АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
# 76
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, И НА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ВЛЮБЕНИ С ПОЖЕЛАНИЕ ТОВА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ СКОРО !!!  Heart Eyes
Леле като ви слушам излиза, че всички татковци са идеални. Предполагам това се дължи на мамчетата и дечковците до тях.
А пък какво да кажа за моя - зодия "шаран" /риби/, незнам какво трябва да стане за да почне да се занимава с домакинска работа с изключение от време на време на готвенето /основно пържени яйца, всичко останало веднъж-два пъти в годината/, прави се на много работен /все е по срещи и тем подобни/, но почти всичките ми прищявки и измишльотини задоволява, а вярвайте ми те никак не са малко. Голям детеман е да не види бебе, в тази връзка беше и пожеланието му за нова година - ново бебе за което щях да го застрелям  #2gunfire  По въпроса за споровете /меко казано/, основен инициатор съм аз. Някой ако ни слуша в тези моменти би си помислил че сме италианско семейство, но на мен така ми минават по-бързо насъбралите се отрицателни емоции, въпреки че ме държи малко по-дълго от него около 5 минути.
По въпроса за запознаствата и при нас беше много скоропостижно. Запознахме се на 31.01.1998г.  на студентски купон, след двадесетина дни той предложи да се оженим. Моят отговор беше че докато не забременея не се женя и следващия месец бях бременна с баткото, който се роди на 04.01.1999г. и така продължаваме. За сега не съжалявам за това прибързано решение, дано така да е и за в бъдище.   

# 77
  • София
Пепър,виждам те,в никаква провинция не си!!!Пиши ниииииииииииииии,все пак днес трябва да се обичаме Heart Eyes
Дидика,въпросът с обувките е доста спорен,едни твърдят,че бебетата трябва да да прохождат боси,а други,че им трябват високи обувки,които да държат глезените,ти сама решаваш кое да слушаш,аз лично като слагам Ина в проходилката й обувам обувчиците на Колев и Колев с ципа около крачето, както вече писах,за това и питах и Карим те какви обувки са купили,да видя дали няма нещо по-добро Peace

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:42 от bubcheto15

# 78
Честит Свети Валентин, Трифон Зарезан и всички месечинки!!!

Хайде и аз да се включа с хвалебствията за таткото ни, че днес ми е едно обичливо.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Той също е теленце, страхотен домошар (което понякога дори ме изнервя), много тактичен (за разлика от мен newsm36) и коректен, особено към приятелите ни. Помага ми в чистенето, но само ако го подсетя Mr. Green,  но по принцип в свободното си време винаги прави нещо, почти не почива и затова немога и да изисквам повече.
Това е засега, после ще се включа пак за недостатъците му.... smile3508

Обърквация, хайде намирай повечко време за нас...... smile3534

dusheto, мерси! newsm51
А за китката, другата седмица съм при д-р Драганов Mr. Green, така че ще докладвам.

Мама Дидка на бебе Влади, не сте единствени - Георги също не се обръща още и спи само по гръб.

Мами, намерих Вигантол в една аптека в "Орландовци", който иска - на лични координатите!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:49 от AndyB

# 79
  • В ЛЮтеницата
Ура! Пак празници! Да ги отбележите подобаващо!!!
Тука сме и сме добре. Имахме неприятен повод за отсъствие, но вече оптимистично гледаме напред!
За татковците ако се включа - ще ми завидите всички   Blush! Ама то е защото моя си го отглеждам от ученик и съм си го моделирала чудесно! Blanc ние живяхме 15 години заедно и апартаменти и коли купувахме, но се решихме на брак чак след като забременях с Лора. Направихме го в памет на баща ми, а и за да зарадваме останалите консервативни роднини, но затова пък не ги поканихме на "сватба"  Twisted Evil! Имаше и други странни причини, ама са много дълги за разказване и сега ми се виждат смешни  Thinking.
Дани, за космите си мислех, че само аз имам проблеми - ама ти ме "успокои". За лазерната епилация съм чувала, че и тя не е вечна - иначе досега да съм я направила.
Блу и Pouh, като правите коктейл - как го давате в шишето ли? С каква дупка? Не че съм се засилила да давам, ама оня ден се оказа, че съм купила пшеничена каша вместо оризова (къде съм бляла незнам) и се оказах без следобедна манджа, та да съм подготвена.
Бубче - ама Ина май наесен в първи клас ще я записваме?
А за гърнетата някъде четох, че имало прозрачни - и било удобство да видиш какво е свършил наследника... Joy
Айде  до после!

# 80
  • София
Честит празник! Пожелавам ви всеки ден да е изпълнен с много любов!

Сега обаче имам друг червей в главата - още не ми е дошъл цикъла. Миналия месец беше на 4, а сега ........ нищо още. #Crazy
И аз бях така и тичах до аптеката за тест, показа  EFN и след няколко дни ми дойде.  newsm44
И моето дете вчера ме побърка, около два часа рев без да мога да го успокоя по никакъв начин. Вечерта тъкмо заспа и след 10 мин. се събуди, отвори едни големи очи и започна да си гука и така около час.  #Crazy Днес деня пак започна с рев и пищене, ще видим как ще я караме, пък и времето не става за разходки .   umbrella
Марти вече се изправя и махнахме горните нива и на леглото и на кошарката. Седи стабилно и мисля да му взема гърне.
Aila, кажи нещо повече за ЕБХ.
А измислихте ли някакви изненади за мъжете си  Confused:

# 81
  • София
Пепърче,ама точно така съм го замислила,че баба й на Ина извежда четвърти клас сега и на есен поема първи клас,та мисля да й я давам,а пък довечера съм решила да й дам 50лв и да я пусна да празнува я свети Валенитин, я Трифон Зарезан Twisted Evil  Mr. Green Joy

# 82
Честит празник на влюбените, Честито на именниците, Честито на винарите, честито и на археолозите!  newsm51
Днес съм в страхотно настроение. Чакам принцът да се разбуди и излизаме навън, имам нужда да разпръсквам енергия....  261uu Чета тук много хубави неща за татковците. И си викам, да не го прехвалвам моя възлюбен, да си кажа че е много скаран с готвенето (освен варивата). Въобще не му спорят разни автомобилни неща, разни поправки, ремонти и такива нещица.... Не че е задължително или нужно, но голям смях пада понякога... Купих му разни изненадки за днес... Една от тях е огромно сърце...ама огромно. Харесва ми това, че има много приятели, мъжкар е и....обожавам спортната му фигура и чувство за хумор. Сега ме е яд, че онзи ден гледах супер бельо в комплект с чорапи и халат - цялото на червени сърчица. Трябваше да се докаросам така, да купя няколко свещи и изненадаааа kiss Heart Eyes

# 83
Влизам само да ви честитя празниците  Wink
Честит Трифон Зарезан и Ден на Влюбените!
Пийте и се обичайте, обичайте се и пийте!!!  smile3533

# 84
Добро утро ,момичетра!Честити ви празници-(кой каквото празнува Wink ).Седя и дремя Tired с кафето . След акто се прибрах от работа нощес, не можах да заспя до 3ч Crazy, а Дари в 9 ве4е не издържаше сами4ка от скука и запо4на да ми подвиква да ставам.АМи - станах,и сега се опиотвам да се събудя някакси, 4е денят е пред мен.Хайде, желая ви хубав, па макари дъждовен ден  bouquet

# 85
  • София
Честит Трифон Зарезан и Ден на Влюбените!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Честит имен ден и на Вал-стеф и Уинки! Hug  bouquet
Бъдете обичани мами и жени всичките! Heart Eyes
Времето е подобаващо гадно.
Нещо нямам настроение.
Цунки от нас!

# 86
  • В ЛЮтеницата
За обувките - Лора е родена за маймунка - не иска да е обута, не иска да е облечена, даже за да яде си сваля чорапите  hahaha! Иначе и аз се опитвам да и слагам едни обувки с твърда подметка като е в проходилката, но мисля че като се стопли - ще проходи боса! Ако е по чорапки - ще се "разчепи" по паркета и плочките.
За обръщането  - показа ми два пъти, че може да го прави, но толкова... Мързел голям...
Dreams, получих си поръчката (от Хонг Конг) точно на седмия ден след като я направих. Излезе ми доста по-евтино, но има неща, които не са по-евтини от магазина. Иначе когато има промоция според мен си заслужава разправията, ако имаш пари и ти се харчат за козметика  Peace!

# 87
  • у дома
Честит ви празник, момичета! Бъдете обичани и обичащи всеки ден, не само днес! ха наздраве  newsm24 Wine Glass

за нас днес е най-обикновен ден  Wink на 19-ти е специалния  Mr. Green  Blush  Heart Eyes
Pepper, първо взех един биберон на Чико (имам едно единствено такова шише) с голяма дупка (тип мерцедес), каучук - само такъв имаше. Ния отказва да пие от него  Sick онзи ден pouh ми каза, че тя е взела на Авент биба с три степени, с която Миташки пие шейк и каша без проблем. има номерация I, II, и III . когато III сочи към нослето, тогава отвора е по-голям и е идеален. още не съм отишла да купя и се мъча с Авент 4 дупки + накрайника на магическата чаша... един час ядем така  ooooh!
gybka111, виждааааааааааам те! пиши ни  Hug и снимчици скоро не си слагала, мисля  newsm78
AndyB  Hug   bouquet  Heart Eyes

после пак ще  пиша  Hug

# 88
  • София
Момичета, влизам, за да кажа една много хубава новина. Днес в 8.47 моят шеф се е сдобил с щерка Лия, много дълго чакано бебе! Да му е жива и здрава!  Че е рядко свестен човек bouquet

# 89
  • София
Честит празника на всички празнуващи! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт