🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 15

• 51 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
♦️CanYaman с Джовани Бернабей (съоръжения и екологичен мениджър на Lux Vide), син на Еторе Бернабей и брат на Лука Бернабей

Среща в SABAUDIA 2024 (град на западния бряг на Италия близо до Рим) 2024

ЕМИЛИО САЛГАРИ: ТИГЪРЪТ САНДОКАН РЕВА ОТНОВО

И ето ги най-накрая заедно за приятелите на Раконти ди Сабаудия, авторът и новият Сандокан на историята „Емилио Салгари: тигърът Сандокан реве отново“.

Почит, която Джовани Бернабей искаше да отдаде на италианския писател, един от най-превежданите в света, от чието въображение се роди Sandokan, тъмният и романтичен герой днес в лицето на CanYaman, младият и очарователен турски актьор, който след четиридесет и осем години напълно заема мястото на незабравимия Кабир Беди..

Ще бъде епично, ще бъде легенда CanYaman - SandokanTheSeries⚔️

# 661
Здравейте почти обедно!

"Най-голямото богатство е денят, който е пред нас."

Имаме нови снимки.Джан отново е разпускал в клуб!

🆕 🆕 🆕
Джан в Рим
📍Клуб Giardini Dell'Eden 27-28.07.2024 г.

Има и доста клипчета.Може вече да сте ги видели в Х !Аз ще ги пусна от ВК.
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456265034%2F24f … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456265023%2F8e7 … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456265025%2F2a5 … l_wall_-199343470

Желая ви приятна неделя!

# 662
Злати, видяхме ги клипчетата... за пореден път Джан е с учителката по танци в същата дискотека, на същата подпорна греда Joy само, дето булката си е сменила роклЕто Grinning то не са прегръдки, разкрачени крака, къси рокли, шепнат си нещо, смеят се.. от 100 км личи, че има заигравка, да не кажа друго Grinning само се чудя потайния Джано защо така свободно се показва сега Grinning

# 663
Добро утро,момичета!

Ели, Hug Grinning

Желая ви приятен ден и хубава седмица!

# 664
♦️Suzane Guverte – продуцент на Ay Yapim… можете да следвате новосъздадения
Instagram профил на сериала El Turco с участието на Can Yaman и Грета Фаро OMG💥💥💥💥💥💥

Нещо се пече май

https://www.instagram.com/elturco_tv/

# 665
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Малко не ми се пишеше, ама ви чета редовно. Сега обаче Гроздето като зачезна за цял месец, трябва да се поддържаме Grinning

Много се радвам, че почна да се шуми около Ел турко. И се надявам скоро да го видим, то ей къде е есента.
Аз последвах линка, дето е дала Джаки, благодаря Heart
Не ми стана ясно приключиха ли снимките на Сандокан, или просто са им дали малко почивка?
Колкото до учителката по танци - млади са, свободни са, няма причина да се крият... Нека, изглежда ми щастлив нашия Heart Eyes

# 666
Сънчо, тази е друга танцьорка (мисля, че се коментираше, че е от масовката танцьорка),
не е учителката по танци.  
Понеже и двете са с бретон и оттам идва обърквацията.
Момичетата в туитър я намериха в ИГ, не помня как се казваше, ама си беше пуснала стори от заведението и така я разконспирираха. Яко я бяха нападнали в ИГ.
Иначе е все тая кой с кого е....свободни хора са.

# 667
А това не е учителката по танци, така ли? Аз вече се обърках. Те хубаво са свободни хора, ама на нас ни е скучно и искаме клюки Joy

# 668
Не е! Поне по уликите, които намериха фенките му от Туитър.

Ели, искаш клюка ли?
Ей сега ти нося една от Туитър.

След като Дениз Турал слага рейтинга от предния ден

Ето отговора на Биранд (Емре от Птичката)

И Туитър пламна от хейт срещу него припомнят как и той е участвал в линча срещу Джан

# 669
Кой е Дениз Турал, какъв рейтинг слага и защо?

Другия не знаех, че и той се е проявил в линча срещу Джан. Деметка ли е иконата или сериала? Grinning Явно са си приятели, само нея е тагнал..

# 670
Блогър, който слага рейтингите, ама сега пускат само стари сериали.
И понеже Птичката е с най-висок рейтинг и Биранд пуска този пост, демек тя е иконата на сериала.
И хейта беше именно за това, че само нея я е тагнал.

От този сорт е хейта

# 671
Злати, видяхме ги клипчетата... за пореден път Джан е с учителката по танци в същата дискотека, на същата подпорна греда Joy само, дето булката си е сменила роклЕто Grinning то не са прегръдки, разкрачени крака, къси рокли, шепнат си нещо, смеят се.. от 100 км личи, че има заигравка, да не кажа друго Grinning само се чудя потайния Джано защо така свободно се показва сега Grinning

Ели,това не е учителката по танци.Тази пак е танцьорка и актриса .Казва се Джулия Ринало и последните няколко седмици Джан и тя са задължителното присъствие в градините и задължително заедно.Мисля,че на потайния Джано му стана ясно,че и да крие и да не крие е все тая.И Джан и Роберто са активно в женска компания.Джан с танцьорката ,а Роби с Сузана Паризи,всъщност според фенове Роби и Сузана отдавна са заедно,макар,че някои я спрягаха да е с Джан.Тя качи снимка в ИГ заедно с Роберто,а няколко дни преди това със сина му.С една дума и двамата са се отдали на любов,което си е напълно в реда на нещата.
Аз не ви донасям такива новини тук,откакто споделих подозренията си за заигравка между Джан и таз мома,но  ми беше отговорено,че само си говорят и било нормално да го прегръща през врата за да се чуват по-добре,щото музиката била силна.От тогава реших,че подобна информация не е добре дашла тук и не я споделям.

# 672
Една мацка прави страхотни колажи на Джан.
https://www.instagram.com/ohanaeditss/

# 673
Как да не е добре дошла тук тази информация? Всякаква информация за Джсн е добре дошла. Аз съм по клюките, дори и неверните Grinning

# 674
Добро утро,момичета!

"Човек трябва да вярва, че нищо не е невъзможно в света и никога
не трябва да губи надежда за реализиране на своята мечта."

Благодаря ви за инфото и коментарите! Flowers Hibiscus

📰 🗞 ✒ 🇮🇹 Пресата в Италия

ДЖАН ЯМАН: „ЗА ДА ИГРАЕШ В САНДОКАН, ТРЯБВА ДА СИ ДОСТОЕН“

"Всеки трябва да иска да бъде като него."

Джан Яман говори за Сандокан.

За първи път турският актьор разсъждава надълго и нашироко върху превъплъщението си в образа, създаден от Емилио Салгари. Разбира се, римейкът на култовия телевизионен сериал от 70-те години на миналия век с участието на Кабир Беди е много очакван.

„Мисля, че Сандокан е човек, който страда, но това го направи силен, той е човек, който никога не се предава“, коментира Джан Яман в ново интервю, публикувано от Rai News. "Той мечтае да направи живота на другите по-добър и когато изглежда, че прави нещо лошо, виждаме, че го прави с добра цел. Той вдъхновява всички, особено децата. Всеки трябва да иска да бъде като него, трябва да бъде достоен да го изиграя."

Снимките са почти завършени.
Междувременно Джан Яман се готви да напусне Италия за няколко седмици, за да стигне до остров Реюнион, където ще приключат снимките на драмата (скоро ще бъде пусната на Rai 1). Турският актьор ще изиграе ролята на малайзийския тигър във филмовата адаптация на поредицата му разкази, която проследява раждането на мита между любовта му към лейди Мариана, жестокото отношение към лорд Брук и приятелството му с Янес де Гомера. Яман има международен и много сплотен актьорски състав, включително имената Ед Уестуик и Алесандро Прециози.

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт