🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 15

• 51 875
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро,момичета!

Да не забравим усмивката на Джан! Blue Heart

Скрит текст:
🆕 🇮🇹 ✒ 📰 🗞| Списание  CIAK - юли

НОВ САНДОКАН С ДЖАН ЯМАН В ПРОИЗВОДСТВО

Рестартирането на SANDOKAN стана реалност. Сериалът, базиран на историите на Емилио Салгари и разказващ за приключенията на „малайзийския тигър“ почти 50 години след известния сценарий на Серджо Солима, се продуцира от Lux Vide в студиата на компанията във Формело, близо до Рим, и в горите и плажовете на Калабрия.
Звездата беше турчинът Джан Яман, а ролята на Янез отиде при Алесандро Прециози. Новодошлият Алана Блур ще бъде Перлата на Лабуан. Сериалът ще го гледаме по канал Rai 1 най-вероятно през 2025 г.
Известно е, че историята ще започне с произхода на известния пират, който се бори с колониализма в моретата на Далечния изток.
Ще бъдат използвани нови технологии за пресъздаване на повечето сценарии. Новата версия на Sandokan TV, заснета на английски, е режисирана от Жан Мария Микелини и Никола Абатанджело.

Желая ви прохладен ден!

Здравейте!Предполагам, че тази продукция ще пожъне голям успех.Надявам се , да надмине и най - смелите им мечти, които да им отворят вратите за още по- мащабни проекти. Предполагам, че това е мечта на всеки един актьор. Явно характера си проличава , и затова няма все още активиран ИГ  Джан ,поне не сте писали друго.От моята статистика си бях извадила представа за характера и това ми се потвърди.Дано това му донесе повече ползи в живота!Успешен ден на всички, когато мога ще Ви чета с огромно удоволствие HeartHeartHeartHeart

# 571
Късен привет, рагаци! HugRevolving Hearts

ИГ Lux Vide:
"Вземаме ви с нас, за да разгледате величествения заден план на поредицата от събития Leonardo. Построен през 2020 г. в студиата Lux Vide във Формело, благодарение на своите 20 000 m2, той беше най-големият, строен някога в Италия и Западна Европа.
Изграждането на ренесансовите градове Флоренция и Милано отне 5 месеца планиране и над 22 седмици работа. Под ръководството на сценографа Доменико Сика около 200 работници, включително мазачи, скулптори, художници, декоратори, дизайнери и екипът за визуални ефекти си сътрудничиха в създаването на декорите.
Тази впечатляваща и прецизна сценография е създадена и за новата международна поредица от събития Sandokan, която в момента е в процес на производство, с реконструкцията на английската колония Лабуан в индустриална зона на Ламеция Терме."

-> https://www.instagram.com/p/C89HKYVtlrY/

Огромна работа! От такова отношение към работата, към създаването на декори в реални размери, мащабът и автентичността.. наистина съм много впечатлена, всичко е много, много красиво! За всичко това, разбира се, е нужен огромен бюджет и мнооого голям професионализъм! Просто невероятно.. браво! Hands Clap
Точно в такива проекти заслужава да участва нашия Джан! Nature Star
Сандокан HeartNature Fire

Скрит текст:

-----------------------------------------------

Стори от Ед:
"УМОРЕН СЪМ И ТРЕВОЖЕН.
НЯКОЙ ДРУГ?
Наистина..
Изпих 2 кафета, което винаги е грешка. Не знам защо го правя"

Оплаква ли се англ. сноб? Joy
На пръв поглед наистина изглежда уморен, но усещате ли колко е отчаян? Joy
Сладур! Heart Eyes

А Джан как ли е? Кой да ни каже....Disappointed

# 572
Добро утро,момичета!

✅ Календар за юли от #Viola

📰 🗞 ✒ 🇮🇹 Преса на Италия
Издание chiechiera.it
El Turco с Can Yaman идва на нашите екрани и това не е шега
Явно е дошъл моментът да видим още един проект на турската звезда Джан Яман. Сериалът, който стои в чекмеджето повече от година, се казва El Turco и е сниман в Унгария.
Къде скоро ще видим Can Yaman с El Turco?
Съдейки по последните слухове, именно Mediaset иска да ни направи този подарък. Водещата мрежа иска да се изправи срещу Rai, която е купила правата върху Sandokan, друга драма Can Yaman, която в момента се произвежда.

Така:
края на 2024 г. Сандокан се появява в Rai
2025 г. - El Turco (евентуално) на Mediaset
Сериалът El Turco разказва историята на офицера Balaban Ag, който след като е заловен по време на обсадата на Виена през 1638 г., бяга в Моена, провинция Трентино. Ролята на легендарния турски войн се изпълнява от Джан Яман. В актьорския състав е и италианският модел и актриса Грета Феро.
https://www.chiechiera.it/el-turco-can-yaman-sta-per-arrivare-su … on-e-uno-scherzo/

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 08:58 от Zlatina3

# 573
Точно преди 7 години се зарибих по Джан Яман с този сериал

На днешния ден преди 7 години Dolunay с участието на Джан Яман и Йозге Гюрел
излезе на екран с първия си епизод.🌕

https://x.com/DTural/status/1808606724145705014

# 574
Между 2019/2022 имах много изпити.Учех през ноща, а за разнообразие  изглеждах по един сезон на нощ ,,Нарочно любов,,, ,,Сладко и горчиво, Мистър грешен,, Свободен дух,,Спях по два , три часа и отиваха на лекции.След като се връщах трябваше да обгрижвам двете ми сладки принцеси, да ги изведа навън , да направим нещо вкусно за хапване, да играем , да уча с по -голямата, и така до края на следването. Всъщност това ми беше развлечението от лекциите, домакинството...и не ми пречеше да стоя цяла нощ и да изгледам цял един сезон:joy:JoyJoyНо аз съм вечния студент и вече не знам кога е ден и нощ:joy:JoyJoyВажното е , че умело си съчетавам нещата:heart:HeartHeart

# 575
Добро утро,момичета!

"Няма значение какво е миналото ти, защото винаги можеш сам да избереш бъдещето си."

Желая ви приятен ден!

# 576
Здравейте, момичета на Джан!

Затъжих се за Джан. Скучно е когато няма нови фотки и инфо за него, пък и той ни разглези с постовете си в Instagram.
Цитат
През последния месец самото име на #CanYaman или неговите проекти бяха споменати в различни медии... ето селекция за месец юни 👏👏

# 577
Добро утро,момичета!

Понякога се нуждаеш просто от чаша кафе,шепа мечти и вяра, че нещо
хубаво предстои. Да започнем деня си с усмивка и добро настроение.

Като няма нови снимки и инфо за Джан не ви се пише.
Да взема и аз да спра.Така и така гледам внуците цяло лято!

Скрит текст:
Внукът стана рано,направих му закуска,а каката още спи.

Желая ви приятни почивни дни!

# 578
Добро утро,момичета!

Понякога се нуждаеш просто от чаша кафе,шепа мечти и вяра, че нещо
хубаво предстои. Да започнем деня си с усмивка и добро настроение.

Като няма нови снимки и инфо за Джан не ви се пише.
Да взема и аз да спра.Така и така гледам внуците цяло лято!

Скрит текст:
Внукът стана рано,направих му закуска,а каката още спи.

Желая ви приятни почивни дни!

Добро утро!Прекрасна баба, и щастливи внуци:heart:HeartHeartПрекрасно лято Ви желая в чудесната компания, на внуците Ви.HeartHeartHeart

# 579
Привет! Simple Smile

Днес става точно месец, откакто Джан си спря ИГ. Излишно е да се обяснявам колко липсва.....
Сигурна съм, че това време на мълчание се дължи на пълната му отдаденост към работата, за Джан е много важно да бъде спокоен и да не се разсейва, защото Сандокан изисква много усилия..

🎥Roberta Cignitti
Малко зад кулисите, където Сандокан оживява.

https://x.com/OnlyCanTeam/status/1809586980130349147

П.П. Довечера играят Турция - Холандия. Аз ще "викам" за Холандците!
...винаги съм на страната на съперника, без значение, с кой играят любимите ми турци Joy

# 580
Аз пък ще викам за комшиите. От гледна точка на Джан, ме дразнят, спор няма. Ама си имам принцип да подкрепям Балканските и малки народи. Писнало ми е Запада да се има за повече от нас, а се превърнали в гето, не се виждат себе си.. но да не задълбавам извън темата. Сигурна съм, че Джан ще подкрепя от сърце Турция и тази вечер. Ако имаше ИГ и пост щеше да е има, защото е добра душа и никога няма да предаде корените си.

# 581
Аз имам специален сантимент към Холандия, защото съм живяла там. Но още от времето на Йохан Кройф/Ван Бастен/Гулит/Рийкард/Куман са ми сред любимите отбори. Както и от време оно италианците са ми любимци, но тях май всеки ги харесва, жалко, че отпаднаха толкова рано. На испанците и португалците също им симпатизирам.

На турците не им желая лошото, но и хубаво не им желая. Имам им зъб и това е.. без значение за спорт ли се отнася или за друго.. сещате се Grinning

Тази вечер ще гледам мача. Искам да се насладя на момента, да видя не толкова как холандците бият, а как турците падат Grinning

# 582
Грозде, аз цял живот имам сантимент към холандците, без да имам някаква връзка. Ама вече приличат на някой африкански отбор и ми е трудно да симпатизирам Joy Ей, на, вчера Малката Турция (разбирайте Германия) отпадна, умрях си от кеф. А това ми беше любимия отбор на всички времена, ама вече не. Много ми влияе този натиск да заменят белия човек във всичко. Не мога да съм така широкоскроена като Джано, съжалявам Joy

# 583
"Любов на инат" по Disney+

Can Yaman кара хората да говорят в този нов сериал на Disney+

Can Yaman е европейска суперзвезда, която можете да видите в „Inadina Ask“ на Disney+.

Резюме:
Джан Яман е един от най-популярните турски актьори днес;
С млада кариера, актьорът вече се е заел с няколко изключително популярни сериала в Португалия;
Сега актьорът може да бъде видян в Disney Plus чрез международно успешния сериал „Inadina Ask“

Джан Яман е 34-годишен турски актьор, който през последното десетилетие изгради плодородна кариера с висококачествени проекти и международна популярност. През последните няколко години Яман се превърна в синоним на успех, като постигна слава с няколко сериала от турски произход, което го направи един от най-търсените актьори в региона, с легион от фенове по целия свят, които следят отблизо неговите проекти

Напоследък актьорът нашумява с участието си в сериали като „ Pássaro Sonhador “ и „ Viola Come Il Mare “, две произведения, които усетиха присъствието си в Португалия чрез AXN . “Dreaming Bird” е турска романтична комедия, която проследява връзката между Санем Айдън ( Демет Йоздемир ), млада писателка; и Джан Дивит ( Яман ), известен фотограф; които сред различни приключения се опитват да развият плодородна връзка. „ Viola Come Il Mare “ разказва историята на младата Виола Витале ( Франческа Чилеми ), красива жена, която тръгва на пътешествие, което я отвежда от Париж до Италия, в търсене на бащата, когото никога не е познавала. По време на пътуването си Виола ще се срещне с Франческо Демир ( Яман ), полицейски инспектор, който ще помогне за разрешаването на няколко мистерии.

Освен това, тази година актьорът имаше възможността да посети и нашата страна, като беше домакин на събитие, което се фокусира върху рекламата на неговата фондация „ Джан за деца “, както и набиране на средства за подпомагане на деца. Сега актьорът отново прави вълни с „Inadina Ask“, сериал в който той играе заедно с Açelya Topaloglu и Eren Vurdem, наред с други.

https://www.magazine-hd.com/apps/wp/can-yaman-disney-inadina-ask … ola-come-il-mare/

# 584
Моите продължават, турците се прибират у дома!
Едни сме щастливи, други разочаровани, но няма как.. такъв е живота! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт