АВГУСТинче, плод на любовта голяма, е златото на тати и на мама!

• 12 183
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, принцеси Grinning

Мама Дидка на бебе Влади и Анди, а също и Пепърчето - нека да сформираме нов клуб на НЕОБРЪЩАЩИТЕ СЕ БЕБЧЕТА Joy Моят сладур ме гледа всеки път много подозрително и с известно отегчение, когато се засуетя да му правя гимнастики за обръщане, щото той такива намерения никога не е показвал че има Sunglasses

Ние също нямаше да се оженим, ако не му бях предложила  newsm51 И аз като Пепърчето си го моделирам от ученическото време, от 9 години сме заедно като мъж и жена, оженихме на 11 септември  Sunglasses

# 91
  • София
Мама Дидка на бебе Влади и Анди, а също и Пепърчето - нека да сформираме нов клуб на НЕОБРЪЩАЩИТЕ СЕ БЕБЧЕТА Joy Моят сладур ме гледа всеки път много подозрително и с известно отегчение, когато се засуетя да му правя гимнастики за обръщане, щото той такива намерения никога не е показвал че има Sunglasses

hahaha Joy
Моля, моля, не ни пропускайте! Naughty Mr. Green И ние сме от мързеливите!

# 92
Честит празник и от нас..........
Аз нямах време да купувам нещо на татито...Взех само 2 картички и съм ги пуснала в пощенската кутия и ще го накарам деа провери ,дали не са дошли сметки.......(инъче ще престоят там до лятото).А аз още снощи бях много приятно изненадана..отивам да си лягам и......червени рози на леглото..........Мното ми стана приятно.....Кога ги е купил,къде ги е държал не знам,като приспивах бебка ги нямаше.....А преди това се правеше,че е забравил че утре е Св Валентин ......... Joy

Май много от татковците са риби....но и рачета много има.........
Дани777-може би е късно ,но чаши със снимки правят във : www.fotolan.info  Аз съм си правила там и съм доволна........Имат на много места в софия виж в сайта,и сори че не съм го направила активен,ама бебка нещо се разлошотя..
Целувки от нас.....за  всички вас...........

# 93
  • София
Ние с моя мъж сме заедно от 6 години(толкова стават следващата сряда) и почти от толкова живеем заедно.Като правите сметка,че съм на 23 години сетете се кой кого се опитва да моделира. Ама аз съм доста тежък характер и той също и как не сме се избили не е ясно на никой.Той е стрелец,а аз съм лъв и двамата сме много пестеливи на компромиси CrazyОткато се роди Ина,естествено аз съм тази,която премълчава или отстъпва повече.Женени сме от година и половина,а три месеца след сватбата решихме да имаме бебе и стана от раз,което мен ме направи най-щастливата жена на света,защото бях много притеснена заради спонтанен аборт 6 месеца по-рано PeaceМного е умеят и кадърен,страшно амбициозен и трудолюбив, но е адски ревнив и твърдоглав. За домакинска работа,смяна на памперси,хранене приспиване и гледане на Ина като цяло и дума не може да става Crossing ArmsВсичко си чака мен WhistlingВсъщност най-точно може да го характеризира една дума - македонец!

# 94
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ! Обичайте се още повече ...и се "уважете" с вино и мезе, за да тръгне още по-добре!!!

# 95
  • гр.София
Тоя форум- ту го има, ту го нЕма #Cussing out
 За по-така подарък: по БТВ показаха розови белезници с пухчета Wink

# 96
  • софия
Мацки,помагайте  Praynig-трябва да изнамеря от някъде афтършейф "Ел пасо".Баща ми ползва само такъв и,за друг неще и да чуе  Naughty.Днес сутринта обикалях един час и половина,но никъде не намерих.Търсих в разни базари,бензиностанций,павилиончета,магазинчета-ама не.Навсякъде само дезедорант и т.вода....
Много,ще съм ви задължена,ако проверите някъде наблизо около вас по местоживеене  Mr. Green и да ме зарадвате,че той е от татковците,за които няма-НЯМА!
Миленка,благодаря ти,миличка   bouquet!

# 97
Здравейте,
Честити празници на вс., к` съм пропуснала. Да сте живи и здрави и мн. Щастливи, а малките сладурковци да се най- прекрасните бебоци.  bouquet
Благодаря на вс. За поздравите по случай 6тия ни месец. Heart Eyes Тежим 8,600 и сме дълги 68см. Биха ни и ваксината п/в хепатит, понесохме я мъжки.
Обръща ме се във вс. Посоки и стоим седнали.
Пропуснала съм доста събития, ама ще ме извините. Embarassed
Да се похваля, започнахме да се захранваме, давам на Крис от нашите манджи и той с удоволствие си хапва.
Гледам обсъждате столчетата, и аз трябва да взема по-голямо, че се очертава още повече да се движим с колата. Да се похваля за сега карам, е с мъжа ми до мен, но се надявам скоро сама да си паля и да си се разкарвам където ми се иска.
За половинката, ами скоро не сме се карали, то на милия само това му липсва сега, но явно се чувства малко виновен, че се преместихме на село и е доста добър към мен и мн. Ми угажда. Зодия везни е.
За  цикъла и при мен нещо закъснява. Миналия месец ми дойде на 8, а сега никакъв го няма.
За сега толкова надявам се скоро пак да се вкл. Heart Eyes

# 98
Нана, 4естита щерка на шефа ти ! Да е жив аи здрава. Ей- мнго се радвам на такива новини- нищо 4е не познавам хората. А пък като 4уя за шеф и свестен- няма на4ин да не го уважиш , 4е наистина са рядкост.
НИе излизахме навън.Ами - ску4но ми е  и на мне и на нея, та се ка4ихме в колата и - накъдето ни видят о4итее Joy.МИнахме през татито да го видим, ( най-накрая ми монтира огледало на колата), от там през Щъркела- купих на Дари гърне,няколко месни пюренца( На гербер Thinking-някой има ли отзиви за тази марка newsm78).Заредихме  на бензиностанцията, платихме тока и напазарувахме за вкъщи Hug.Дари спинка в колата малко и сега е доволна.Обядвахме( всъщност- само тя Rolling Eyes).Направих й зелен4уково пюре със сладък картоф - омете го за норматив Peace.Сега си играе нещо.

# 99
  • софия
Направих поръчка,за чашка със снимката на Найа и с надпис  Grinning!Утре,ще бъде готова-12лв,чаша със снимка+3лв. за надпис+4 лв.да се "изреже" само бебка без фона от страни  Laughing!
Утре,ще докладвам как е станало.

# 100
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!!!
На който каквото празнува, най-добре и двете заедно Grinning

hahaha Joy
Моля, моля, не ни пропускайте! Naughty Mr. Green И ние сме от мързеливите!

И ние се присъединяваме към клуба Simple Smile Ники трудно се обръща, но за сметка на това вече почти се задържа седнал сам, е за малко, но като за начало е добре Grinning

За нашия татко мога да кажа, че си имаме съкровище удома. Много ми помага във всичко, чисти и готви много хубаво, грижи се за Ники и се справя с всичко. Много е внимателен и търпелив, само дето аз понякога се опитвам да го вбеся. Той е Водолей, а аз съм Везни. Иначе се познаваме от 7 години, запознахме се на студенстки купон Grinning Женени сме от 2 години и половина. Почти винаги е съгласен с мен и гледа да ми угоди, когато може. Кадърен и работлив. Леле, ако прочете сигурно ще му поникнат крилца Laughing
Е, разбира се понякога се караме, но май по-често аз съм инициатора Sad
Важното е, че се обичаме и разбираме, а то къща без пушек не може Hug

Днес времето е доста гадно и определено ми дейста и на настроението Sad
Довечера няма да може да излезем да отпразнуваме хубавите поводи, затова татито ще вземе малко китайско за вкъщи, ще си налеем по чаша вино и ще си изкараме хубаво и удома Grinning

Хубав ден на всички и весели празници!  bouquet

# 101
Дани, такава чашка сестра ми ми подари по празниците. Ето тук се вижда

# 102
  • София
 hahahaИ НИЕ СМЕ ОТ КЛУБА НА НЕОБРЪЩАЩИТЕ СЕ БЕБЧЕТА   Joy

# 103
  • Някъде там...
Ейй празнувате ли Heart Eyes или зарязвате Simple Smile)

Днес Вики ми отказа зеленчуковото пюре, много е крив и ревлив,а тогава абсурд да яде пюрета, иска си само млякото Simple Smile

Тъкмо щях да пиша ,че поне тука в Пловдив правят снимки на чаша в Метро, но тя Дани си направила вече, а и незнам дали в София правят в Метро:)

И нас ни пишете в клуба на необръщащите, много му дебело дупито и не може се обърна Simple Smile Иска мама да му помага Simple Smile

Аз нищо не съм купила на мъжо. Първо нито мога да излеза в тоя дъжд, нито съм измислила нещо. А и миналата година му подарих едно средно сърце, където казва"Моето сърце е само за теб", но той каза "Тъкмо за бебчо" Mr. Green . Така че не е заинтересован от подаръци. И за Коледа беше същото -подарих му портфейл и много яка запалка. И той ми изръси за какво си давам парите само #Cussing out, вместо да купиш нешо на бебчо . Така че няма да му купувам нищо .

Блу днес прочетох за срещата с мъжа ти:) Много интересно. Ама се чудя толкова голяма София, не можахте там да се видите ами тук в Пловдив Mr. Green

Айде приятно изкарване днес  bouquet

# 104
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СМЕ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ! newsm51

Днес татито ще ме води на вечеря. Simple Smile А като подарък му написах любовно писмо. Купих специално от тези листове с цветя и сърчица. Отдавна не съм му правила такива подаръци и ще успея да го зарадвам. Wink

MimSss къде в Метро правят такива чашки?

Общи условия

Активация на акаунт