Бледо-розово течение

• 884
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Бременна съм в 10г.с, нормално ли е от време на време,тоест един път да имам бледо-розово течение? Нямам болки. Надявам се,да има някой с такова подобно нещо,защото много се притеснявам да не става нещо лошо,утре съм на преглед! Понеже на предния си преглед бях при друг АГ и тя ми каза,че нямам бебче,а аз нито силно и обилно кървене съм имала,нито болки. Естествено,доста зле се почувствах,обаче отидох на второ мнение,отивам при него,той ме гледа на ехограф дори,а тя каза,че не можело да се вижда през ехографа бебчето,видя ме той и ми казва,всичко е наред тук си е бебчето,дори ме извика утре да чуем сърчицето му и да ме регистрира,за да започнем изследвания,дори термин ми каза,а предната АГ абсолютно нищичко и супер бързо ме преглеждаше... Доста дълго ви обясних,но съм притеснена с това кървене,моля ви,ако има някой с подобен или същия случай,кажете!

# 1
Посетете отново гинеколог. В 10 г.с. трябва да се вижда и сърдечна дейност.
Такова бледо розово течение може да е признак на отлепване

# 2
Посетих го точно тогава,АГ каза,че до края на 3ти месец ще спре,да имаше сърдечна дейност чухме му сърчицето дори,видяхме му ръчичките,крачетата общо взето расте,доктора ме успокои,че няма нищо опасно и м.Ноември ще си имаме бебче...Живот и здраве само!

# 3
Здравейте в 5.г.с съм и днес сутринта имах бледо розово течение ли да го нарека как незнам много се притеснявам боли ме корема и незнам какво да правя на грниколог съм след две седмици чак имам иначе някаква инфекция и ми дадоха канестен крем и глобули но глобулите не можах добре да ги сложа и не се разтвориха и не съм слагала само крем какво може да ме посъветвате много се притесних

# 4
Ако болките ви са като при цикъл, а не просто тъпи болки от разширяването на матката, веднага отивайте на лекар, не отлагайте

# 5
И аз бих казала - спешно. Може би ви трябва прогестерон...

# 6
И аз бих казала - спешно. Може би ви трябва прогестерон...

Ходих до спешното понеже тук в австрия е сложно с лекарите при гениколожката си съм след седмица някъде на преглед,всичко е наред  с плода  ,имам инфекция и ми дадоха пак ампули за слагане и прогестерон ми изписа но каза да изчакам ако реша да ме види моята гениколожка и тогава понеже не са ми взимали изследвания и незнаят колко е дали е нисък или не ,но преди месец като правих изследвания преди да разбера ,че съм бременна беше завишен даже малко

Общи условия

Активация на акаунт