Набор 2003 - 2

• 33 185
  • 379
  •   2
Отговори
# 375
  • Русе
Моето учи и работи. Първа година е в УНСС (стиснала съм всички палци да изкара до края този път),  а работата му е от преди това, като сега мина на 4 часа. Успява да се издържа сам. Има приятелка, но още не казва, че му е гадже, защото са от скоро заедно Simple Smile.
Има проблеми със съквартиранта. Изчезнаха му разни неща на моето, после оня ги върна... Сега му взема храната.
Ще се търси нова квартира скоро...

# 376
  • София
На нашата наборка сякаш четвърти курс и е в пъти по-лек от трети. Най-после и тя прилича малко на студент. С гаджетата  е до никъде, сега са приятели с един съученик, бяха неагражиращо на бала  двойка, да видим. Една компания са състудентки все момичета и все трайно сами, както се изразяват, но ги слушам и петте, че им се иска сериозна връзка, гледат на колегите с бебета със завист (то за докторите сега бил моментът, после кариерата и децата си пречат), ама нищо не правят по въпроса.
Тази година не работи. Искаше да кара курс за шофьор, но докато се намотае да го започне моят баща се разболя и много за кратко почина, та напълно изляхозме от ритъм и планове.
Ще имам абитуриент отново (този път мъжки, не ми се мисли, с наборката до това време бяхме напълно готови и нищо повече не мислих, а този хубостник... леле мале)

# 377
  • България, София
magi_sveta, съболезнования за загубата на баща ти!
Човек никога не е готов за такава загуба, независимо на колко години е.

И аз тази година имам абитуриентка.
Другата седмица й предстои да ходи до Виена и живот и здраве, като се върне, ще започнем да мислим за тоалети.
През октомври много събития й се бяха натрупали + рожден ден и си казахме, че нито е реалистично, нито има смисъл да напъваме нещата.

# 378
  • София
И аз съм с абитуриент тази година. Simple Smile А утре може и с още един студент да се похваля, чакаме класирането.

Наборът уж учи, гадже няма, разбира се. Преподава на едно дете математика, мъчат се и двамата. Моят се чуди как да обясни нещата, а детето - защо изобщо го занимават. Интересно му е.

# 379
magi_sveta, съболезнования!

При синът ми всичко сега е спокойно. Последна бакалаварска година. Интересно, че в началото на годината нещо се беше объркало и го водиха че е записан за магистратура. За щастие грешката бързо беше отстранена, разбира се не без занимавка с отделите там.

Няма гадже, макар че си мисля че му се иска вече сериозна връзка...

Уикенда беше командирован от университета си да го представи на изложението в Габрово. Някои от бъдещите студенти са били много любознателни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт