Набор 2003 - 2

• 30 861
  • 350
  •   3
Отговори
# 300
  • Русе
Hrispa76, доволен ли е набора от уни-то? Каква специалност е, че не помня. Малкият ни син на там е тръгнал и да се ослушам за уни.

Поздравления за дейните набори. Моят търтей не може да се накани да провери още изпитните дати в УНСС Unamused

# 301
  • При децата ми
Ели_дечкин, доволен е. Строителство на сгради и съоръжения е специалността. Той завърши в такава гимназия, паралелка "Строителство и архитектура". В началото мислеше да е специалност "Архитектура", но в последствие реши да е друга специалност.

# 302
  • Русе
Мерси. Като му дойде време ще доразпитам за още подробности, въпреки че ще е друга специалност.

# 303
  • София
Сега ще чакаме новини кой набор пръв ще се ожени.... Simple Smile

# 304
Ама нали се разбрахме - малки са още Sunglasses

# 305
  • София
Габи... Ще ти дърпам ушите! Малката е още на девет, къде ще се женят, аз кога ще живея?

# 306
  • Чикаго / София
Бети, много хубаво така, да му се порадваш на набора още Simple Smile

Вяра, Хриспа, браво на вашите дейни момчета.  Да пишете, като станат Министри някой ден, че са те Simple Smile

За женене им е рано, моля, моля, ама като нищо, ще ни изненада някой набор.

# 307
Аууууу, не съм идвала отдавна. Какво сте ги заженили, бре?!!  Simple Smile
Моят живее вкъщи, но не се виждаме почти. Уикендите  вечер/ нощем е на работа, делниците ние на работа, той на университет. Като има свободна вечер е на тренировка или с гаджето и така. Пишем си главно.
Готви се за бригада в САЩ, чакаме визово интервю. Ама билети за самолета вече има. От сега ми се сви сърцето за пътуването, ама ще търпя. Трябва да види свят и друг начин на живот, да може да сравнява, да избира.

# 308
Ами рано е уж, но братовчедката е наборче на нашите и вече има бебе, на един месец Simple Smile

# 309
Ами рано е уж, но братовчедката е наборче на нашите и вече има бебе, на един месец Simple Smile
На който, когато му дойде времето! Smiley
Те и циганките раждат на 13г.Smile
Пък и сме млади за баби!!! Smirk

# 310
  • Сливен
Не се чувствам готова за баба /ама до преди няколко години ни минаваше мисълта за трето Laughing /, но вече не са и малки. Важното е да са с точния за тях човек, пък кой когато го намери.

# 311
Дами, най-после стигнах до БГ Мамма, за да ви се похваля с нещо... В петъка се състоя събитието за излъчване на "Студент на годината", организирано от националния студентски съвет. Макар той да не е на първо място, все пак аз съм горда с неговата "номинация за студент на годината" в неговата категория, като е  определен за един от 50-те студента определени като "Най-успешните студенти в България".
https://www.facebook.com/vyara.dzhelekarska/videos/1378391279993 … generic&ref=notif
За жалост, клипчето не е цяло (липсва и началото, и края), че така се бяхме изненадали... Направо не знаехме какво правим. Най-смешното е, че хем бяхме там, а забравихме да се снимаме с него. Всички бяхме с много официални дрехи, купени за случая (направо като за бал).

# 312
  • София
Браво на младежа! Да имате още много поводи за гордост и радост, Вяра.

# 313
  • Русе
Поздравления! Поздравления и за Вас, като родители! Все така да Ви радва!

# 314
  • София
Браво, Вяра! Здраве, успехи и поводи за гордост и занапред!

Общи условия

Активация на акаунт