Ahlan Wasahlan при най-слънчевите мами в арабските страни 17

• 22 022
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Абе къщите в US видях как ги строят-една циментова основа,друго всичко е дърво.После слагат една боя и готово.За един месец:цял квартал-това по Опра го гледах.После като ги духне урагана-олееле майко LaughingТо си им е традиция и по времето на д-р Куин лечителката така са строели:lol:
На мен локалските къщи ми харесват много-кокетни и от бетонни блокове,също ги мажат с нещо черно за изолация,то дърво в тая влага 90% и 45С няма да издържи.
На нас ни се отвори възможност да си купим още един апартамент в Египет,в Александрия,та сега се чуда как ще ги обзавеждам тия 3 спални.Не ми харесва ориенталския стил,нещо по-фешън искам..И аз си точа зъбите за къща,но извън града,с градина-че си падам градинарка..
Ама това на стари години Simple SmileА новият апартамент е точно срещу вратата на свеки Crazy
Нойа-по Dubai One tv тече раклама на този фестивал-от 3 март до 3 април май беше,разни групи ще пеят и танцуват...А в Дубай ,,Аеросмит,, ще идват юни.май.Бай 'д уей от Японската диета много се сваля,но и много се гладува NaughtyАко нямаш силна воля-йо-йо ефекта ти е сигурен.
dtti-в Сирия хващате ли btv и др.бг канали?
Елип-как бе-точно очите на Сара са като моите-малко дръпнати FlutterАз ще чакам къдрави внуци LaughingТе в Египет така са се смешали с българки,италянки,филипинки и китайки,че не се знае може да имам внуци с жълтеникава кожа,сини очи и негърска коса Laughing
Рая може наистина да ревнува-Кари ми прави забележки ако се ,,карам,, на Сара!Много я защитава!Но не,че не и обръщаш внимание.
Хайде спирам-дадох материал за четене на многото гости и потребители с никове,дето не съм ги срещала преди...Много интересна тая тема била Joy

# 226
  • по пътеката

ето ни вси4ки от  групата на шаро! за малко ще ги оставя! имам едни мами, дето им обещах да им  пусна снимки!

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 21:16 от marsy

# 227
Извинете , че така ви нахлувам в темичката    bouquet , но може ли някой да ми даде повече инфо за ей този момък:

http://www.youtube.com/watch?v=PzC3xAhxkVc

Сам ли пее , или е в група и от къде е?Знам сампо че е арабин , а тази песен се побърках миналата година да я слушам  Simple Smile

# 228
Ох ама как сте се разбъбрили днес!
Аз съм нещо крива или сами само реве и седна ли на компютъра и той такъв вой наддава, както и в момента!Ами не може повече да ена ръце, 12 кг аз да не съм от камък!
Ели не ми се струва че е ревност това с децата в градината, племенника ми е на 2 и имат едно комшийско момиченце събират ги от малки че имат 2-3месеца разлика и от малки се бият, и миналата година и на тази на рожденните му дни все го шамари!ами бойно си е девойчето!а и той не се оставя!сигурно са имали спречкване децата и затова!
Аз съм и малко депресирана чес ъм качила 2 кг отново, и по този повод днес правих самбусак,та да се разтоваря, сами само ме обикаляше и казваше ам-ам,па-па, и сиренце иска и от плънката за тези със зеленчуците!
и аз съм чувала че в щатиите къщите са им дървени, та дори картонени и затова като духне вятър и им замине покрива!А сега трябва да се стеган и да смъквам упорито, че май много скоро се връщам на работа!Нещо ми и доскуча в къщи, може би заради студено време и затова че не излизаме никъъде, но и по разходките, тук са много ограничени хорат, няма с кого един пълноценнен разговор да проведеш!хю
хаиде че малкич не млъкна!

# 229
mimkata за пръв път го виждам Confused Но песента е супер Peace,а и младежа не е за изхвърляне Laughing

Марси благодарим за снимките,но да беше ги пуснала малко по големи бе душко,така само гадая кои кои е Grinning

Ели браво на Рая   bouquetДа ти е жива и здрава и така да продължава за напред.  bouquet
До ревноста,аз мисля,4е  е възможно.На моя близка приятелка,след появата на бебката,баткото  кротко и спокоино детенце запо4на да се бие с децата по площадките,а в къщи послушен и оби4ащ бебето Grinning А може и да се пази за Д.Т затова да шамаросва младежа Laughing
Лилия мерси за комплиментите   bouquet Да се цапат и да е жив и здрав баща им  Laughing
dtti консулството организират празненство по слу4иа 3-ти март официална ве4еря(доколкото разбрах).аз не съм голяма фенка на такива събирания,а и няма кои да гледа децата Simple Smile

лека  bouquet

# 230
mimkata-младежа е от ливански произход,иначе е американче,даже арабски не знае ThinkingМама и тате не са родолюбци явно.
Пее сам,не е в група.Случайно му гледах първия клип е се чудех кой е по-женствен:той или мацката hahahaЧовекът обича да си прекарва времето във фитнеса и във.....бюти салона LaughingДа му имам плочките на корема,само.Сега се върти негова песен с един рапър,аз музика не слушам,видях само,че се е наметнал с едно страхотно кожено палтенце,абе добре се облича момчето...това сериозно PeaceТалантливи са ливанците,спор няма.
Марси-в първия момент си помислих,че си ти,с диадемката EmbarassedПосле се сетих,че имаш големи деца,тя красавица голямата ти дъщеря,има твоите черти и очи,нали!Баткото и той е пич,готвиш ли се за свекърва?Малката съм я виждала преди-да и изям къдриците сладки Heart Eyes
Милена-наистина ли консулството ще дава офицялна вечеря?!До сега събиранията бяха по баровете,а в куверта:задължително 2 вида алкохол,е как да ида?!Поне да ме бяха поканили Crossing Armsне,че щях да се забързам...В другите страни са по-организирани и сплотени!

# 231
  • по пътеката
синът е до мене, а таткото на мале4ка е по средата с каскета, да няма 4уденки !да, имам си кандидат-снаха и кандидат- зет от миналата година, уж засега са  приятели! решила съм да се запозная още по-добре като се прибера в бг! само  да не ме натирят обратно! Mr. Green #Cussing outама досега уж си оставам "яка" мама!  Peace
и нас ни каниха за 3 март, готвим се да ходим, да видим котката откъде ще мине!: Mr. Green

# 232
  • O.A.E./ Пазарджик
Ноя,  http://www.springofculture.org/

# 233
Марси, супер е групата на Шаро всички сте големи симпатяги  Simple Smile

Мимката, тъкмо щях да ти пиша че Massari  е роден в Бейрут (http://www.maplemusic.com/artists/mas/bio.asp) , но от дете живее в Канада, но Лили ме изпреварила. Между другото и К-Маро е с ливански произход, много са му интересни песните.

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 20:42 от AniSim

# 234
Аз започнах деня с тъжна новина и завършвам с такава. Sad За съжаление е починала и четвъртата жертва в болница,тинейджър,син на един от застреляните.Господ да ги прости. Flowers Rose

Марси,да са ти живи и здрави децата,големи красавици имаш,баткото и той е пич   Heart Eyes.Теб,вече си те знаем,каква си беличка и засукана, сега и супер фит ,явно на ръце те носят,за това е толкова слаб мъжа ти. Simple Smile

Милена,имай късмета да вземеш телефона и аз да остана на сухо,след като те просветлих,така да се каже.Нещо май работиш само на своя фронт. Twisted Evil

Мария,мерси за линка,после ще го разгледам,ако не заспя,толкова съм уморена днес,преди малко се прибрах. Embarassed

Water Lily,повече инфо за Аеросмит,плз. Praynig

Елип,пак си многозначителна  Mr. Green,това намек ли беше,че Рая ще ступва Д.Т  Confused,да де да го защитава,нали така му се казва сега? Twisted Evil Ако трябва и ние да почваме бойни изкуства. Thinking,да пазим снахата,не за друго. Heart Eyes

dtti,не се хваща бтв тук,а и да можеше,едва ли щеше да намери време от компютъра,сега като се върне от ски,изненадка,парола за влизане.Иначе не се издържа вече. Naughty

Креми,не се депресирай,има време докато се стопли,а ние какво да правим като вече е жега.Аз все едно съм си нон-стоп бременна от 4 години.

# 235
Good morning арабски Simple Smile

Лилия ве4ерятя мисля, ще е в Ротана на 2-ри (петък) така,4е пак ще има твърд алкохол Laughing Ако 4етеш в БГБЕСЕДА има подробна информация Grinning

Ноиа да уто4ним за кои по то4но говорим?За Прада или Аппл-а?А аз се зарадвах,4е ще ми го вземат от Америка Cry,но ти разби всякакви надежди в мен Hug Аз да го взема пък ще ти дам да го разгледаш Mr. Green

Имам да правя кръвен тест,но трябва да не съм яла нищо преди това и ве4е 4-ти ден се провалям да отида,защото не мога да издържа до 10 4аса(тогава отваря болницата) без да хапна нещо Embarassed

Желая ви един прекрасен слън4ев ден  bouquet

# 236
  • O.A.E./ Пазарджик
мир на душите на убитите французи.  Praynig
да не знаеш от къде може "да ти светне". за това не мога да разбера хората, които си го търсят зорлен , дето викаме по пазарджишко.
скоро даваха по ТВ един местен умник как си беше сложил бебето (4-5 месечно) да седи на волана Shocked с крачета мушнати вътре. това по време на движение с голяма скорост на път като Шейх Зайед. въртеше детето налява надясно, но като го завъртя на пълен оборот няколко пъти и щях да припадна #Cussing out нещастник....

Аеросмит са на 31 май в Дубай.

лек ден от нас  за сега!

# 237
Докато успея да седна стана пладне. EmbarassedЗаписах се на арабски пак,макар че хич не ми се учи в момента,купих си страхотна пола от STAFF,такава,която ме прави слаба,дълга,разкроена,с прикачени джобове.Добре,че отвориха магазин и тук,иначе са датски май и ги има в емирейтс мол.Имат много интересни модели,които прикриват закръглени форми. Blush
Предстои ми тежка седмица:Ния заминава в петък,малките са в срочна ваканция и ще луднем целокупно. Rolling EyesИскам да ги запиша някъде да изразходват енергията си и да беснеят ,а не да опустошават къщата.Ели,тази машина чисти ли размазан шоколад по килима? #Cussing outЩе има случки Ния като се прибере от училище,тя е по-голяма разрушителка и от малките. Twisted Evil

Милена,разбрахме се за телефоните. Mr. GreenПрадата трябва да я пуснат този месец в Дубай,а i-phonе излиза на пазара в Щатите през юни.

Мария,бравос,пада се четвъртък,което означава,че ще дойдем пак,живот и здраве. Simple Smile.Знаеш ли кога и къде ще продават билетите?

Вие си имате посолства и купони,ние нищо. Sad

# 238
Мисля да посетя това днес,точно срещу нас е:www.my-gym.com

# 239
 smile3502
лили хващам на нормарлня сателит около 15 програми и на булсаткома около 40 бг+преведени на бг.ноя не се ядосвай  4е няма посолство при вас,защото ако чакаме посолството да организира нещо ще умрем от скука, ние тук сме си организирали дружесто,ои то се занимава с празници и всичко останало.
креми доколкото разбрах сами е на 10 месеца и пишеш ,че е 12 кг,даяна сега е на 1г и 5 мес. и е 13 но е 83см колко сте високи ? newsm39
4ао

Общи условия

Активация на акаунт