Ahlan Wasahlan при най-слънчевите мами в арабските страни 17

• 22 024
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен!

Да сложа кафенцето!
Много кофти с тези французи, тесногръди хорица има навсякъде и с изкривена представа за света,но не можем да ги променим!Наистина отдавна не се бе чувало нищо лошо от Саудито!
А ноя дано тази сутрин ти е било на късмет!двоен и то! Embarassed
ох нещо ми е криво на ме от сутринта, със запушен нос съм и Сами реве и тои не знае аво иса, не слка да яде, иска в мен после долу, пак рев дае в мен и направо лудвам!и пръстите му са все в устата да си рови по венците!

# 211
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро да е !
 dtti , моя син си ляга 10 и в толкова става сутринта. ако лягаше в 1 с моя мъж ще се забравим. Laughing

Ноя, имат някаква инспекция в банката и хич не му е до мен днес Mr. Green открили са някаква банда за пране на пари и сега проверяват навсякъде. да допълня латиното- вчера ми каза, че ако го повишат с още един грейт, дай Боже, ще има право на 20 000 клаб мембършип по избор.  Heart Eyes най-после и аз да си поглезя Д-то в някоя спа Mr. Green

гадна работа с тия терористи. лошото е, че полицията не може да е навсякъде , особено в пустинята..... Бог да пази Джон Praynig ние цял живот ще има все за някой да се притесняваме за съжаление....афтичката ще си я влача като хремата- 2 месеца Close посолих си мозъка от тия гаргари Cry и все тая. ама вчера като ми замириса на китайска манджа хич не ми попречи да си взема от най-мазната и най-лютата Twisted Evil добре , че съм само 2.5 кг + за 4 месеца, което си е направо рекорд за мен.
вчера ходихме до Wafi . малкия не иска да си играе в никоя от зоните за неговата възраст. като се залепи за една машина за балони и там си остана Laughing
тоя мол не е за "пипане" Grinning. в един магазин имаше намаление- обувките ги бяха намалили от 2000 дхс на 1000 Mr. Green ми какво да правиш -" Долче и Габана" Mr. Green

пс. Ноя, сега се обади. жениха не потвърждава нищо още. но на Бути му се идва. в началото на март може да дойдем за 3 нощувания. ще ти кажа допълнително. Peace

Лек ден на всички! Дано се подобри настроението ви Peace
аз отивам да чистя , че тук пак ще ни отвее и едва ли ще излизаме Confused

# 212
Добро утро момичета  Heart Eyes

Много лоши новини с тези французи  Sad,  има ли някаква действаща терористическа организация в Сауди? Много подтиснато ми стана като прочетох.

Наистина вали сняг при нас, много е красиво..... но добре че се топи все пак.

Вчера гледах едни снимки от Emirates Palace в Абу Даби, направо "изплакнах очи" от лукс и красота, това е хотел  доколкото си спомням.

"sabah al-khair   kaif al-hal?  и Алхамбулилах" - може ли малко превод  Embarassed и ние да научим някоя арабска дума, то моя речник само от няколко думи се състои  Joy

# 213
Добро утро и от мен   bouquet
Ноя, ужасно е това, което се е случило в Сауди!! Да не дава Госпог никому !!  Заради тия психари е такъв имиджа на исляма!!
Ани, блазе ти, че ще видиш на живо султаните!!! Аз обожавам belly dancing. Халид все ми се смееше,че съм зяпала танцьорките повече и от мъжете  Laughing Ами като ми харесва как танцуват  Crossing Arms ! Преди много обичах да кърша снага, но сега с това туловище.. Embarassed  Embarassed..Трябва пак да се заема с танци, че са отлично средство за вталяване  Mr. Green . Ноичка, май ще се включа и аз към клуба на диетиците  Laughing  Laughing, все се оправдавам с кърменето, ама себе си залъгвам само  Cry  Embarassed. Лятото доста отслабнах, но като се застуди и слончо се завърна  Cry

Цитат
sabah al-khair   kaif al-hal?  и Алхамбулилах" - може ли малко превод   и ние да научим някоя арабска дума, то моя речник само от няколко думи се състои 
" Добро утро, Как сте?" ,а алхамдулилах е Слава Богу

# 214
Веси и аз много го обичам бели денсинга, що неща съм насвалила от нета, повечето са точно  за спорт  Grinning пусто мързел, само веднъж седмично се наканвам да си пускам нещо за раздвижване.

Мерси за превода   bouquet

# 215
  • по пътеката

та с бога напред днес! привет от тунис! ще ни отнесе и нас, такива порои и ураганен вятър, не мога да хвана персиените през нощта да ги затворя пак!днес пак малко слънце после, пак гръм и трясък, не знам какво му стана на времето!
не съм гледала тв още, но е просто ужас това за французите! ей как ги мразя брадатите (както им викат тука)то и хората не ги та4ат- много и ги е страх!скоро пак бомбиха  в алжир и нападнаха  нашите грани4ари, имаше  и жертви! ама после  отивали да се у4ат на ислям в саудито, какъв ислям бе, на тероризъм и гадости!тренират се как ще го правят някъде  по света!защипани мозъци!
ноя ,аканото може да е на късмет, гледай от + страна!ти свирни на коя диетка си се спряла, да те подбутвам отвреме навреме!веси ,айде с нас!
на вси4ки много слънце и топлинка!  bouquet Hug
кой каза, 4е  късмет за мъжа ми, никак даже! той е злояд, ако беше за охранване, щяха да се откажат с на4але! Sick той не  слага грам , само сваля! #Cussing out и не яде, много му било! пък аз винаги имам място за още!  Mr. Green

# 216
Марси,Креми,дано да е на късмет наистина,макар че аз го знам само ако те нацвъка гълъб,но виж за тази интерпретация не се сетих. Simple Smile

Марси,на японската съм се спряла,но само съм се спряла,иначе здраво подпирам хладилника. Embarassed

Веси,ти поне имаш оправдание,че детето ти е малко,а аз какво да кажа?Тези бюфети ми разказаха играта.

Ели,похвали снахата де,да мога и аз да се хваля с нея от сега. Heart EyesНаистина ли свършват през април?

Миленче,и аз се замислям вече за домашни помощнички,но следващата година живот и здраве,като отидем в новата къща,там ще има специална стая за такава и за шофьор.Така,че никога не казвай никога. EmbarassedНо като гледам успешния челен опит (твоя и на Елип),мисля да се престраша и да рикруитнем една филипина. Laughing

Ани,това е Ал-кайда или симпатизантите й.Навсякъде може да се случи,наистина,но като стане близо до теб е много страшно.Сега разбрах от един български пилот,който се върна от Бангкок,че застреляли две рускини,както си лежали в шезлонга,били част от туристическа група в някакво курортно селище.

Мария,току-що четох във вестника за тези банкови измами,по-точно пране.Запорирали са сметките на сума ти народ.Какво имаш ти против Wafi, лоши спомени с мен ? Twisted EvilТака съм се наточила на едни  Долче и Габана със шпайкове отпред,жестоки са. Mr. GreenВидях ги в Грацията,май.Там ли им е магазина или  е за всякакви обувки?Жениха да не се е разколебал? Laughing

dtti,моите го слагам към 8:30,но не заспиват веднага.Сутрин стават в 7 за градина.

мила мама,как е малката манекенка? Simple Smile

# 217
  • O.A.E./ Пазарджик
Ноя, за малко да те питам кога сме ходили с теб там и се сетих за тирантите Mr. Green не е заради теб, мила, заради уиндол шопинга. не ми е в ранга още тоя мол с повечето си магазини. има един магазин, в който продават само хай фашън обувки от различни дизайнери. там имаше едни чехлички с токичка на Д&Г Laughing
жениха не се е отказал. оказа се , че  е годеж сега и само най-близките. и ние сме в кюпа, но не са уточнили датата още.
отивам да  довърша обяда, че закъснявам и Зайед ръфа един домат от зор Embarassed

# 218
Здравейте!
Много приятно си бъбрите тука Simple SmileЖалко само за лошите новини,с тия французи.На скоро разбрах за една група ислямисти,дето основната им дейност е да пропагандират против жените!Нямали права,нямали душа и т.н. глупости!Заподозрени са в серииното  наръгване на  жени в Кайро-както си ходели по улицата,някакъв с нож и маска...Тия хора Коран не четат ли?!
А тая ,,група,,идва от Сауди и са си пуснали пипалата в северна Африка.Луди хора!

Честит ви снежец!При нас май пясъчна буря се заформя нещо Thinkingа аз имам излизане-най-после си намерих курсове и другия месец ще съм ученичка Grinning

Мария-в Уафи мол-само на ресторант,шопинг StopЕдна кутия шоколадови бонбони-към 10 бр.-360дх #CrazyВерно,вкусни бяха,ама ми е все това на мен ръчно-правени ли са или не.

Милена-най-после да видя и твоите дечица.Големи сладури!Ама как ги пускаш с тия хубави дрешки в пясъчника,бе!Хубави черти имат-много нежнички,машаала!

Ноя-в Бахрейн започва някакъв културен фестивал с много концерти,знаеш ли?

Елип-на Сара само нослето и е египетско,иначе е беличка като мен и с ,,българска,, коса,а така си мечтаех за къдравичко момиченце...Хайде и ние да се сватосаме-да запазим българските гени Laughing

dtti-голямата си ляга в 10-11 ако е на детска,а малката заспива в 3:30,като на всеки 2 часа търси да яде!Ти ме питай мен кога си лягам-в 4 и ставам в 6 и нещо Tired

Приятен ден от мен и от Сара,която се опитва да ми каже,че памперса и е за сменяне и то неотложно Simple Smile!

# 219

Ноя-в Бахрейн започва някакъв културен фестивал с много концерти,знаеш ли?

Може и да съм изпуснала,нали отсъствахме,имаш ли повече инфо? Embarassed

# 220
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.dreamhomedesignusa.com/under.htm

кой разправяше , че къщите в Щатите не били дървени? #Crazy

# 221
Ех,кой за какво си мисли. LaughingТези последните ми приличат много на къщите в Jumeirah Islands. Simple Smile

# 222
  • O.A.E./ Пазарджик
отвънка да. ама нали знаеш колко бетон има там....
тия на снимката са с някакви плоскости и дървени и метални .... какво се казваше newsm78
последно говорихме с братовчед на мъжа ми за истинската цена на къщите по тия проекти  #Crazy като знам на колко ги предлагат в началото и колко стават след 1 година и  Shocked . но и се успокоих, че с парите, които имаме може да стане много прилична къща.
Ноя, той Джон е наясно с тия работи. Peace

тоя сайт ми взе акъла Twisted Evil горкия архитект дето ще ни я проектира Mr. Green

# 223
Здравейте отново. Ние се наскитахме днес и сега вече сядам да ви притесня малко  Twisted Evil.
За диетите и мен ме бройте. Веси, и аз се оправдавам със същото, но вече няма за кога. Лятото наближава и сме решили да отидем до морето в БГ, а там сигурно ще получа комплекси.

Ели,похвали снахата де,да мога и аз да се хваля с нея от сега. Heart EyesНаистина ли свършват през април?
Да ти кажа мила от вълнение забравих да питам кога свършват  Joy. А това беше най-важния въпрос. Но учителките й като започнаха да я хвалят, че вече знаела и цифричките и буквичките, на английски и арабски, и как разбирала всичко, и колко послушна била в час... Направо не можах да си намеря място от радост  Blush /е, миналия ден аз я изпитах малко и не знаеше всичко, но щом учителките й така казват коя съм аз да противореча  Mr. Green/. Само класната й се оплака, че се биела с едно момче. Като я попитала защо, тя отговорила, че не го харесва  newsm78. Ха, сега ми обяснете какво да я правя и какво да й обяснявам. Госпожата предполага, че това й държание произлиза от ревността й към Тарек и че не мога вече да й обръщам внимание само на нея, но на мен не ми се струва много логично. Като я видя само как го пази и си играе с него, не мисля, че ревнува. Но знам ли. Вие как мислите?
Иначе Ноичка, можеш да се успокоиш, че снахата ти ще е достойна за Д.Т. Освен това и ще го защитава ако някой го нападне  Joy.

Елип-на Сара само нослето и е египетско,иначе е беличка като мен и с ,,българска,, коса,а така си мечтаех за къдравичко момиченце...Хайде и ние да се сватосаме-да запазим българските гени Laughing
Не само нослето... и очичките  Laughing. Да се сватосаме, но Тарек май няма нищо БГ в него. За сега и той е беличък и с права косичка, но то се не знае  newsm78.

Хайде, почивката ми свърши - бебо ме вика. После пак ще ви видя  Hug

# 224
здравейте,
ноя твоята дъщеря е голяма гледа ли в неделя по btv за бг история,предаването е много сполучливо и моите го следят с интерес и нау4ават неща които тук в сирия трудно ще нау4ат.аз с тази бременност качих доста и ги задържах ,но сега след жълтеницата и с тази диета -6 месечна започнах да се връщам в норма.
лили и аз исках къдрава дъщеря.сами до 4 години беше руса и къдрава слад това косата и стана кестенява и се изправи сега в началото на пуберитета като гледам пак започна да се закъдря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт