✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 473
  • 844
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Хубав беше танцът, но не мога да ги харесам Месечков и Неделя и това е.

# 706
Дара танцува като професионалист . За първи път ми хареса нейн танц , страхотно представяне днес ! Браво !

# 707
Е какво направиха Дара и Джими пак - на един кв. м. танцуваха отново. Не ми харесва това. Трябва да са по цялата сцена. Статични ми бяха някак си.

# 708
Хубав танц, ама физиономията на Дара, особено накрая, като я дадоха по-отблизо, беше като на сърна пред фарове на кола.

# 709
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не ми беше пасо добле. Може би, защото не ги харесвам, но - не.
Как да ти бъде, като Неделя определено не танцуваше пасо добле. Joy
Още по-фрапантно стана като дадоха част от пасо доблето на Дара веднага след първото изпълнение. Видя се много ясно разликата в силата между двете. При Дара имаше и агресия, и сила, и приковаващо вниманието присъствие, което изцяло липсваше при Щонова.

Боже, какво удоволствие е да се гледа как танцува Дара! Това момиче носи танца в кръвта си, с такова изящество се движи, нито едно движение не е неграциозно и грубо.

# 710
  • София
Ами много ми харесаха Джими и Дара. Струва ми се, че журито отново е неоправдано критично към тях.

# 711
Неделя и Наско бяха окей днес. Съгласна съм с Франциска, само "моменти" имаше.

Харесаха ми Джими и Дара. Журито винаги е много критично към нея. Дара танцува като професионалист.

Днес Алекс ми хареса как изглежда, роклята й е хубава.

# 712
На Дара във вените й тече танц. Страхотно е това момиче!

# 713
Много ми харесаха Дара и Джими,много красив танц,красиви линии на Дара,чисто изпълнение.Удоволствие е да ги гледаш.
ЖурЕто да спре да я подценява вече Дара,тя е по-добра от всички аматьори ,а те все нещо не и харесват.За другите винаги суперлативи,а нея все я критикуват.

# 714
  • Sofia
Красива румба от Дара и Джими. Една идея припряни на места, но цялостно – много добре. Дара е артистична, пластична, грациозна, женствена, удоволствие ми е да я гледам. С лицевите й изражения също нямам проблем. С лице се играе трудно, дори мнозина актьори се препъват там.

# 715
Страхотен танц на Валери !
Вярно , изтърва за малко синхрона , но се представи чудесно . Заслужава да продължи напред .

# 716
Много ми харесаха Валери и Дорина. Много нежни и чисти поддръжки.

# 717
Браво и на Валери! Впечатлена съм!

# 718
Чакам Ивет и Тодор - най-добрите в синхроните.

# 719
Ивет и Тошко са абсолютни сладури Heart

Общи условия

Активация на акаунт