✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 455
  • 844
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Малко съм назад, не съм гледала Виктор още, но всички ми харесаха. Личи си, че останаха танцуващите.

# 751
  • София
Хареса ми Виктор. И при него има голям напредък, не чак колкото при Валери, но все пак доста по- добре от началото.

# 752
Танца на Виктор и Михаела беше по-скоро хип-хоп танц, отколкото самба. Справиха се добре, но не беше нещо уау.

# 753
След танцът с "Матрицата", Виктор ми израсна в очите. Дотогава мислех, че не може да танцува добре, но от тогава, с повечето танци, ме опровергава.

Голямо настроение внесе с последният танц.

# 754
Ооо, Виктор и Михаела бяха чудесни. Много настроение имаше в танца им.

# 755
  • Берлин
Виктор ми даде най-силен положителен заряд дотук.

# 756
Много беше разчупен Виктор, а в  началото какво дръвче беше 😁 Харесаха ми.

# 757
  • София
Гледам със закъснение, но пасо добле на Наталия беше на светлинни години от това на Наско и Щонова

# 758
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С изключение на оценките за Виктор, тази вечер съм тотално несъгласна с оценките на журито. Много ме дразни, че за някои от звездите винаги говорят със суперлативи, дори когато е незаслужено, а други режат непрекъснато. Най-пресен пример - Натали и Дара. Към Дара са безкрайно критични и взискателни, а към Натали винаги толерантни и прощаващи грешките й.

# 759
  • Варна
Много харесвам, когато някой, който разбира от танци изказва мнение тук. Аз нямам идея честно казано кой танц какъв трябва да е и се водя от емоцията. Много обичам да гледам двойките на Виктор, Валери и тази вечер много ми харесаха. Дара и Джими също много ми харесаха. Щонови/Месечкови не мога да ги харесам категорично. Отблъсващи са ми. На Натали танцът много ми въздейства. Интересно ми е Ивет как ще е след последното добро представяне. Дано Неделя отпадне и аз мисля, че използват Валери, за да предизвикат зрителски вот. Неделя, Ивет и Натали чак след тях мога да прежаля на този етап. Франциска много ми харесва като жена. Наистина ли Галена и бърка името? Много тъпо.

# 760
  • Sofia
Уууу страшно красиви фокстрот и Ивет. Браво! Heart Eyes

# 761
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ивет и Тодор са страхотни, много добре им се получи фокстрота, Ивет е прекрасна в тази рокля.

# 762
Нежен танц направиха Ивет и Тодор. Едно такова лежерно, спокойно, усмихнато. Накрая ми се стори, че тя нещо се обърка и притесни.

# 763
  • До сърцето...
Нещо края едвам го спаси Тодор, иначе танца е супер, много съм доволна.

# 764
  • София
Ами добри бяха Ивет и Тодор, но някак твърде много хвалби получиха. Така, както критикуват Дара всеки път, така винаги хвалят Ивет.

Общи условия

Активация на акаунт