сте бе мацки???

# 72
  • гр.София

-Добро утро, любовчийки!

Моята щерка си промени режима.Вечер заспива в 21ч ( ура,и аз гледам "Монк"!), а не стои до 23ч.А сутрин се ококорва в 6 ,но ние така или иначе по това време ставаме всички.
 Вчера, на ваксината и ние оревахме кабинета. Не е в състояние да ме разчувства, но докато я държа здраво и я бодат,аз си затварям очите!!!
 Пепър май е в провинцията-не е изчезнала.
 Мен ужасно ме сърби като растат космите-всъщност, няколко дни,докато пробият(ама че тема)
 Мимс, запомнила съм мъжа ти от темата,в която всички раждахте ( аз тогава не пишех още при вас,само воайорствах Heart Eyes) и той писа да съобщи за сина ви.Много се впечатлих!
  Аз ще ви шашна-и ние не сме женени.Имаме 9години зад гърба си и две деца. Според познатите ни сме по-женени от всички останали. Аз изпитвам ужас от мероприятия като сватба и погребение Sick  Не отричам браковете-но аз така се чувствам...по-спокойна.
 Дани, това уточнение за урината беше много ценно , а кръвта да се взима на гладно newsm78-има ли нещо такова, че не се сетих да питам лекарката. И как да държа едно бебе гладно?!

# 73
  • София
Добро утро на всички! Честит Свети Валентин, а за почитателките на хубавото вино и Трифон Зарезан!  bouquet

И аз качих снимчици на нашия татко в албумчето. Нашите приятели, като ги гледат двамата с Калоян винаги казват "Жена, това дете не е от теб" Joy

Бланк - на нас ни вземаха кръв онзи ден, но аз не съм го държала гладен, няма и как. Той ще опищи света.
Сега отивам да правя кашата, че бебо вече наддава бойни викове. После пак!

# 74
  • София
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК,МАЦКИ!!!
Heart Eyes
Аз тази нощ бях на примоция - Ина заспа след кърменето в 9,после се събуди за папане чак в 6 и после спахме до 8 PartyГолям купон,но сигурно ще е инцидентно Sad
Дани,съжалявам,че Найа толкова си е поплакала на консултацията, а колкото до колата маска - сърби,ама за лазерната епилация и аз нямам идея ThinkingА глава може да те е боляло заради притеснението ти покрай Найа Peace
Карим,аз Ина я слагам на гърне(както се видя Laughing),но тя седи абсолютно сама,даже и сяда сама,така че не ми е проблем.Но ако бебето още не може да пази равновесие може да го придържаш,а ако изобщо не може да седи - естествено,че няма да го слагаш Stop
Сега за проходилката - нашата струва 60 лева(не знам малко ли е или е много),няма остри ръбове,голям зор виждам,за да преместя нивата на горе,а надолу контрата е толкова силна,че обикновено викам мъжа ми.Има 5 различни мелодии и клаксон на волана Mr. GreenПускат се много лесно и на таблото святкат всевъзможни червени лампички CrazyЩе взема да яснимам и да ти я покажа,че май определено ви е гаден модела newsm78
Отивам да се кърмим и до после Hug
P.S.Подобна на тази е,но има спирачки,повече степени и повече екстри по таблото,иначе изглежда така,ама оранжево и зелено

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:09 от bubcheto15

Общи условия

Активация на акаунт