Ahlan Wasahlan при най-слънчевите мами в арабските страни 17

• 22 027
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Миле, ти с мейдката ли ще си идваш в Бг???? Лелеее ако е така ще сте голяма сензация  Joy !!!
Ноичка, добре дошла   bouquet ! И поздрави на дъщерята -героиня !! И споко за момата на Ели  Laughing ( за сега де  Wink  Mr. Green ), нашата годеница е футболна щерка, нали някой трябва да ни бутне едно рамо за кариерата  Joy...
Пенка, добре дошла! И да знаеш ,че ако не се разписваш често - ще има неизвинени!!!
А Манел май доста отсъствия вече събра  Thinking
Аз пък в тинейджърските години си пробих носа...сама...  Embarassed .Майка ми щеше да припадне  Сега като виждам като индийки и шриланки са с обици... Sick.. добре че я махнах  Embarassed

# 181
Добро утро!

Аничка, какво искаш да кажеш мила? Щом моите деца и двете приличат на баща си значи аз нямам нищо хубаво???  :35

Ели споко мила, може пък акъла от теб да са взели   Crazy, а и те се променят децата и не ни лишавай от сутрешната доза кофеинче, че някои са ентусиасти труженици!!

Успешна седмица ви желая, щом Ноя е тука лафа ще върви не се съмнявам  Twisted Evil

# 182
Добро утро,мами из арабски и български земи  bouquet,

Черпя за рождения ден на бебчето зайче(на тези умалителни се обръщаме един към друг и вечно ни молят за превод.  Simple Smile  Да е жив и здрав и вечно влюбен в мен. Heart Eyes Simple Smile

Упс,картинката не стана,е то така е тръгнало днес,без кафе и без торта. Laughing

На мен обаче ми замина диетата от сутринта   Embarassed, но от утре няма хлабаво,наех си личен инструктор 3 пъти седмично да вая форми и да сбъркам емиратките като им отида на гости. Joy

Креми и Милена,не си мислете,че сме подминали тези фази,вярно,че някои тепърва предстоят а други са вече факт,както и  че преди време й замина края на веждата с бръснача. Twisted EvilИ ще свири като е започнала от 4 годишна,толкова труд на вятъра иначе.Тук много ги толерират,не им дават да учат произведенията наизуст сакън да не се преуморят.Седнала на пианото и не свири,а чете нотите,какво правиш,бе дете?Уча го наизуст  Joy,е как ще стане ако не го изсвириш. Rolling EyesВ София беше частна ученичка в музикалното,сега ако я чуе бившата й учителка ще получи удар. Mr. GreenВиж,elip,може да й стане адвокат Twisted Evil,радетелката за човешки права. Heart Eyes Hug,дето ни отряза от кафето тази сутрин. Confused

АniSim,ела да видиш комбинацията то български и ирландски гени,много здрави се оказаха,едно не прилича на мен,а уж момчетата приличали на майка си.

Мария,мисля,че време му трябва ,за да мине,понякога афтите са много упорити. Embarassed

Веси,все съм на тръни аз,то не бе конкуренция,не бе чудо Whistling,но детето си заслужава,казвате,че не прилича на елип. ThinkingОдрала й е кожата,особено нежния поглед,зад който обаче се крие желязна ръка. Blush

Ани,как точно да тълкувам последното ти изречение? Twisted Evil

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 09:59 от Noia

# 183
Ани,как точно да тълкувам последното ти изречение? Twisted Evil

С най-добри чуства разбира се, нали си душата на компанията   bouquet И честит рожденник да е жив и здрав и все така влюбен. Хайде, аз изчезвам че каквито сте скици много разконцетриращо ми действате  Wink

# 184
Цитат
Миле, ти с мейдката ли ще си идваш в Бг???? Лелеее ако е така ще сте голяма сензация  35 !!!

Веси те са ни свикнали. hahaha Първо мъжа ми беше сензация,а после Дима(4ерна ли е бяла ли е)
Сега  с меидката и с шкембака съвсем ще изтрепя рибата Laughing ДА им дам материал после да приказват,да не ме забравят докато съм в Емирствата Grinning

Нои4ка 4естит рожден ден на беб4ето ти Laughing Да е жив и здрав и все така да с еоби4ате.
приятно прекарване дове4ера Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 10:15 от mln

# 185
Ноичка, честит рожденик!!! Много щастие и любов !! И още попълнения в потомството  Laughing !!!!

# 186
Миленче,благодаря,че ме отсрами Embarassed Hug,такава съм аз,няма ме по приготвянето,а по консумирането. Joy

Ани,успокои ме. Wink Hug

Веси,мерси,от твоите уста в твоята къща. Laughing Hug

Заради вас си изпуснах балоните,с които щях да изненадам скъпото,по един за всяка година(да живее латиното   superuu ), остана ми време само да си прибера децата от училище. Embarassed

# 187
Добро утро и от мен!

ето кафенцето,за пристрастените, и за тези на диетка по малко парченце десерт!
Ах да се успокоя че не съм била само аз лудетина!
Ноя да ти честит рожденника, и да се обичате все така още 100на години!Да те глези все така ти си жена която заслужава!
Миленче ти наистина ще ги шашнеш, но нека си говорят!А за паспорта може да се удължава с 6 месеца това знам за нашите паспорти, виж за техните трябва пак да си питаш!Иначе работи ли момичето, помага ли ти?
хаиде лек от мен!  bouquet

# 188
  • O.A.E./ Пазарджик
Честит Рожден ден на Джон!

Ноя, да ти е здрав и все така влюбени!
предай му много поздрави и най-добри пожелания и от Бути!

# 189
Ноя честит ти рожденник ,  весел празник , здраве и любов Heart Eyes  bouquet
Креми с тия вкусотии направо ми отиде хубавата фигура...добре че не съм бременна Laughing
Аз да се похваля , че приключих с мартеничките -купих за всички деца от градината на детето + лелки ,учителки, работници ,приятели , роднини и т.н........голяма красота а и настроение ми създадоха  Simple Smile
успешен ден момичета Simple Smile

# 190
Благодаря за пожеланията на всички и от името на Джон -)  bouquet

Българските мами,приготвихте ли мартенички и за нас? Crossing Arms Моите запаси са на привършване вече EmbarassedАйде спирам да се жалвам,за да не си помисли някой,че съм мама Кенга под прикритие. Wink

# 191
даваите адреси, мартенички има за всички Hug

# 192
  • по пътеката
ноя, 4естит ти рожденник! много любов и дълго семейно щастие! да е здрав и да имате много приятни изненади! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
страхотно дете имаш, ния си е просто голям борец! Hug
ако си сложа снимките на мене и децата, ще търсите лупа за да  ни оприли4ите, само едно е общото м/у 3- косата( цвят и къдравост)! но  са само по цвят пак мои! хехе  Mr. Green
ние май ще си останем без мартеници , линда ги разтепа миналата година!но пък и няма как да й обясня, като не вижда никой подобен!
вие сте се дуп4или, аз пътувах сама  из бг, на 16г като по4нах и досега не мога да се спра, ако имам път! просто автостопа много вървеше.но пък никога не съм създавала  неприятности на нашите! странно отговорно и у4енолюбиво хлапе! нали си имах и за кого да отговарям от дребна!ето ния така се усеща отговорна и не се панира, защото мисли бързо и търси верните отговори! аз бих наистина много се гордяла с такова дете! ноя, пак си помисли за пианото! и аз не станах музикант Mr. Greenно пък танцувам без отказ! Party
милен4е, ти ще обереш то4ките (на о4ите) на хората бе! едно малко керван4е с тебе! но давай, оби4ам да гледам разногледи от  питанки! Laughing Laughing
леля  пенка е добре дошла, от децата и мамите тука-  bouquet Hug!
пъки дано си ни сънувала за добро!
хайде пак по4вам да си ходя по фитнес, 4е нещо много бях шеф  кухня 3 дни, не ме питайте какво съм праила, в4ера бях гроги от  целодневно готвене!и опитване!  Mr. Greenлек ден!

# 193
milamama,ти наистина си много мила.  bouquetМерси,но НЯМА ВРЕМЕ,както казваше онова плашило на Петър Вучков. Laughing

Марси,какво беше това готвене,бе душо? Hug От тук ми мирише на вкусотии и на много калории.Аз не искам да я правя музикант,а да може едно парче джаз да изсвири като хората,или поне да не забрави каквото е учила.Освен това искам мини роялче за новата къща(и кака ви е свирила 8 години) и тя ми е оправданието за пред Джон. Mr. Green

# 194
Здравейте момичета!
Да не си помислите че съм ви забравила -нито за минута!Но времето ми е много кът напоследък.С малчо започнахме да излизаме и следобяд и през времето което спи(Което е единственото ми свободно време)сега гледам да свърша къшната работа и да сготвя.А и нета ми хич го няма чакам с часове да се зареди.Но когато имам възможност продължавам да ви чета с голям интерес .

Ноя честит ти рожденник!!!!Здраве ,щастие и много любов ви пожелавам!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт