🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 15

• 51 837
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
А! Той бил жив! Joy добре изглежда, щастлив, да не го мислим Simple Smile

# 616
Прекрасен е Джан, както винаги! Външния му вид казва всичко! Heart Eyes Радвам се да го видя отново и да знам, че е добре, да релаксира, да се забавлява. Нека си "поеме глътка въздух“, след като е преминал през по-голямата част от снимките..Simple Smile

Думите на Сергей Онопко предвещават някои страхотни сцени....

Скрит текст:

Злати Hug
Скрит текст:
Кофти е с тези повреди.. на мен често ми се случва. Аз съм си карък в това отношение, постоянно чупя телефони и лаптопи (за чаши и чинии да не говоря). Важното е ние и близките ни да сме здрави!, вещи се купуват. Simple Smile

# 617
Днес по Rai Uno в програмата Linea Blu, Донатела Бианки посети тиренските брегове на Калабрия,
а Фабио Гало ни заведе на снимачната площадка на Sandokan с Джан Яман⚔️

https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1812134440182632892

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 18:21 от jackie.

# 618
Добро утро,момичета!

Приятна неделя,въпреки жегите!

# 619
Среднощен привет! Simple Smile

Снощи Джан и Марк (Сандокан и Саркар) са разпускали по баровете. Приятна компания и почивка след тежката работа.. една малко безгрижна нощ, заедно с красивия колега (моята пуканка) GrinningHeart Eyes
Почти е шокиращо да гледаш снимки и видеа на Джан два поредни дни Grinning

-> https://x.com/Bojana59163973/status/1812272201602875444 Sunglasses

-> (56 сек.)https://x.com/CaterinaCateK/status/1812474760384717194 Nature Fire

И с фенки, няма как...

Скрит текст:

И за финал: Джан флиртаджията! JoyNature Fire

Разбира се турските медии вече гръмнаха с глупостите си! Има си хас да не реагират първи.....

Само вижте турските заглавия..JoyClose
Скрит текст:

Тук пък са "на четири очи" сред стотиците очи Grinning
Скрит текст:

безброй са...
Скрит текст:

Няма какво да кажа повече.. турските медии както обикновено живеят на глупости и просташки клюки.. професионализъм 0!

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 03:30 от grozdence*

# 620
Добро утро в понеделник!

Да се насладим на кафенцето и си пожелаем спорна нова седмица!
Нека ни донесе късмет и много усмивки!

Грозде,донесла си ни интересни неща! HeartДжан няй-после да разпусне след толкова време на снимки. А турската преса веднага го започнаха.

Желая ви приятен ден!

# 621
Малко извън кадров материал от Виолата.
Джан е в стихията си...голям сладур е!

Лилав 💜магически комплект ... незабравим!

https://x.com/Mariagenn59/status/1812821833437020284

# 622
Малко новини ви нося от ИГ ,който ври и кипи след съботната вечер/нощ на Джан във "Градините на Еден".Клипчета много ,а това ,което всъщност разбуни духовете е Джулия Мария Венанзи и нейното поведение.Както разбира се и поведението на Джан ,който позвалява тя буквално да му виси на врата и почти да му танцува в скута,както и свободно да го прегръща.Прилагам малко снимков материал

Не знам как се правят гифки,но всеки може да отиде на въпросният профил във ИГ ,който е написан върху снимките и да види клипчетата сам .

# 623
Млади хора кръвта им ври. Нека се забавляват, това са нормални неща в днешно време! Wink
Фея, гледах всички клипове от въпросната вечер, явно моите очи гледат различно от твоите и от на турските жълтури. В тази шумна среда по какъв точно начин да разговарят, ако не се приближават/навеждат един към друг. Аз не видях целувка "уста в уста", както са писали турците, нито да му виси на врата и да му танцува в скута - тя просто си облегна ръката на него като му говореше..
Не мога да разбера, какво е това "осъждане" на двама млади свободни хора? Аман от моралисти....

# 624
Млади хора кръвта им ври. Нека се забавляват, това са нормални неща в днешно време! Wink
Фея, гледах всички клипове от въпросната вечер, явно моите очи гледат различно от твоите и от на турските жълтури. В тази шумна среда по какъв точно начин да разговарят, ако не се приближават/навеждат един към друг. Аз не видях целувка "уста в уста", както са писали турците, нито да му виси на врата и да му танцува в скута - тя просто си облегна ръката на него като му говореше..
Не мога да разбера, какво е това "осъждане" на двама млади свободни хора? Аман от моралисти....

Грозде за целувки не съм говорила,определено явно гледаме с различни очи,но тук си се объркала.Никъде в поста ми няма осъждане,а просто информация,която съм споделила.

# 625
Здравейте, момичета на Джан!

Ейй, очите ми изтекоха да видя прословутата целувка "уста в уста" и пак нищо не видях.
Турските жълтурковци са ненадминати с измишльотините, които пишат. Хеле пък, когато иде реч за Джан Яман.
Не могат да му простят за славата, която придоби сред милионите фенове и за успеха му в Италия.
Ама, хак да им е! Сами си прогониха таланта, сега да си дундуркат местните актьори.
А Джано може само така да реагира на писанията им.
Сладур - толкова заразително се смее!

Хареса ми това мнение на италианска фенка:
Цитат
Той прави повече "шум" #CanYaman , въпреки липсата си, отколкото много други, въпреки тяхното присъствие
И това е факт....преодолейте го! 😅😅📌😉

Завиждам им:
Цитат
В Гърция гледаме Виола! 🇬🇷😊❤️#CanYaman #ViolaComeIlMare2
Цитат
🇬🇷 📺 | Платформа COSMOTE - Гърция #ViolaComeIlMare2 с участието #CanYaman и Франческа Чилеми е номер 2 най-гледано текущо съдържание на платформата.
Цитат
Fiction Mediaset
А какъв псевдоним бихте дали на нашия любим инспектор #Demir ? 🥰🔥

# 626
Еми Flowers Rose

В имдб се е вписал още един голям актьор в каста на Сандокан: Owen Teale Nature Boom

Оуен Тийл е Сер Алисър Торн в Game of Thrones - антагонист на главния герой.

Тийл играе ролята на Castle Black Master at Arms Alliser Thorne от първия сезон до смъртта му в сезон 6, което в света на Вестерос се счита за дълъг и проспериращ живот.
Неговият герой е отговорен за най-шокиращата телевизионна смърт в историята, след като помогна за убийството на Джон Сноу (Кит Харингтън) в петия сезон.
Както знаем сега, Сноу наистина възкръсна от мъртвите и се завърна в шести сезон. Тийл каза, че определен период на снимачната площадка е било лудост, тъй като продуцентите отчаяно се опитват да запазят обрата на сюжета в тайна.

Скрит текст:

Ser Alliser Thorne (Owen Teale) води атаката в Castle Black - Game of Thrones

"Мразех сир Алисър Торн през целия първи сезон, а след това в една битка той доказа,
че е най-големия гадняр на Стената. Той не е зъл или корумпиран, а с подъл дух,
който иска същата цел като главния герой, но чрез различни методи.
Мразя Торн, но напълно бих го последвал в битката. Не е карикатурно зъл,
той просто вярва в различен, по-суров стил на лидерство. Може да е подъл задник,
но уменията му са легендарни! Оуен Тийл като сир Алисър Торн, е страхотен по дяволите!"

-------------------------------------------

# 627
Добро утро,момичета!

Свежи мисли на разсъмване и кафе за разсънване. Ухае на море и отпуски,
 за някои настоящи, за други предстоящи.Горещо ще бъде и днес,
за разхлада нека всеки намери своя начин и се чувства прекрасно.

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugTwo Hearts
Джан се появи и журналистите това и чакаха! Hands V

Желая ви приятен вторник!

# 628
Аууу някакви клюки с жени има тука, веднага се включвам Joy

Кефят ме долните стопкадри, така са ги направили, че все едно наистина се целуват. Който е гледал клипчетата, знае, че не е така, ама иди доказвай, че нямаш сестра Grinning
Иначе млади са, свободни, в дискотека, няма лошо и да са продължили и на четири очи. Не виждам нищо скандално в кадрите, но от опит и наблюдения знам, че една жена почне ли да слага ръка на нечий врат, за да "се чуват по-добре"... не е случайно Joy пък и Джан е сложил ръчичка на кръста на жена! Знаем го как избягва такива действия принципно. Абее нека, бе.. нека се забавляват! Любов и жени да има за нашето момче Grinning

# 629
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

📰 🗞 ✒ 🇪🇸 Пресата в Испания
Издание MIA
Джан Яман се обръща към изкуствения интелект за снимките на новия си сериал „Сандокан“.
Турският актьор и екипът му използват нови технологии, за да осъществят супер продукция, която ще разказва за приключенията на прочутия малайзийски тигър.

Джан Яман все още е потопен в снимките на филма "Сандокан". Турският актьор, който все още не е възстановил социалните си мрежи, се е съсредоточил върху снимките на нов фантастичен филм, който обещава да остави никого безразличен. Очакванията са много големи за тази скъпа продукция. Публиката е уверена, че, както каза самият Джан Яман, ще види „шедьовър“ на малкия екран.

Доказателство за това са всички усилия, които се влагат, за да направят сериала уникален. Екипът на Сандокан прибягва до нови технологии, включително изкуствен интелект, за да създаде някои от сценариите, в които ще се развиват най-важните сцени от продукцията, като битки, битки и конфронтации между главни и второстепенни герои.

След като приключиха част от снимките в Калабрия, Джан Яман и целият екип се преместиха в Рим, където ще заснемат няколко сцени, а след това се отправят към Реюнион, френски остров, известен с красивите си пейзажи.Очевидно е, че както турският актьор, така и останалите му колеги залагат изключително много на тази фантазия и се стремят да предложат на зрителите шедьовър.

Персонажът на Сандокан от перото на писателя Емилио Салгари е една от най-емблематичните фигури на италианската приключенска литература. Оригиналният сериал от 70-те години, базиран на романите на Салгари, се превърна в забележителност в италианската телевизия, до голяма степен благодарение на харизматичното представяне на Кабир Беди. Драмата имаше луд успех, плени милиони зрители и се превърна в култов феномен. Може би новата версия ще постигне същото.

Ясно е, че турската телевизионна звезда Джан Яман е изправена пред трудната задача да преосмисли герой, толкова обичан от публиката. Снимките на новата версия в Ламеция Терме привлякоха много внимание и сравненията с оригиналния сериал ще бъдат неизбежни. Постигането на успеха на версията от 1970 г. няма да е лесна задача, но очакванията са големи и подкрепата от Kabir Bedi, оригиналния Sandokan, може да вещае добро.

Желая ви приятен ден,макар отново да е горещ!

Общи условия

Активация на акаунт