Менструацията ми/ силна и болезнена. Помощ.

  • 258
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3
Здравейте. От първата ми менструация имам много обилен и болезнен цикъл, със съсиреци, върви ми и по 7 дена и се чуваствам много зле и физически, и емоционално. Ходила съм многократно по лекари, получавала съм времено облекчение за по няколко месеца, но докторите, при които съм ходила не взимат на сериозно оплакванията ми и не се стига до никъде. Получавала съм и анемии, които лекувах с медикаменти, и постоянни дефицити на витамини, хормоните ми са ок, когато и да ги изследвам и така  се въртя в омагиосан кръг. Миналата година си правих операция по повод полип на ендометриума, пих и противозачатъчни, но няма облекчение. Моля, за препоръка за някой  добър, съвестен и внимателен специалист, защото това наистина нарушава качеството ми на живот.
П.С. Ако знаете за такъв в София, ако не, ще съм много благодарна и ако е от друг град. Прекрасен и ползотворен ден )))

# 1
  • Мнения: 1 473
Моят лекар е д-р Дойчиновски във Вита. След години лутане той ми откри полипи в матката и ендометриоза, в последствие следи бременността ми и родих при него. Много съвестен и човечен лекар.

# 2
  • Мнения: 846
Аз също щях да насоча към Вита, към д-р Карагьозов (не съм му била пряк пациент, но мисля, че профилът отговаря)

По време след раждане вдигнах Т (още докато бях там) и д-р Дойчиновски направи янкаква процедура/вземане на материал за изследяане. Според една мн състрадателна мед сестра, процедурата була болезнена, но нямало как, трябва да се изясни състоянието ми. Не знам как успя, но д-р Дойчиновски направи така, че нищо не усетих. Моите впечатления са за мн отдаден и мн внимателен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт