Набор 2003 - 2

• 31 124
  • 359
  •   2
Отговори
# 315
Браво на момчето! Здрав и все така успешен да е Flowers Four Leaf Clover

# 316
  • столицата
Браво! Чудесен младеж си имате. Да е все така успешен!

# 317
  • София
Поздравления за младежа! Браво!

# 318
  • Сливен
Поздравления, Вяра! Радвам се за младежа! Още повече успехи му пожелавам в начинанията!

# 319
  • София
Поздравления за младежа! Колко е хубаво наоколо да има успешни, амбициозни и свестни млади хора!

# 320
Специално нашия набор са много интелигентни и успешни деца. На синът ми непрекъснато им го казват и били изненадани колко хора са продължили в 3-ти курс, че и отличници били. Също така много от тях си остават тук и дано не съжаляват след това, но пък са млади, винаги ако решат могат да стегнат куфарите и да заминат и те.

# 321
  • София
Поздравления, Вяра! Пожелавам му още много успехи! Heart

# 322
  • България, София
Вяра, поздравления за успехите на младежа! Все така да продължава да ви радва с успехи и постижения и да се гордеете  с него!
Чудесно е, че има млади хора като него и че поне засега са избрали да бъдат тук.

# 323
  • София
Браво на Йоан!
Радвам се за теб, Вяра. Simple Smile

# 324
  • София
Поздравления на младежа, Вяра!

# 325
  • При децата ми
Браво на момчето! Поздравления! Жив, здрав и много успешен да е! Flowers Four Leaf Clover
Много се радвам, че има такива деца и младежи!

# 326
  • Чикаго / София
Поздравления на младежа, Вяра! Все така да ви радва и да се гордеете с него! Браво!

# 327
Здравейте!
Включвам се в темата с едно питане: децата ви са били абитуриенти преди няколко години, а моят племенник тази година. Въпросът ми е, бихте ли дали съвет каква сума горе-долу е добре да се даде като подарък? Семейството ми се състои от 4 човека.
Благодаря ви предварително!

# 328
Здравейте!
Включвам се в темата с едно питане: децата ви са били абитуриенти преди няколко години, а моят племенник тази година. Въпросът ми е, бихте ли дали съвет каква сума горе-долу е добре да се даде като подарък? Семейството ми се състои от 4 човека.
Всичко зависи от вашите възможностите и желание. Мината година давахме по 200лв на  приятелски деца, но двама човека. Имайки предвид, че сте четирима и детето ви е племенник, вероятно сумата трябва да е поне 400лв. Но пак казвам, всичко зависи от вашите финансови възможности.

# 329
Здравейте!
Всичко зависи от вашите възможностите и желание. Мината година давахме по 200лв на  приятелски деца, но двама човека. Имайки предвид, че сте четирима и детето ви е племенник, вероятно сумата трябва да е поне 400лв. Но пак казвам, всичко зависи от вашите финансови възможности.

Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт