ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 892
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Шарлот благодаря за припомнянето!Започнах да получавам някакви проблясъци отпреди 5 години.
А сега Спасова могила ли да погледне? Sunglasses
И аз разменям испанската за 32-ро или някое друго по-удобно,като местоположение.
kassii изтръпнах докато те четях.Хубаво,че всичко си е дошло на мястото.
Днес щерката си е взела бележката.Специално са им обърнали внимание да тръгнат достатъчно по-рано.Имало случай преди няколко години,когато училището за ДЗИ било заключено по-рано.И специално са звъняли в МОН да разрешат ученик,който дори не е бил закъснял да бъде допуснат вътре.Не знам защо всичко толкова се усложнява.Кому са нужни толкова стрес и нерви!Единствено като оправдание за кехлибареното.

# 556
  • някъде ... тук ...
За протокола, моят е НТБГ. И аз се чудих за двата реда повторение. Не съм го виждала и не знам дали е доволен. Той познава ГТ по-добр. Да си решава.

# 557
  • Sofia
buni, а наборът как е?

# 558
Последния път когато бях квестор на ДЗИ ( по ковидно време с маски, шлемове и отворени врати и прозорци)  се случи ученик да има настроена аларма, телефонът беше изключен, но алармата се включи. Та се наложи директор да прибере при него телефона.На моя съм му казала всичко да е изключено.
Друг младеж след определено време започна да пита колко е часа. Нямаше часовник, но имаше кола с привършваща синя зона, та тези които ще са с коли да си предвидят кой да им плаща паркирането.

# 559
Втората матура на детето е до циганската махала. Там май няма при коя от вас да го пратя.

И при моята е така, само дето сме във Варна. Даже не знаех, че там провеждат матури. Ще трябва аз да я съпроводя до там, няма да ми е спокойно да я оставя сама да се оправя с колата в този район.
Иначе по БЕЛ е в Пета ЕГ - поне това е добре.
Не учи ли в същото училище Пета ЕГ. Във Варна  всички са си в собствените училища.

А, не всички. Щерката и за двете матури е в циганската махала - голямо ще да е там училището, много голямо...

# 560
Ей сега писал класния в школо
* Моля да запазите спокойствие. Служебни бележки за матура 16.05, часа ще се уточни допълнително.*
Явно са го луднали родителите.

Май сме в един клас. Срам - чак сега!

# 561
  • София
Ей сега писал класния в школо
* Моля да запазите спокойствие. Служебни бележки за матура 16.05, часа ще се уточни допълнително.*
Явно са го луднали родителите.

Май сме в един клас. Срам - чак сега!

По-добре късно,отколкото никога.И аз четейки тук си мисля,че с някои може да сме били в едно училище до 7 клас.Ама само си мисля, засега.

# 562
... но ДЗИ френски в 26-то Княжево можем да го направим с преспиване в центъра Laughing

Имате къде да преспите на 3 мин пеша от 26-то Kissing Smiling Eyes Пък на Г. най-добрият приятел ще бъде в моето училище за БЕЛ (пак в квартала). Ще го видя кои ще му бъдат квестори, а мога и вас да ви проверя - не че има някакво значение. Със сигурност организацията и на двете места е отлична.

Ааааааа..., и аз искам

# 563
  • София
Ох, всички си разбраха вече училищата, само аз си се вълнувам тука още... Отиде за заветната бележка и ни вопъл, ни стон. А първата отпреди 2 месеца изобщо няма спомен да е получавал, хем тогава подсетена от вас тук питах, но не бяха дали. После спрях да питам и така парола за достъп няма за момента.
А, не съм сама. Сега прочетох, че някои във Варна утре ще си ги вземат. Hug

# 564
... но ДЗИ френски в 26-то Княжево можем да го направим с преспиване в центъра Laughing

Имате къде да преспите на 3 мин пеша от 26-то Kissing Smiling Eyes Пък на Г. най-добрият приятел ще бъде в моето училище за БЕЛ (пак в квартала). Ще го видя кои ще му бъдат квестори, а мога и вас да ви проверя - не че има някакво значение. Със сигурност организацията и на двете места е отлична.
Ето това се казва оферта! Преспиване в близост+добра база на училище. Не ми трябва котката на Виена като си имам съфорумките Kissing Face

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 17:43 от Госпожа Рада

# 565
Че тя и котката е на съфорумка, моля!

# 566
  • София
И аз като Вилиан предлагам смяна. 32-ро за 44-то (до Ботевградсо шосе). Там не би трябвало да има задръствания.

Аааа, има, има. Нова организация на движението в целия квартал и промяна на маршрути на ГТ заради строежа на метрото. Синът ми е там и днес като си взел бележката, се засилил да издири това Бозвели, та 45-50 минути плътно каране от Стрелбище до там, без задръствания. Смята утре вечер да прави сандвичи и да тръгва Simple Smile

# 567

А, не всички. Щерката и за двете матури е в циганската махала - голямо ще да е там училището, много голямо...
Да пишеш как е обстановката там, че младежът е на трета матура в махалата. Дано поне "нужникА" е в ред Joy

По въпроса с ЛИС-направих си труда да проверя-23г и 22 г откогато всъщност е новият формат, на редовен и поправите лен ДЗИ все са се падали стихотворения. Затова подозирам тази година-разказ.

Когато кандидатствах(няма да обаждам кога) две поредни години преди да завърша, се падал "Тютюн". Ами, нямаше сила, която да ме накара да си разработя темата. Трети път не се падна. Но след третото ми вече успешно кандидатстване("Мечка се бори до три пъти", казва българската поговорка), пак се падна "Тютюн".

С това искам да кажа, че системата е непредвидима, току виж се завъртяли Д. Дебелянов и П. Дубарова отново. И докато го пиша, се сещам че са еднакво тематично обвързани, нали са от темата за любовта. Т. Е, да чакаме "Колко си хубава"?на Хр. Фотев?

# 568
Светкавица, не вярвам темата за любовта отново да се падне 😏

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 17:49 от saffron

# 569
Това е любимия стих на девойката, върти-суче - иска Фотев Simple Smile
Ама не ми се вярва след Дубарова миналата година...

Общи условия

Активация на акаунт