Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, моля ви да си изкажете мнението  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=164991.0

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 16:51 от Nadeto

# 121
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИЛЕНКА!

Аги, стискам палци. Момичета, стискайте и на мен палци утре, че съм на шофьорски изпит и съм се спеклааааааа........

Енви, за ноктенцата, лекарката ми каза, че  от изпотяването на крачетата се създава влажна среда и се развиват някакви работи (каза го много научно и не запомних). Задължително само с памучни чорапки и каза да купим обувки на Колев и Колев (или нещо от естествени материали), може и терлички. Каза, да гледам дали отдолу нокътя който расте е здрав (не дебел, както сега), и ако не е до следващата консултация ще минаваме на някави прахчета, кремчета и т.н. Но не и се иска все още, защото са твърде малки за гъбички.
Иначе за мерки - 9кг, 71см. БЦЖ-то е наред, понеже все забравям да й кажа да го провери, а явно и тя забравя.

Наде, за кое да си кажем мнението? Нещо не схванах, зарежда се предната страница на тази тема...

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 16:46 от galiabalq

# 122
Гале, мерси много. То с това трудно зареждане и аз се обърках  Peace
За утре ще стискаме палци да изкараш книжка

# 123
Момичета, много благодаря за моралната подкрепа!  Hug
Малко ми е стиснато на гушката, но в крайна сметка най-хубавото е, че не е задължително да отида, а го правя заради себе си! Ей така, да видя на какво съм способна. И колко мога да се изложа  Blush максимум...
Има няколко варианта - или да не ставаш /което ще е жалко/, или да се изложиш/което е срамно/, или да ставаш, но не достатъчно/т.е. талант имаш, но трябва да учиш/, или да те харесат. Т.е. мнението им е субективно като на всяка комисия, така че  Mr. Green квото сабя покаже!!! Praynig Praynig Praynig
Тази нощ ще стана към 3.30 някъде, за да си говоря сама в кухнята, защото съм от 9.30 и ще трябва да ми се събуди гласа.
Нещо песните ме съмняват, че са точните, но вече почти е свирено, както му се казва...

Изпържих кюфтета във формата на сърца, направих картофено-морковено пюре /та и Тони да Апне/ , нашите ще носят червено вино, Саш ще купи салатата и ... веселбата ще е пълна!

Галябаля, стискам ти палци и недей да крещиш "Бегааааай, газИИИИИММММ!" Joy Со кротко, со благце ще вземеш докИмента!  smile3521

# 124
Аги, сподели за кво става въпрос де  Blush Пак нещо съм изпуснала  Whistling И ние ще стискаме палци  Peace

# 125
Абе утре отивам да се явявам на MUSIC IDOL, те тва ми е идеята Simple Smile))

# 126
# 127
  • София
Аги, спокойно, макар че не ми изпя песните, съм сигурна че ще се справиш достойно, пък, ако вземат да те харесат - представи си колко фенки ще имаш / и малки фенчета Laughing/! Дай всичко то себе си, а ние сме с теб!

# 128
Аги, що не каза досега, бре жено! Имаш и моята подкрепа със силен палцостис!

# 129
4естит рожден ден, мила Иленка   bouquet  Желая ти много сбъднати ме4ти, любов и послуШни де4ица  Hug

4естит праzник на вси4ки влюбени  Heart Eyes

Аги, стискам палци  Peace  Един съвет от тукаШния айдъл, в момента те4е 4тата серия ве4е. Иzбери песен, която е иzвестна, т.е. журито да я zнае. Тук винаги критикуваха теzи, които иzбраха неиzвестни песни и никой от тях не пуснаха да продължава  Sad  Явно като не йм е иzвестна песента, не могат да преценят дали са я иzпияли правилно....

# 130
Чаена, и аз днес разбирам за Мюзик айдъл, къде съм бляла преди като си казала Rolling Eyes

Много стиснати палчета и пожелания за успех от мен и Преси Peace Peace Peace

# 131
  • Русе
Ето мееееееееее...
Благодаря за прекрасните пожелания, момичета!
Ето я и почерпката...

Честити ви Св.Валентин и Трифон зарезан, и нека всеки друг ден имате поне по два повода за празнуване!

Честит Имен ден на Валката!
(друго си е на 14-ти) Wink

На въпроса за любимите храни - и на мен ми е трудно да кажа, защото Диди е от всичкоядните, единствено мога да кажа, какво не харесва - овесени ядки, жълтък и грис.
"Трохо"-то е много вървежно също (за момента съм вземала царевично и оризово).

Успех на Чаената и Галя утре!

# 132
Честит празник на всички влюбени  Heart Eyes
Иленка, честит рожден ден! Желая ти много хубав празник  newsm59

Данче , честит рожден ден на баба ти, да е жива и здрава, да дочака още правнуци.

Аги , стискам палци. Поздравления за смелостта   bouquet

Галя, утре те чакаме с хубави новини.

Мам, много се радвам за теб  Hug

Ема най-много обича да яде телешко и риба, обича и кашкавал и шунка. Аз не й давам елда, просо и от тоя сорт, щото са ми странни  newsm78. Понякога ръфа солети, много са подходящи, когато сме в парка, защото иначе става в количката  #Crazy а със солетките е една кротичка и майка й си пие кафето на спокойстие   food010
Не обича много плодове.

# 133
Нашата любима баба Трифонка /на мама Цачи мамата/ черпи за рожден ден

# 134
Здравейте,
ЧРД на Иленка-Бъди жива,здрава и многооо обичана  bouquet

Аз  от два-три месеца съм на Царевин.По- ни допада.А "трохо" ядохме в седмия месец още.То аз така и въведох царевично брашно-с пръчки hahaha

Данка- няма да се задави детенце с пръчката,защото тя се залепя и на небцето newsm78

Юлче,Меци-и ние честичко хапваме пълзейки.Все си мислч,че е не  е много добре така,но..... Wink

Аги-Ама защо си траеш толкова време бе душа....Стискаме палци и ако нещо ти трябват танци свиркай Mr. Green(макар че мисля ,че проблем нема да имаш)И да се усмихваш PeaceТова е мноооого важно Naughty

Искам да ви попитам относно нашето хапване...Аз малко съм обърнала нещата ,защото Хриската сутрин не е от най-ящните newsm78.Дали не е лошо ,че го храня така newsm78

Затова давам :
сутрин по малко плод(може би около 50тина грама каквото и да е...)
На обед си яде там каквото му дам(като ядем около половин час поне.Многоо дъвче туй дете)
и около 7 вечерта му давам или кисело мляко с овес или извара с елда или просо.

Иначе когато е в ящен период(като от  седмица насам)яде всичко.Няма притенции,но....другите дни са ужас.Угодия няма Cry

Сушени плодове не съм давал Thinking

От кога може да се дава  кашкавал и има ли значение ,че не съм дала сирене ,а само извара?

Честит празник на всички влюбени(то...за малко и да забравя Embarassed)

та...в този ред на мисли....Бубка-аз хем съм със свеки вкъщи и откакто се е родил хриско и веднъж не сме излиезли без него.Аз самата също не съм излизала без него.Незнам доколоко е добре така,но...е факт newsm78

Весело празненство на празнуващите Hug

Опсссс....менюто ни днес е:
10 ч.    1/4 ябълка
13.30ч. 100гр.зелен фасул с картоф,морков и броколи(ядохме го  около час)
19.30ч.  30гр. извара с елда и 3-4 лъжички кис.
мляко

Общи условия

Активация на акаунт