Набор 2003 - 2

• 30 719
  • 346
  •   5
Отговори
# 330
Ели_дечкин, доволен е. Строителство на сгради и съоръжения е специалността. Той завърши в такава гимназия, паралелка "Строителство и архитектура". В началото мислеше да е специалност "Архитектура", но в последствие реши да е друга специалност.

Здрасти, ще съм първокурсник ссс и искам малко информация. Не знам как е като започнеш и би ми се искало да знам чрез какви материали преподават и да се подготвя малко.

# 331
  • столицата
Хей, мами. Как мина лятото на наборчетата? Моето малко поработи, повече попочива. Сега пак нещо за няколко дни е поела и от началото на октомври - започва университета. Намислила е да започва да учи и италиански, та да видим дали ще се справи с всички дини Simple Smile.

# 332
Моето изкара успешно сесията и мислеше да почива лятото. Очертаваше се скука, започна курс по японски. Появи се подходяща обява и подаде документи. Поканиха го на интервюта, одобриха го, започна август работа и реално не си почина, но той е щастлив, зареден с енергия и хъс и това е. Този семестър ще има само 2 избираеми дисциплини и гледа към държавния изпит и магистратурите. Разпечатал си е каквото му трябва, прави темите общо взето мисли за дипломирането. При него добре се наредиха нещата, защото той през 3-те години записваше много избираеми и затова сега само 2 му трябват, то и аз имам вина, че едната сесия беше много тежка и аз му казах да не записва много избираеми следващия семестър, че не искам да се товари толкова и той ме послуша. Ако си караше с неговото темпо и не ме бе послушал, можеше да се дипломира още сега на есенна сесия, но му трябват още 17 кредита, защото той единия семестър записа само една дисциплина иначе ги караше по 2-3 допълнителни спрямо програмата си, но това ми се стори прекалено. Очертаваше му се много свободно време и започването на работа се случи в най-подходящия за него момент. Аз му се радвам като го виждам, че е щастлив и зареден.
Да са живи и здрави, щастливи и удовлетворени!

# 333
Моят син работи онлайн и след морето с приятели си остана почти месец вкъщи (и бях много щастлива). Лятото се събра с бившата си приятелка, която му е голямата (ученическа) любов. В края на седмицата си го изпращам отново към София и започва новата учебна година.

# 334
Моя син няма търпение да започне учебната година - следващия вторник. Вече се оглежда и за магистратура, но още не знае какво ще избере. Лятото си купи кола (изненада ни, като директно я докара) и с нея заведе сестра си на море - аз нали не бях добре с краката, та той реши да я вземе с неговата си тайфа. Simple Smile Тя там пък се засече с нейни приятели и изобщо добре им се получи.

# 335
Браво на децата. Представям си след време отчета ще ни е за снахите/зетьовете и внучетата. Чета и се усмихвам, кога бяха малки, кога станаха големи момчета и момичета Heart

# 336
  • sofia
Моят ще е трети курс. На 22 заминават на художествена практика за седмица. Одобриха го за Еразъм за втория семестър, в Полша ще е. Та това го очаква.
Иначе спечели първа награда на една изложба и си проспа регистрацията за наградата - пътуване до Брюксел..ама кой през август си проверява студентския мейл 😅 А те пък никакви ориентировъчни дати не бяха казали.

# 337
  • Русе
Малее, наборите вече ще завършват, моето сега започна отново. В УНСС е и след два дена там, споделя, че му харесва. Продължава да работи, но мина на 4 часа, че е редовна форма. Сменя квартира и беше голяма драма, но успешно се нанесе оня ден. Няма сериозна приятелка още Sad

Успешна да е годината за всички наборчета.

# 338
  • София
Моята почна в понеделник, но с огромно мрънкане. Хареса ѝ да ходи на работа на 4 часа и да се шляе свободно, ама няма. 😃 Другата седмица е на практика по морето, даже и там не ѝ се ходи, толкова не ѝ се занимава. А има още две години. 🙄 Да избута тази, после ще бори дипломната работа.

# 339
  • Чикаго / София
Какви пораснали млади хора вече имаме!

Дени изкара два месеца от лятото на стаж във ветеринарната болница на Университета. Един месец изкара в Бг с нас, та успяхме да се видим. От началото на Септември започна 4-тата година и вече си е в съвсем учебно настроение - учене, практика.

Ели_дечкин успех на набора! Дано е намерил своето място и да се чувства добре и спокоен.

vesi1 много ми харесват Еразъм програмите. Дано му хареса в Полша и има време да разглежда и опознава държавата.

Vyara D браво на твоето самостоятелно момче! Все хубави изненади да ви носи!

blackcat6 дано все така да му се нареждат нещата на твоето момче. Да му хареса новата работа и да се чувства удовлетворен!

# 340
Благодаря, Ирка, да бъде!!! Heart Hands Pray

# 341
  • България, София
Привет, момичета!
Да се отчета и аз за наборката.
В понеделник стартира учебната година за нея. Четвърти курс.
Втората половина на юли започна работа на 4 часа в аптека.
Успя да отиде на море за 4-5 дни с приятели и само за уикенд на планина на вилата. За второто ми е много мъчно, но това лято така се получи. Догодина ще си нагласи отпуски и за двете почивки, надявам се.
Тя е доволна, интересно й е. Работи в лабораторията. 
Вече ще й е по - трудничко с работа и университет, но ще съвместява някак. Ще се налага да работи и през почивните дни, за да си прави часовете.
С ново гадже от лятото. Немското гадже е в миналото от края на есента, но не разстоянието е причината, а различия в характерите и нагласата към живота.

Много се радвам да чета как наборчетата ни израстват като уверени млади хора, справящи се успешно с живота.
Все такива новини да си споделяме.

# 342
  • София
Да отчета и аз наборката. Не работи от февруари - сесията беше много тежка и дълга.  Приключиха на 17.07. Морето съчета със стажа в Бургас - от което се оказа, че нямаше море. До вилата стигна за три дни и май само Хилс оф рок и едно кратко пътуване до Истанбул и бяха истинската почивка. От 15.09 като учениците започна учебната година. Ще търси сега работа - къде не е ясно. Хем иска в болница, хем ако е това, ще е основно нощни и в почивни дни...
Успешна година на всички!!!

# 343
  • Сливен
Порастват наборчетата, личи си. Наборката почива два дни след сесията и отиде да работи на морето. Реши, че това е последното лято за такъв тип работа. Два месеца и половина, по дванадесет часа без почивен ден, но тя е доволна. Сега заслужено почива. Последна година е, обмисля си няколко идеи, но не е решила какво ще прави след това, дали ще прави магистърска програма. За работата, предполагам ще ме изненада с нещо около ноември. С приятеля е сложно, така ми се иска да намери точния човек за себе си. Познавам доста от децата край нея още от детската градина, имам чувството, че за повечето е така, дали защото днес са изкривени представите и очакванията за връзка, дали защото не са склонни на компромиси не знам.

# 344
Радвам се да прочета за наборчетата. Толкова години списваме тук!
Моята щерка завърши бакалавър в Грьонинген - Международно право. Магистратурата й е в Амстердам - Право и финанси. Беше в Малта на ексчейндж - влюби се в страната. Сега пак прескочи на море там. При толкова смени на градове е цяло чудо, че все успяваше да си намери хубава квартира навреме - късметлийка си е явно.
Досега не беше работила, но преференциите, които получават работещите студенти в Нидерландия я изкушиха и от вчера започна работа. Чуваме се по няколко пъти на ден, посещаваме я от време на време и си организираме екскурзийки.
Брат й завърши преди две години и  се върна в БГ. Засега и тя планира да се върне. Пожелавам си!!!

Общи условия

Активация на акаунт